Sonisphere Festivals

μπααααα…οσοι θα πηγαιναν μονο για μεταλλικα θα πανε, αντε κα 3χιλιαρο παραπανω αν ερθουν σλευερ πιστευω…και αν βγαλουμε πολλους τουριστες που πηγαν το 7 και ισως και αρκετους που δεν καιγονται να τους ξαναδουν, μπορει και να εχουμε λιγοτερο κοσμο…ειναι και μεσα σε εξεταστικες υπ οψιν…
γι αυτο και το εισητηριο θα πρεπει να ειναι δελεαστικο στα 70 ευρω και κατω…

Ηρεμία, το terra vibe έκανε ρεκόρ στο manu chao με 32.000 ενώ οι μετάλλικα είχαν περίπου 25.000.

αν ειναι παραπανω την κανω για Σοφια. 8)
νταξει, αν ειναι το αναμενομενο billing, ουσιαστικα μιλαμε για τους headliners των προηγουμενων rockwave…
Μetallica πριν 3 χρονια, megadeth στη ριζουπολη, slayer στο rock of gods του 96…
δε νομιζω να ειναι και οι heaven and hell αλλα οσο δεν ανακοινωνεται ελπιζουμε :slight_smile:
ουσιαστικα, για μενα ειναι η πρωτη φορα που θα γινει φεστιβαλ με την πραγματικη εννοια του ορου και οχι απλα ενα μεγαλο ονομα και 3-4 μπαντες (καιρου επιτρεποντως) να ανοιγουν…

αλλο περιπου 25.000 οπως λες και αλλο 35.000 που ειπε ο φιλος :slight_smile:
εχει μια διαφορα… :slight_smile:

στον manu chao 32000 ήταν τα εισιτήρια… ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος… όπως σωστά είπε ο φίλος παραπάνω αυτό ήταν το ρεκορ του τεραβαιμπ…

Δες λιγα post πιο πισω και θα καταλαβεις σε τι απανταω :slight_smile:

Sonisphere με Big Four ειναι απλα ονειρο, αν και προσωπικα δεν μου αρεσουν οι Slayer, το γεγονος απο μονο του ειναι ιστορικο και μακαρι να το ζησουμε…

BIG 4 TOUR CONFIRMED!

METALLICA-MEGADETH-SLAYER-ANTΗRAX

ON THE SAME STAGE!

Ok! θα γίνει χαμός ετσι και ερθουν απο τα μέρη μας! 8O

:D:D:D

PEEE… TI EINAI AYTA ΡΕΕΕ??? ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ SABBATH??? ΡΕ ΟΥΥΥΣΤ!!!

Καλά συνεχίζουν να παίζουν live οι heaven & hell με την κατάσταση του Dio???8O
Φέρτε και σε μας [SIZE=“6”]Megadeth[/SIZE] επιτέλους!!!

http://www.megadeth.com/pr/Sonisphere2010.html

πολωνια κ τσεχια θα δουν big 4 :!:

δε μας χαλασε που εμας 8α φερουν παλι τα ‘δευτερα’ :frowning:

αντε να βγουν και τα δικά μας ονόματα ρε παιδιά.Εγω δεν βλέπω το big 4 Ελλάδα δυστηχός αν και θα ήθελα :frowning:

α ξεχασα

τσεχια εχει ΚΑΙ heaven&hell και mastodon

δε σας χαλασε που σας βλεπω ολους τσεχια (να προωθησετε κ το ελληνικο πνευμα στις αγραμματες τσεχες :stuck_out_tongue: )

ελπιζω σε λιγες μερες να βγει αναλογη αφισα που να γραφει πανω ATHENS

Τωρα με εκανες χαλια…big 4 λεει οι αλλοι… πωωωωωω :frowning: :frowning: :frowning:

Πάμε μωρη Τσεχία αρρώστεια!

εσυ εχεις φαει γερο κολλημα με τσεχια…

Καλό, χρυσο το λαιναπ (αν ειναι αυτό, που μάλλον κατι τετοιο θα είναι τελικά) αλλα δεν με ψήνει καθόλου όμως, εκτός Μεταλικα βεβαίως…

και Σόφια να ανακοινω8ει Μ-Μ-Μ δεν με χαλαει κα8ολου

Έχεις δίκιο εδώ.

Το ότι το φεστιβάλ γίνεται “μέσα στη φύση” παίζει μεγάλο ρόλο στις περικοπές των σόου από πυροτεχνήματα και λοιπά ψιψιψόνια.

Μέχρι τώρα έχουμε πλήρωσει max 80 euro στους Metallica και αυτό όποιος ήθελε. Έπαιρνες και με 60. Για μένα οποιοδήποτε εισιτήριο άνω των 80 ευρώ (που κι αυτά πολλά μου φαίνονται) είναι υπερβολικό σε μια εποχή οικονομικής κρίσης. Άλλα τα δεδομένα του 2007 (που είχες να δεις και 8 χρόνια τους Metallica) και άλλα τα τωρινα.

Για Manu Chao δεν ξέρω, κάτι τέτοιο μου είχαν πει. Για Metallica, ξέρω όμως για πέριπου 17.000 κομμένα, ήταν τόσοι πολλοί οι προσκεκλημένοι και οι τζαμπατζήδες?