Sonisphere Festivals

εγω παντως απο τη μερια μου δεν εχω προβλημα και οι cannibal corpse να παιξουν απο κατω η οι him…απλα αντεδρασα με τον τροπο που διαμαρτυρηθηκε ο ντομινεητορ αρχικα,διοτι το οτι ειναι κατι κοσμοιστορικο που θα δουνε ολες αυτες τις μπαντες, για καποιους δεν σημαινει οτι πρεπει να ενθουσιαζομαστε και μεις με το ζορι, η και να ντρεπομαστε να πουμε οτι δεν μας ψηνει κατι τετοιο…αλλα οκ και με το παιδι νο προμπλεμ ολα κομπλε,το λυσαμε νομιζω…

:slight_smile: Φιλε μου το σχολιο μου ειναι γενικο και δεν εχει να κανει με την αντιδραση του παιδιου.Ειπα και πριν οτι ολοι εχουμε περασει απο πολλες φασεις.Ειμαι σιγουρος οτι θα απαντουσα και εγω ετσι πριν καποια χρονια :D.

Το θεμα ειναι οτι εχουμε να κανουμε με ενα μεγαλο event! Αν καθησει κανεις και κοιταξει στη δεκαετια του 90 θα καταλαβει οτι τοτε δεν ειχαμε την πολυτελεια των μεγαλων events. Ας μην ειμαστε λοιπον αχαριστοι , πιστευω πως πλεον ερχονται αρκετα group ανα το χρονο και καλυπτουν ακουσματα του καθενος. Αν αυτο το post υπηρχε το 1994 θα σου λεγα τι θα διαβαζαμε…:D:D

Παίδες δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ. Ακούω από Beatles, Supertramp μέχρι Burzum.

Επαναλαμβάνω, κάποια πράγματα δεν τα βλέπεις κάθε μέρα. Μεγάλωσα διαβάζοντας σε περιοδικά reviews το 1991 για την περίφημη Class of Titans σκέφτομενος εάν ποτέ έβλεπα κάτι τέτοιο στην Ελλάδα.

Δεν είμαι αποκλειστικά thraser αλλα όσοι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα εδώ και 20 χρόνια καταλαβαίνουν πόσο συγκινητικό να επαναλαμβάνεται τώρα κάτι αντίστοιχο με τα τωρινά δεδομένα οπου οι bands έγιναν brands και τα συμφέροντα (και οι εγωισμοί) τεράστια είναι μία κίνηση που δεν φανταζόμουν ουτε στο πιο τρελό μου όνειρο.

Είναι περισσότερο συναισθηματικό, κάτι σαν back to the future. Πόσοι “μεγάλοι” άλλωστε της σύγχρονης μουσικής με τους εγωισμούς που υπάρχουν σε όλο το φάσμα της μουσικής θα έκαναν τέτοιες παραχωρήσεις; Είναι οι 4 κορυφαίοι κορυφαίοι του είδους, ίσως με βάση τα όσα πέτυχαν την δεκαετία του '80.

Το λάθος μου είναι πως πρόκειται για το Sonicsphere και οχι κάποια αλλη ονομασια Kings of Thrash η Clash of Titans II με συνέπεια όλοι όσοι γνωρίζονται το Sonicsphere με την μορφή που έχει να σας φαίνονται κάπως περίεργα τα παραπάνω και καταλαβώ τις ενστάσεις και τις όποιες αιτιάσεις του, αφού από τη φύση του το Festival συγκεντρώνει ετερόκλητες ηχητικά μπάντες ενώ ο καθένας περιμένει σε τέτοιο Festival να δει κάτι που είναι κοντά στα γούστα του.

Το συγκεκριμένο πακέτο επιτρέψτε μου να το προσεγγίζω διαφορετικά και σίγουρα κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί σε βάθος με το συγκεκριμένο ιδίωμα δεν μπορεί να αντιληφθεί 100% τι σημαίνει να παίζουν ολοι αυτοί μαζί και να θεωρούν κάποιοι ότι και να έπαιζαν οι Mastodon αντί των Slayer δεν θα άλλαζε κάτι.

Οχι κύριοι, η συνταγή, η αισθητική και η back to the roots κατάσταση δεν θα ήταν ίδια. Κάτι τέτοια δεν θα θυμόμαστε για πάντα; Δεν είναι κάτι μοναδικό; Νομίζετε αν πραγματοποηθεί θα ξαναγίνει ποτέ; Είναι όπως η συναυλία των Sabbath με Οzzy στη Μαλακάσα,ή η συναυλία των Ac/Dc στο ΟΑΚΑ.

