ποτε παιξαν τελευταια φορα στο ιδιο φεστ αυτοι οι 2?:-k
χαχαχαχα
19 σελίδες περίμενα γι’ αυτό!!! :lol:
Πως και δεν έγινε ακόμα maiden vs metallica είναι απορίας άξιο…
Και πως και δεν έχουν αναφερθεί ακόμα πουθενά οι scorpions…!!! :lol::lol:
sorry για το offtopic :roll:
αυτο που ισως δεν παρατηρησατε ειναι οτι το φεστιβαλ στην αγγλια (οπως και σε φινλανδια, σουηδια) ειναι τον αυγουστο, ενω στην ανατολικη ευρωπη (πολωνια που ανακοινωθηκε), βουλγαρια, ρουμανια, ελλαδα, τουρκια κλπ ειναι τον ιουνιο…
οποτε το πιθανοτερο ειναι να περιμενουμε παρομοιο bill… (κατι το οποιο ευχομαι )
οπως και να χει, αν περιλαμβανει τους big 4 πλην megadeth και τους mastodon, ειναι ενα ονειρικο festival.
μακαρι να αλλαξει κατι και οσων αφορα τη διοργανωση (γιατι ειναι πιθανο να ειναι υπο την αιγιδα της didi - ειδικα αν λαβουμε υποψιν και τις φημες περι συμφωνιας με τους metallica για το φετινο “rockwave”)… μακαρι να τεθουν αυστηρα standards και να μην εχουμε τα γνωστα ελληνικα φαινομενα. ειδαλλως η σοφια και η κων/πολη ειναι κοντα…
Πω ρε να δούμε Metallica και Slayer την ίδια μέρα τι έχει να γίνει… 8O8O8O
πρωτη φορα που θα ψοφησουμε πριν βγουν οι Metallica :lol:
αν ερθει το line-up της πολωνιας τι αλλο θελουμε:bounce:
Απο την στιγμη που ειδα τα συγκροτηματα αμεσως σκεφτηκα το Slayer-Metallica! Θα ειναι τρομερη κατασταση!
τους motley crue…
χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!!!
ρε ουστ ασχετοι!
Όπου να 'ναι “σκάνε” και τα ονόματα για Σουηδία και Φιλανδία…
Aντε να δουμε και για Ελλαδα…
τελικα βγηκα τελειως λαθος σε αυτο που ελεγα…
Σουηδια εχει Maiden…
Φιλανδια Maiden /HIM
επειδη ελεγα οτι παντου θα ειναι Μεταλλικα…ελπιζω να ειναι εδω παντως
περσι στις 2 αυτες χωρες ηταν Μεταλλικα (παντου βασικα)…φετος ελπιζω οτι στις Βαλκανικες που μπηκαν συν θα ειναι Μεταλλικα…
Kαλά και οι άλλοι τι σκατά headline στο Sonisphere ανακοινώνουν???
Για τους Metallica λέω, αλλά και πάλι και αυτές οι ημερομηνίες που βγήκαν είναι πάλι για Αύγουστο.
φανταζεστε να σκασουν τιποτα him headliner?? :lol:
Ανακοινωθηκε της Σουηδιας
Iron Maiden
Heaven And Hell (what?!?!)
Motley Crue
Alice Cooper
Iggy and the Stooges
Anthrax
Slayer
Στη Φινλανδια παιζουν τα ιδια ονοματα + ΗΙΜ + The Cult
Eγώ πάντως πιστεύω ότι θα έχουμε Metallica εδώ, τεσπα.
Καλά Heaven & Hell πως ανακοινώνουν αφού ο θεός έχει πρόβλημα υγείας???
Tην ιδια απορια εχουμε. Ονειρικο της Σουηδιας παντως. Προσωπικα απο οσα εχω δει αυτο θελω περισσοτερο:D
εχω τρελαθει μονο και μονο απο την ανακοινωση καραγουσταρω για SLAYER ANTHRAX METALLICA θα θελα να δω ομως LAMB OF GOD και machine head…με τιποτα ομως μα με τιποτα δεν θελω να δω αναγκαστικα για 4 φορα mastodon…σορυ παιδες για οσους τους γουσταρουν αλλα μας τους κοτσαρουν καθε χρονο παντου…:D:D
υπάρχει πάντα ένας Halford πρόχειρος.
Σωστόοοος!
Να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου, ούτε κι εγώ ψήνομαι για Mastodon δεν τους πάνε οι ανοιχτοί χώροι :p:(