Είναι δυνατόν να υπάρχει μετά από δεκαετίας ένα τέτοιο line up και να λες δεν με ψήνει καθόλου; Μηπως είναι λιγο άκυρο αυτό που λες; Είναι δυνατόν να είσαι φαν σκληρού ήχου και να εκστομίζεις τέτοια ατάκα;
Τέτοια σχόλια μου ακούγονται κάπως άκυρα ειδικά σε όσους είναι παλιοί και πίστευαν πως ποτέ στη ζωή τους δεν θα ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.
Δηλαδή από Slayer, Megadeth, Anthrax δεν βρίσκεις κάτι ενδιαφέρον έστω λόγω ιστορίας.
Απορώ… Mερικοί γράφουν απλά για να γράφουν και δεν υπάρχει και νόημα. Εδώ ενδεχομένως να γίνει η μεγαλύτερη μάζωξη όλων των εποχών και ο ένας λέει μου αρκούν Metallica και ο άλλως θέλει πάλι Mastodon.
Δεκτή κάθε άποψη βέβαια αλλά ειναι πρόκληση να μετράς ώρες για να ανακοινωθεί μία τέτοια διοργάνωση και να διαβάζεις τόσο απογοητευτικά και φανατικά σχόλια…
νταξει και μενα τα 3 πλην των Μεταλλικα δεν με ψηνουν πολυ…
τι να κανουμε τωρα…
ετσι και αλλιως ο κραχτης οι Μεταλλικα ειναι…γιαυτο ειναι και χεντλαινερς…ομως θελω και τους αλλους 3 γιατι θα ζησουμε μια ιστορικη στιγμη…στην Ελλαδα…και αυτο μετραει…
Μα δεν είπα ότι δεν είναι δυνατό το λαιναπ, Εμένα δεν μου αρέσει κανένα απο αυτά τα συγκροτήματα, δεν τους άκουγα ποτέ, δεν τους ακούω και τώρα. Με τίποτα δεν θεώρω τον εαυτό μου φαν του σκληρού ήχου μόνο και σίγουρα αυτό δεν είναι φανατικό σχόλιο. Απο που φαινεται κάτι τέτοιο?
Εγω το είπα για τι με κάτι τέτοια Καβαλέρα, Morbid Angel και Carcass έχασα τους Priest περσι γιατι δεν με έψηνε το λαιναπ. Τι να κάνουμε τώρα?
Ακριβώς! Στην τελευταία πρόταση ανέφερες το πιο σωστό. Ετσι είναι! Παιδιά, ίσως είμαστε οι τελευταίοι που θα ζήσουμε ένα τέτοιο γεγονός. Γράφεται ιστορία!
Δεν ξερω αν ηταν τοσοι οι προσκεκκλημενοι αλλα οι τζαμπατζηδες φαινεται οτι ηταν πολλοι! Αφου λεει ο αδελφος μου μετα το For whom…[νομιζω ηταν 3ο-4ο κομματι] δεν υπηρχαν σεκιουρηταδες παρα μονο 2-3! Κ ετσι λουφαξε κ μπηκε! Ο αδελφος μου που πριν 2 χρονια ηταν 13,5…
Θα ριξω επικο οφτοπικ επι του θεματος για να πω τον πονο μου!Κ ετσι ο πατερας μου βρηκε την ευκαιρια να ριξει ενα ωραιο υπνακο στο παρκιν. Ο πατερας μου ομως οταν κοιμαται κ βαρανε κανονια δεν ξυπναει κ ετσι εψαχνα μια ωρα το αυτοκινητο εδω κ εκει…γαμω την ατυχια μου!
αραξε ρε φιλαρακι…σιγα κι εγω προσωπικα χεστηκα ειτε ερθουνε οι slayer ειτε οχι…
καλο ειναι να ερθουνε βεβαια, για να ικανοποιηθει το ευρυ κοινο, αλλα δεν παει να πει οτι θα ψηθω και να τους δω πριν απο τους μεταλλικα…
ειμαι σιγουρος οτι αν ηταν οι motley στη θεση των slayer δεν θα τα ελεγες αυτα…ετσι;;;
Είναι θέμα αντίληψης αδερφέ και πως μεγαλώνεις με αυτη τη μουσική.
Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά το να έρχεται κοντά στο σπίτι σου ένα πακέτο που θα αναβιώνει το κλασικό Clash of Titans δεν είναι και μικρο πράγμα.
Για πολλούς ήταν κάτι που δεν θα ξαναγινόταν ποτέ. Ακούω πολλά πράγματα, αλλά το συγκεκρίμενο εάν τελικά γίνει είναι κάτι μοναδικό.
Ίσως φάνηκα φανατικός ή και υπερβολικός αλλά όσοι ακούν αυτοί τη μουσική από την δεκαετία του '80 θα καταλαβαίνουν τι εννοώ και την προσμονή για ένα τέτοιο ονειρικό line up ανεξάρτητα εάν είναι στα κάτω τους οι περισσότεροι (βλέπε Anthrax, Megadeth).
Οσο για Crue μου αρέσουν αλλά δεν θα κολλούσαν στο πακέτο. Άρα από ότι καταλαβαίνω εσύ και αρκετά ακόμη παιδιά μπορείτε να βολευτείτε μόνο με Metallica. Σεβαστό, απλά Metallica ίσως ξαναδούμε 2-3 φορές στη ζωή μας.
Αυτό το πακέτο είναι οnce in a life time. Aυτό ήθελα να πω χωρίς παρεξήγηση.
Kαμια παρεξήγηση, απλά η προσωπική μου γνωμη είναι ότι θα προτιμούσα ένα πακέτο με Motley, Cult, Alice Cooper, Iggy Pop και ξερω γω τι άλλο απο τα ονόμοτα που πάιζουν στα άλλα Sonisphere φέτος, για να μην πάμε μακριά σε wishlist. Αμα θέλετε Titans ας έρθουν οι Titans, θα είναι μεγάλο συναυλιακό γεγονός δεν διαφωνεί κανείς…
Παντως, το φεστιβαλ φαινεται οτι εχει πολλες και καλες προοπτικες. Μακαρι να πανε ολα καλα και να καθιερωθει, ωστε να’χουμε πιο πολλες επιλογες. Ισως, ο ανταγωνισμος, να βοηθησει λιγο μπας και βελτιωθουν ορισμενα πραγματα.
Πρεπει να καταλαβουν αρκετοι να μην πω ολοι οτι ενα festival δεν αντιπροσωπευει μεμονομενες επιθυμιες του καθενος! Καποιοι θα πανε για τους μεν καποιοι για του δε και παει λεγοντας! Αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος υπαρξης των festivals.Να καταφερνουν να συνδιαζουν γουστα και ακουσματα και αλλων επιπεδων! Κατα τη γνωμη μου λοιπον ας μην μπαινουμε πλεον στο τριπακι δεν μου κανουν οι ‘χ’ και μακαρι να ερθουν οι ‘ψ’ κλπ κλπ.Κατα γενικη εικονα στη συγκεκριμενη περιπτωση 9 στους 10 φανταζομαι καλυπτομαστε με το να δουμε metallica μιας και οι επισκεψεις τους στη χωρα μας δεν ειναι τοσο συχνες.Οταν λοιπον ο παρανομαστης ειναι ο ιδιος δεν καταλαβαινω γιατι τρωμε τσαμπα χρονο με το να διαφωνουμε στο γιατι συμπληρωνουν το lineup αυτοι και γιατι να μην ειναι αλλοι κλπ,κλπ…
Τελος θελω να πω σε νεοτερα παιδια και το λεω χωρις να θελω να μειωσω ΚΑΝΕΝΑΝ γιατι 20ρηδες ειμασταν ολοι μας, οτι δεν ειναι κακο να βλεπεις αρκετα group στη σκηνη ακομα και αν ΔΕΝ σε ενδιαφερουν.Τα ακουσματα μεγαλωνοντας αλλαζουν και δεν ειναι απιθανο να εκτιμησεις καποιους απο τη στιγμη που θα τους δεις στη σκηνη.