που ειδες εσυ ΧΙΜ στο ελλαντα βρε?
σαν πολυ δεν εχουμε “υποθεσει” εδω περα?
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ερθουν οι Rammstein,την πρωτη ξενεριτσα την φαγαμε,αλλα θα τους τημισουμε οποιους και να ερθουν
αμα γινει στο Καραισκακη κομπλε για μενα,10 λεπτακια με τα ποδια 8)
Κ για εμενα κομπλε! Με ενα καραβι , ενα λεωφορειο κ τον ηλεκτρικο ειμαι εκει σε 1,5μερα!
παιδιά το μόνο σίγουρο από τη στιγμή που θα γίνει σε συνεργασία με την didi είναι ότι θα γίνει στη μαλακάσα ( μόνο σε μένα αρέσει αυτός ο χώρος τελικά? ) και θα είναι στα πλαίσια του rockwave…
το οάκα είναι τεράστιο και πανάκριβο για κάτι τέτοιο…
το κλειστό οακα είναι… κλειστό και καλοκαιριάτικα δεν λέει
το καραισκάκι αποκλείεται γιατί δεν συνεργάζεται με την ντίντι, και λογικά θα έχει υποχρεώσεις και ο ολυμπιακός…
και επίσης χρειάζεται ένας φεστιβαλικός χώρος και όχι ένα γήπεδο…
και για ποιο λογο προτιμας εσυ την Μαλακασα στα “χωραφακια”,απο ενα σταδιο που εχεις και καλυτερο οπτικο πεδιο???(για να το παμε εκει)…
Ούτε προετοιμασία δε θα έχει ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου ο Ολυμπιακός.
Άρα δεν υπάρχει θέμα αγωνιστικών υποχρεώσεων.[-X
Ίσως άλλοι λόγοι…:-k
γιατί είσαι μέσα στη φύση!!! γι αυτό…
8O
πλακα κανεις ε?
αμα κανεις πλακα,πες μου τους λογους που προτιμας τη Μαλακασα απο το ΟΑΚΑ η το Καραισκακη…
Γιατι ρε; τι διαφορα εχει το σταδιο;! Παλι το κοινο θα εχει μεσω ορο υψους 2 μετρα κ εσυ θα εισαι στο 1,60! Οποτε… παλι στα γκαβα θα τη βγαλεις!
στο 1.85 θα ειμαι εγω 8)
ΣΠΑΜ ΤΕΛΟΣ
ας τα αφησουμε αυτα και να μην χαλαμε το θρεντ.
εγώ λέω ότι η μαλακάσα μου αρέσει σαν χώρος γιατί είσαι μέσα στην φύση… και ειδικά σε φεστιβαλ παίζει μεγάλο ρόλο αυτό…
δεν λέω ότι την προτιμώ από το οακα ή το καραισκάκι αλλά λέω ότι σε αυτούς τους χώρους δεν μπορεί να γίνει για τους λόγους που είπα…
ναι ας σταματίσουμε το σπαμάρισμα… αν γίνει με την ντιντι είναι στανταρ τεραβαιμπ…
Καλο το terra αλλα μην το συγκρινουμε και με χωρους σαν το οακα,καραισκακη…Και το rocking athens festival σε κλειστο χωρο ειχε γινει αλλα με πολυ καλο αποτελεσμα…
Παίδες, για να μην το κουράζουμε το θέμα: η Μαλακάσα σαν περιβάλλον είναι μια χαρά χώρος. Τι πιο θεϊκό να ακούς τον Ozzy το 2005 να γελάει σαν σατανάς στο Black Sabbath και να βλέπεις γύρω σου τα πεύκα και σκοτάδι? Ανατριχίλα σκέτη, αξέχαστη στιγμή.
Η Μαλακάσα άλλα προβλήματα έχει…
8O8O8O8O8O
jizz in my pants
εεε πρεπει να το δουμε αυτο!!!
να δω μαστειν να παρακολουθει απο το πλαι Metallica και τι στον κοσμο…:p:lol:#-o
βεβαια ο καλος θεουλης ωρες ωρες εχει περιεργα σχεδια…(αυτο ειναι για τον εαυτο μου…)
μακαρι … πρεπει να γινει και θα ειναι τρομερα… φαντασου λεει να προολογιζει το ενα συγκροτημα το αλλο…
μπορει να εχουμε απο λογια αγαπης μεχρι βρισιδια…
[SIZE=“5”]
:[/SIZE]
[COLOR=“Green”][SIZE=“3”]ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ…
ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΣΟΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ…[/SIZE][/COLOR]
he announcement on METALLICA’s official web site seems to directly contradict MEGADETH mainman Dave Mustaine’s December 8, 2009 online posting in which he said, “Although there have been many rumors about a reunion of the ‘Big Four’ set to happen in Eastern Europe next summer, the plan never came together for us. We are hopeful that this will happen for real one day and will keep you posted as things develop.”
Το πόσταρα και στο άλλο τοπικ.
Γειά σας παίδες… Λοιπόν οσον αφορά το φεστιβάλ και τα ονόματα που ακούγονται ως πιθανά να ρθουν απλα είναι κατι πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα.οσον αφορα την τιμή του εισητηριου με φοβιζει κ με αντιτιμο κατω από 100ε πιστευω θα ναι ακρως ικανοποιητικό σε σχεση με αυτά που εχουμε πληρωσει για ν δουμε μεχρι τώρα. οσον αφορα το χώρο που θα γίνει ειμαι αρνητικος με την μαλακασα 100%.
parking και ήχος ειναι κατω του μετρίου. Επισης ακόμα περιμενούμε τα πούλμαν να ερθουν να μας παρουν απο το live των black sabbath.“θυμάστε΄?” και οσον αφορα την χωρητικοτητα και τις 30000 κόσμου στην μαλακασα που είπε καποιος φιλος, οχι δεν υποστηριζεται, γιατι η αρενα ¨χωραφι" ειναι μικρη. μετα η πλαγια θα εισαι η σε κανα δεντρο. και παντα μετα την κονσολα. γιατι στο terravibe μας νοιαζουν μονο οι 10 πρωτες χιλιαδες κοσμου και πολυ λεω για το τι ηχος θα βγαίνει. αν και οχι σχετικος κανονικα η κονσολα δεν πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο πισω απ τον κοσμο ουτως ωστε να απολαμβανουν ολοι το live ηχητικα?<-- ειλικρινα διορθωστε με για το τελευταιο αν κανω λαθος. δεν ειμαι σιγουρος.
cheers!
Η τιμή για το συγκεκριμένο event κινεί και τη δική μου περιέργεια:-k
Εγώ εν τω μεταξύ σκέφτομαι οτι αφού όλοι αυτοί θα έρθουνε στο Sonisphere, λογικά οι υπόλοιποι [βλέπε LAMB OF GOD ΓΑΜΩ] θα είναι Rockwave. Αυτά είναι. 8)
[SIZE=“1”]Λεφτά να βρούμε και είμαστε gg…[/SIZE]
αν γινει μεσα στην αθηνα και οχι στο χωραφι θα μαζευτουν πολυ περισσοτερα ατομα…
γιατι θα πανε και πολλα μικρα 16-17 χρονων που δεν τρεχουν μεχρι τη μαλακασα…
προπερσι μονο μεταλλικα κ μαζεψαν 30000 κοσμο, τωρα με τετοιο billing εγω βλεπω να μαζευει πανω απο 40000 κοσμο αν γινει και στο σωστο μερος και με τη σωστη τιμη
σωστη τιμη με βαση το billing ειναι γυρω στα 70-80 ευρω.