Sonisphere Festivals

Λες οι Motley να έρθουν φέτος?

Αν θες την γνωμη μου λιγο δυσκολο.Βεβαια απο την αλλη αν συμπεριληφθουν σε ενα τετοιο μεγαλο φεστιβαλ με τετοια ονοματα γιατι να πεις οχι…Και ναι λοιπον και οχι…Ολα παιζονται…

Ε θα μπορούσαν να χωθούν κάπου, σε ενα λαιν απ τους πηρε το ματι μου

Ελπίζουμε και σε Alice μιας και δεν ειναι και ακριβός

Ποοο ναι…Μακαρι να ερθει ο κουπερ,οπως στην Αγγλια.

Εγώ θέλω να ρωτήσω το άλλο.
Τα εισιτήρια δεν θα διανέμονται μόνο από το νετ εε??
λογικά θα υπάρχουν και σε tickethouse…

Το πιο λογικο μου ακουγεται…

Να δω ποιος θα ειναι ο πρωτος που θα βγει να πει ‘‘Γαμωτο ειναι Πεμπτη θα εχω εξεταστικη κλπ, καντε το γαμωτο Σαββατο ή Κυριακη’’…

Και για να προλαβω οσους πουν ‘‘Ποια εξεταστικη και μαλακιες εδω παιζουν οι ταδε και ταδε’’ να σας προβληματισω και να σας πω το εξης…

Τωρα που θελετε τοσο να τα δειτε θα κανετε ανω κατω τον κοσμο να καταφερετε να πατε, και μπραβο σας…Οταν ομως οπως δηλωνετε θελετε να δειτε κατι πολυ αλλα η εξεταστικη ή οτιδηποτε αλλο σας εμποδιζει να πατε και τελικα δεν πατε μηπως δεν το θελετε τοσο πολυ…??

Αλλη μια γενικη σκεψη που αφορα τους μουσικοφιλους του καναπε…Απλα μου ηρθε και ειπα να την εκφρασω εφαρμοζοντας τον ορισμο της λεξης forum…

Γιατι τοσο κραξιμο ρε αδερφε?Πολλοι δεν θα μπορεσουν να πανε στη συναυλια…Το γεγονος οτι θα εχουν και αλλες υποχρεωσεις δεν αναιρει την αγαπη τους για το συγκροτημα…

Ρε συ Ρασπ, ειναι θεμα προτεραιοτητων…

Δηλαδη πρεπει καποιος να απολογηθει αν υπαρχει λογος για να μην μπορεσει να βρεθει σε μια συναυλια;;;

Α, και αν καποιος μπορει να κανει περιληψη των 18 σελιδων με το τι φεστιβαλ ειν’ τουτο και τι επισημο υπαρχει ως τωρα, γιατι δεν προλαβαινω, θα του ημουν υποχρεος.

Εχει ερθει εδω και κανα μηνα. 8)

Δεν αντεξα. :lol:

Χρήστο μην είσαι απόλυτος. Ξέρω οτι κλείσατε για Jovi Παρίσι, θέλω πολύ να τους δω, αλλά σόρρυ, θέλω περισσότερο να πάρω πτυχίο:p Οπότε ναι, είναι θέμα προτεραιοτήτων, χωρίς να σημαίνει οτι δε θέλουμε να δούμε μερικές μπάντες. Βέβαια και το Sonisphere πέφτει μέσα σε εξεταστικές, αλλά οκ, 1 ώρα απο την Αθήνα είναι αυτό "(αν είναι Μαλακάσα).

iron: είναι ένα φεστιβάλ με έναν ή δύο στάνταρ headliners (metallica/maiden απ οτι εχω καταλαβει μεχρι στιγμής) και με line up που αλλάζει από χώρα σε χώρα.

Την ιδια μερα;;; 8O

24 Ιουνιου;;; 8O

Και γαμω τα δωρα γενεθιλων μιλαμε …θα φαω της χρονιας μου και θα γινω πραγματικος ενηλικος. :lol:

Μακαρι να 'μαι υγιης, Χριστουλη μου.

