Πω νταξει δε μπορω αλλο 'δω μεσα,αντε γεια.
ναι ηταν τοτε καλόκαιρι και λογω11ης σεμτεμβριου δεν σκασαν μυτη
καλυτερα ομως γιατι τοτε δουλευα σε νησι
και δεν θα μπορουσα να τους δω.
Γιατί;
Χμ… Νομίζω κάνεις λάθος. Η επίθεση στους πύργους έγινε 11 Σεπτεμβρίου του 2000 και οι Slayer/Pantera ήταν να έρθουν Σεπτέμβρη 2001. Η ανακοίνωση και η ακύρωση της συναυλίας έγινε πολλούς μήνες μετά την 11η Σεπτεμβρίου.
Tσουκου,του 01’ ηταν:wink:
Το Tattoo The Planet tour με Pantera/Slayer αρχικά ήταν να μην έρθει από Ελλάδα, αλλά τελικά τσοντάρανε κάπου ανάμεσα εμάς και άλλες 3-4 πόλεις. Γίνεται η επίθεση στους πύργους, οι Pantera επιστρέφουν Αμερική, οι Slayer συνεχίζουν αλλά ακυρώνουν τις ημερομηνίες που είχαν μπει τελευταία στιγμή. Και ο Κρισπ που είχε πρόσκληση γι αυτό το live μένει με το πουλί στο χέρι.
Γι αυτό μιας και τελικά δεν είδαμε ποτέ μια από τις 4-5 κορυφαίες μπάντες των 90’ς, ας δούμε το γαμημένο το big-4 εστώ και αν σε Megadeth αράζουμε στα περίχωρα για μπυρίτσες.
Aν έχει και Motorhead, θ’ αφήσω τα κόκκαλα μου εκεί.
Αν και η Ζυρίχη ήδη έχει αρχίσει να με ψήνει…
Για την Ιστορία και μόνο, το ΤΤΡ ήταν να μας έρθει με τρελές περικοπές.
Αυτό ήταν το γερμανικό λάιν-απ. Αν θυμάμαι καλά είχε slipknot στη θέση των Static-x στην Αγγλία.
Μη μου τα θυμίζετε ρε…
Και γω ήθελα να πάω τότε, αλλά επειδή έδινα για το πτυχίο (σπούδαζα και επαρχία) αποφάσισα να μην πάω. Τελικά και κάποιοι άλλοι είχαν διαφορετική ιδέα.
Το αστείο είναι ότι το πτυχίο το πήρα μετά από ένα χρόνο!
Static-X πάνω από Biohazard ε; Πλάκα είχε!
Λολ, το απόλυτο θρας είναι οι Μετάλλικα.
Γιατί έχω την αίσθηση ότι θα το κουτσουρέψουν και θα το κολλήσουν μαζί με το xazowave???
Now playing: Machine Head - Beautiful Mourning
via FoxyTunes
Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις…χρονιάρες μέρες:p:):!:
αντε να ανακοινωθει κατι να τελειωνουμε,αν δε μουδωσουν αδεια απο το στρατο θα φαω φυλακες!!μια φορα στα χιλια χρονια γινονται τετοια εδω!!αντε
Nαι, όντως… Έχεις δικιο…
Μετα τις γιορτες να περιμενεις ανακοινωσεις…Κανουμε ομως θετικες σκεψεις:D
Θα αργισει το δωρο αυτα τα χριστουγεννα…αλλα πιστευω πως θα αξιζει…
Λογικα μετα το τελος των γιορτων αρχες Γεναρη θα εχουμε νεα και θα ειναι απο τα καλυτερα δωρα, οτι πρεπει για να μην μιζεριασουμε που θα τελειωνουν οι γιορτες…
μονο μη μας φερουν οτι παν και στην αγγλια ε.
Να κανονίσουν είτε Big 4 είτε Rammstein. Οτι κι απ’ τις 2 περιπτώσεις παίξει, θα γίνει πανικός!
οοοοοο τι ωραια που ξυπνησα το πρωι!!! Slayer,Fear Factory,Bring me the horizon,Rammstein αυτο να ναι το big 4 !!!
guys κανα 80αρι θα ειναι το εισητηριο ετσι…;
ρε παιδια μακαρι να φερουν το μπιγκ φορ :!::!: και μακαρι αν το φερουν να μην ειναι δυο σκηνες γιατι δεν θα ξερεις που να πας ρε γμτ!!!
εγω πιστευω πως αν ερθει αυτο το μπιγκ φορ θα κανει πανω απο 130…8O