E ναι προφανως γι αυτο εγινε μιας και στο Οακα στην αρενα χωραει παρα πολυ κοσμο.Μην ξεχνας ομως και κατι που δεν το υπολογιζει σχεδόν κανεις. Μιλαω για την ενοικιαση του χωρου. Σε ενα ονομα σαν τους ac/dc ή σαν u2 ,που θα παιξουν εκει, που η προσελευση του κόσμου ειναι πανω απο 50.000 σαφως και ειναι πιο ευκολο να κλεισει ο καθε διοργανωτης ενα οακα. Οταν ομως το event το συγκεκριμενο υπολογιζει μαξιμουμ 20,000 κοσμο, καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να δωθουν και τα χρήματα. Να ξερουμε οτι το ενοικιο δεν προσαρμοζετε αναλογα με το ποσο κοσμο θα μαζεψει το εκασθοτε event.
Επισης ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πρεπει να γινει στο χωραφι, που κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να ξαναγινει γενικα το οτιδηποτε εκει για πολλους λογους.
Σωστο αυτο που λες με το ενοικιο, τωρα το ποσος κοσμος θα μαζευτει δεν μπορεις να το προβλεψεις, μεγαλα ονοματα θα παιξουν, αλλα βεβαια δεν ερχονται πρωτη φορα οπως οι AC/DC… Για Terravibe δεν ειμαι τοσο αρνητικος οσο αλλοι, αλλα καλυτερα να γινεται μονο το Rockwave εκει.
κακα τα ψεμματα ή maiden ή metallica μαζι με τα υπολοιπα group του festival δεν μαζευουν πανω απο 20,000.
Και να σου πω την αληθεια ειναι κατα την αποψη μου ενας πολυ καλος αριθμος θεατων για ενα live τέτοιου επιπιπέδου.Ουτε σκοτωμος αλλα ουτε και σκορπια διαδήλωση
Και εγω πιστευω οτι πανω απο 20.000 ατομα δυσκολα μαζευονται αν και θα το ευχομουν.
edit: Καλη ιδεα ειναι και το Καραισκακη
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος ο φιλος!!!
Ένας καλός χώρος για τέτοι event πιστεύω είναι το Καραϊσκάκη. Έχει ήδη φιλοξενήσει πετυχημένες συναυλίες, όπως των Scorpions. Το ΟΑΚΑ πάντως δεν θα γέμιζε με τίποτα.
Εδώ δεν το γέμισαν και οι acdc που ήρθαν για πρώτη φορά.
Οι U2 όμως υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να το γεμίσουν, γιατί όπως έχω καταλάβει σε αυτή τη συναυλία θα πάνε πάρα πολλά άτομα που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το ροκ.
Δηλαδη οι Metallica ειχαν το 2007 καμια 30-35.000 χιλιαδες και μαζι με Slayer, Anthrax, Mastodon θα εχουν 20.000;;;
Συμφωνεί και άλλος φίλος, δεν πρόσεξα πιο πριν το post σου.
Θα ταιριάζουν τέλεια τα κόκκινα καθίσματα με το Raining Blood!
Eγω πιστευω πως στο ΟΑΚΑ(μπασκετ) και καραισκακη θα ηταν οι καλυτερες επιλογες…
Για τσεκαρετε λιγο εδω…Το μεσημερι εγραφε για Ελλαδα(μεταλλικα,ανθραξ,σλαυερ)και τωρα το εχει βγαλει…what the fuck…?:-k
Ειναι η εγκυροτητα του wikipedia…
Σοβαρα τωρα εγκυρο αρκετα ειναι αλλα χαλαρωστε θα ανακοινωθουν αργα ή γρηγορα…
Ελα ρε συ…στην wikipedia αμα πατησεις ενα edit μπορεις να αλλαξεις αυτα που γραφει! Μην χανεις χρονια απο την ζωη σου…κουλαρε…
Οπως κ να εχει ομως, πολυ το αργουν το θεμα κ δεν μου αρεσει!
Nαι ρε συ…Απλα μου εκανε εντυπωση…!Πφφ ποτε θα ανακοινωθουν να ξερουμε και που βαδιζουμε βρε αδερφε…!
Αυτο ειναι…:-k Εχουν αργησει λιγο…Αλλα δεν εχει μεινει μονο η Ελλαδα οποτε no prob…
Θες να σου υπογραψω συμβολαιο οτι θα ερθουν οι Metallica…??
Ειπαμε θα ερθουν…Αλλοι το εχουν ακουσει, αλλοι το ξερουν σιγουρα…
Εγω σε διαβεβαιωνω πως θα ερθουν 24/6…Τωρα τα αλλα δεν ξερω ακριβως…Αλλα και μονο οι Metallica να ερθουν μηπως δεν θα παει πολυ λαος…??..Οποτε cool και αναμονη για επισημες ανακοινωσεις…
Φιλε μου…ΤΙ ΛΕΣ???
Που τα είδες εσυ αυτα???
Το terravibe ασφυκτικα γεματο δεν παίρνει πανω απο 22.000 κοσμο!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση το 2007 να είχε 30.000-35.000 άτομα:p
επίσης, γιατί σκάτε με το μέρος που θα γίνει. Αφού απ ότι φαίνεται θα είναι
στη Μαλακάσα
Καλα δεν κλαιω κιολας…Ηρεμησε…
To 2007 είχε αρκετά παραπάνω από 20.000 παίδες. Κοντά 30.000
Μην πειτε οτι κανω γουις λιστ…μιας κ το εφερε η κουβεντα.
Καπου ειδα για κατι Χιμ! Μιν γινει καμια μαλακια κ ερθουν παλι αυτες στη χωρα μας κ ποσο μαλλον σε θεση στο Sonisphere που το περιμενουμε πως κ πως αλλα για τις αλλες μπαντες! Θα πεσω στο Κρητικο πελαγος με το μποξερακι!