ΥΓ.: Ετσι και ειναι χεντλαινερς τιποτα Μεταλλικα μπροστα απο Μεηντεν εχει να πεσει πολυ καντηλι. :x

Σε άλλες χώρες είναι headline οι Maiden, σε άλλες οι Metallica. Τι θα κάτσει για Ελλάδα θα δούμε…

Δεν πιασατε τι λεω…

Δεν μιλαω για απολογιες και φυσικα ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων…Εγω απλα προσπαθω να πω οτι τις περισσοτερες φορες και στο συγκεκριμενο θεμα ειναι εφικτο με σωστο προγραμματισμο να τα βολεψουμε ωστε να παμε καπου που θελουμε πολυ…Αυτο τουλαχιστον πιστευω…

Δεν ανεφερα πουθενα το εξωτερικο, μιλαω για συναυλιες εσωτερικου…Ως ενα σημειο καταλαβαινω οσους δεν μπορουν για εξωτερικο…Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα…

Τεσπα για να μη βγαινουμε οφ τοπικ απλα να διευκρινισω οτι μιλαω για αυτοδικαιολογηση που δεν στεκει απο μουσικοφιλους του καναπε οπως συνηθηζουμε να τους λεμε…Δεν προτρεπω κανεναν να δικαιολογηθει…Απλα προβληματιζομαι γιατι το κανουν ενω απο την αρχη ξερουν οτι δεν θα πανε…Δηλαδη τι φοβουνται…??..Πως θα θεωρηθουν false αν δηλωσουν πως δεν καιγονται…

Απλα επειδη οπως ειπα βγαινουμε οφ τοπικ και αυτα ειναι σκεψεις μου που ισως θα κολλαγαν σε αλλο θρεντ, το σταματαω εδω…Οποιος καταλαβε καταλαβε…

Νομίζω ότι μόνο για Αγγλία είναι headliners οι Maiden, αφού οι Metallica ανακοίνωσαν ότι θα είναι headliners σε όλα τα άλλα συγκεκριμένα festival που θα γίνουν στην Ευρώπη. Θα δούμε…

Α, my mistake then. Ντάξει, καλύτερα Metallica, Maiden θα δούμε ούτως ή άλλως σύντομα κάποια στιγμή:p

Πάντως οι Maiden λένε ότι θα κάνουν κάποια καλοκαιρινά shows, αλλά δεν λένε αν θα είναι στο Sonisphere. Kαι εγώ από αυτά που διαβάζω προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα :stuck_out_tongue:

Ο μονος τροπος να μαθουμε ειναι να περιμενουμε…κ δεν νομιζω να αργησουν πολυ να βγαλουν το bandlist. Οποτε…

κανω τον σταυρο μου να ερθουν οι Slayer!

Πως ακριβώς το εννοείς αυτό? :roll:

:-k

#-o

Νομιζω οτι προλαβα, ε;

:lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

μην μπερδευεστε …

σε ολα τα sonisphere φετος θα ειναι headliners οι Μεταλλικα…το γραφει καθαρα στο σαιτ τους οτι θα κανουν headline και στο φετινο sonisphere μετα το περσινο (περσι ηταν σε ΟΛΑ απλα αγγλια ειχε και 2η μερα και εκει ηταν LP)…αυτη ειναι κ η εννοια του να κανεις headline σε 1 φεστιβαλ που περιοδευει …δεν πας μονο στις μισες πολεις…

φετος απλα μεχρι στιγμης εχει ανακοινωθει πληρως μονο η Πολωνια…και για Αγγλια καποιοι ισως δεν ειδατε οτι εχει και 3η μερα…οπου θα ειναι φυσικα οι Μεταλλικα απλα θα ανακοινωθουν την αλλη βδομαδα…

αρα δεν παιζει μην ειναι χεντλαινερς οι Μεταλλικα…τωρα για Μειντεν ειναι αλλη ιστορια …