Sonisphere Festivals

Οταν δεν εισαι Logged in στα δειχνει με ωρα GMT +3.
Αν εισαι συνδεδεμενος στα δειχνει κανονικα.

σωστός… thanks…

Αντε ρε παιδια! Τι κωλοπεριμενε ειναι αυτο;;

Καλα ας τελειωσει το αποθεμα της σαπιοκοιλιας του oliva και ξαναγινει παλι οπως ηταν καποτε πετσι και κοκκαλο και θα σου πω για ποτε θα κανει επανασυνδεση στους Savatage για να λιγδοσει το αντερο του λιγακι!!! :D:D:D:D:p

Πάντως μάγκες για να μάθουτμε τα ονόματα πρεπει να περιμένουμε καιρό ακόμα.
Δείτε μια συνομιλία στο facebook στο group Sonispfere festival.

Tony Gourd when the sonisphere fest in greece will be announce??
3 hours ago · Comment · LikeUnlike · View Feedback (2)Hide Feedback (2) · Report
Sonisphere Festival
Sonisphere Festival
in the new yeaar… it is all tidying up now (unless a UK announcement turns up).
about an hour ago · Report

Παιδια εγω ειμαι της αποψης οποιο και αν ειναι το line up, καθως και αν ΔΕΝ ειναι διοργανωτρια η Didi πρεπει να το τιμησουμε οσο περισσοτεροι γινεται μπας και βαλουν μυαλο και παψουν πλεον να μας κοροιδευουν.

απο update στο facebook λενε για μεγαλη ανακοινωση τη δευτερα για αγγλια

Sonisphere Festival Shhhh! Big announcement on Monday. Sonisphere wishes you a great weekend!

Sonisphere Festival UK announcement monday.

Άντε με το καλό και τα δικά μας:):!:

αναμενουμε!!!

http://uk.sonispherefestivals.com/line-up/
Για Αγγλία έχουν ανακοινωθεί αυτά.

Και οσο τον θυμαμαι καποτε να τραγουδαει “when the skin is thin the heart shows through”…:lol::lol::stuck_out_tongue:

καλα κατι μου λεει οτι θα μας κουβαλισουνε για headline τους maiΔen…

Και σε χαλανε εσενα ε?

Προφανώς όταν λίγο πιο πάνω από την χώρα στα πλάισια του ίδιου φεστιβαλ παίζουν Metallica,Slayer,Megadeth,Anthrax αν εδώ μας φέρουν Maiden και μένα λίγοι θα μου πέσουν! Χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης για το τεράστιο αυτό συγκρότημα ε! Αλλά τους έχουμε δει τόσες φορές, καιρός να δούμε και το καλύτερο line up σε φεστιβαλ εβερ :wink:

Ε,καλα δεν θα σου φερουν μειντεν σκετους.Θα εχουν και μια επικαλυψη γαματου συγκροτηματος πω πανου.

εδω μιλαμε για το απολιτο thras! και θα ασχολουμαστε με τους maiden,[-X

πωπω μωρε το απολυτε θρας και το απολυτο τρας!!!100 ατομα το ιδιο πραγμα λετε!!!
οτι και να ερθει κομπλε θα ειμαστε

ναι γιατι ειναι 4 group που κανουνε το απολιτο.παλια πιγε να γινει κατι τετοιο μαγιοκο αλλα δεν(pantera,slayer) ,ας γινει τωρα.:papas:

Ναι κατσε να μας στειλουνε κανα rammstein να φαμε τη φολα μας.

Εσυ εξερεισαι.

Αν έρθουν οι Maiden πάντως θα είναι η απόλυτη ξενέρα…