Γεγονότα που δεν θα ξεχάσεις λόγω του ξεχωριστού χαρακτήρα τους. Και η σύναξη Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth δεν χρειάζεται να το πω εγώ πως είναι κάτι απίστευτα ιδιαίτερο και κοσμοιστορικό γεγονός…

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι…:D:D:D

+666 σε ότι είπε ο dominator :smiley:

Συμφωνω και εγω, οι Slayer δεν μου αρεσουν, δεν τους ακουω, αλλα θελω να ερθουν αντι ενος αλλου ονοματος για το ιστορικο και ιδιαιτερο της περιστασης… Τετοιες περιοδειες ειναι βγαλμενες μεσα απο ονειρα, τα 4 μεγαλυτερα συγκροτηματα του thrash metal στα 80’s μαζι στην ιδια σκηνη… Ειναι κατι που οντως ειναι once in a lifetime και θα ειμαστε πολυ τυχεροι αν το ζησουμε… Τι γινεται με τις ανακοινωσεις? Αντε…[-o<

Ορισμενοι κανετε σαν να μην καταλαβαινετε.

Κανεις δεν αμφισβητει το ποσο κοσμοιστορικο ειναι αυτο το γεγονος και το ποσο μεγαλες ειναι ΟΛΕΣ οι μπαντες.

Αλλα ας πουμε σε μερικους δεν αρεσει το θρας και θα 'ρθουν ξερω γω μονο για τους Μεταλλικα.

Αλλιως οσο ιστορικοι και να 'ναι οι λοιποι, δε θα 'διναν τα ωραια τους λεφτα.

Δεν μπορω να καταλαβω τι περιεργο βρισκετε.

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ???Η 4ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΑΣ???8O
ΜΠΑΝ ΧΙΜ!!!

πες τα να 'ουμ!

Είμαι ο μόνος γραφικός εδώ μέσα που από αυτούς τους 4 ψήνεται για megadeath ???

:lol::lol::lol::lol::lol:

ξερω τουλαχιστον αλλον εναν. εμενα:lol:

Bαλε και αλλον ενα…:smiley:

Δηλαδη αμα δεν ερχονταν οι μεγκαντεθ και ερχονταν ολοι οι αλλοι δεν θα πηγαινατε?

Μα φυσικα…Απλα λεω πως θελω να δω πολυ και megadeth σε αντιθεση με αλλους…:wink:Αυτο ελειπε να μην θελω να δω metallica,anthrax,slayer…Δεν τρελαθηκα κιολας αδερφε…!

φυσικα κ θα πηγαινα απλα ειναι η καψα του να δω μεγκαντεθ!!!:smiley:

μπορεί και όχι …
ακόμα και έτσι να είναι δεν είμαι σίγουρος για το αν θα πάω … σίγουρα θα πάρω πρώτα εισιτήρια για άλλα live …

απλά δεν είναι τόσο στον ήχο μου …
και ειδικά οι metallica ούτε καν …
αντίθετα οι megadeath μ’ αρέσουν αρκετά και σίγουρα θα ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να πάω στο live :wink:

για να μην με παρεξηγήσει κάποιος προφανώς και θα είναι γ@μ@το line up αν τελικά κλίσει έτσι, απλά δεν είναι τόσο κοντά στα γούστα μου όσο άλλα πράγματα … :wink:

Νταξει εγω θα σου ελεγα οτι αξιζει να πας μονο και μονο για να δεις μερικες απο τις μπαντες που εδωσαν τον “ορισμο του μεταλ”.Ειδικα αμα δν τις εχεις ξαναδει.(Σαν εμενα)

Συμφωνω εν μερει.Καποιος που δεν ακουει τετοιες μπαντες απο την μια κριμα να χασει τετοια ονοματα,αλλα απο την αλλη το ειστηριο θα ειναι υψηλο(και λογικο)οποτε γιατι να μην δωσει αυτα τα λεφτα σε αλλες συναυλιες των οποιων τα συγκροτηματα του αρεσεουν πιο πολυ…?Ειναι πως θα το παρει ο καθενας και φυσικα αναλογα με την τσεπη του…

Νταξει ρε απλα εγω το σκεφτομαι απο την αποψη οτι μιας και ειμαι μικρος,αμα μεγαλωσω να μην εχω την ευκαιρια να δω αυτες τις μπαντες.Ασε που ειμαι και μαστοντον φανμποης αρα παιρνω 5/5:p

Κάτι μου λέει πάντως πως στην Ελλάδα δεν θα δούμε τους Big Four… Απλή διαίσθηση είναι όμως ε…

Κοιτα…Στην Τσεχια θα παιξουν οι big four…Η συναυλια θα γινει 5 μερες πριν της Ελλαδας,οποτε ειναι πολυ πιθανο…