Sonisphere Festivals

Αμα είναι 130 να πάνε μόνοι τους…

Οχι ρε εισαι τρελος?Εγω δεν παω και στα τετοια μου και οι Κατς,και οι σλεγιερ και ο αραγιας μαζι.

Νομιζω δν διοργανωνεται απο ελληνικη εταιρεια το φεστιβαλ οποτε δεν αποφασιζει αυτη για τιμες κλπ.

Μακάρι γιατί αν ανακοινωθούν οι Big 4 θα είναι κρίμα να τους χάσουμε.

Βασικά χεστήκαμε για μπιγκ φορ.
Μόνο Slayer που δεν έχω δει θα’ψηνε.
Αλλά στην Αγγλία έχει Henry Rollins και Fear Factory. Τι να λέμε τώρα. \m/

Το θεμα ειναι οτι εσυ τα 'χεις δει τα τεσσαρια ενω εμεις οχι.

:har::har::har:

Καθένας με τον πόνο του. Ότι και να μας φέρουν γκρινιάζουμε. Ο ένας χέστηκε για Big Four λες και τους βλέπει κάθε χρόνο , ο άλλος χέστηκε για Maiden , ο άλλος χέστηκε για Rammstein. Eγώ λέω να ,μας το φέρουν με 3 διαφορετικά line up να σταματήσει και η μουρμούρα. Επίσης στην μια μέρα να βάλουν και headliners τους Death!

Πες τα ρε!

Καλά οι Φάκτορυ, ο Ρόλινς όμως Γ…ΕΙ και ΔΕΡΝΕΙ

Βασικά και για Ramnstein χέστηκα αλλά αν τους φέρουν θα ειναι μεγάλη συναυλία (άσχετα αν δεν μου αρέσουν εμένα). Αν φέρουν όμως τίποτα Maiden θα είναι φιάσκο.

Καλα ας μην ξεχναμε οτι εσυ ειδες και death,αρα δεν υπαρχει λογος να ερθει καποιος που θες φετος.

Ο Rollins θα ειναι spoken word οποτε κλαην.

Αυτό. Και γενικά αν έχει πάνω απο 100 νομίζω άπατο θα πάει.

Τσεχία είχε 65 και 90, εδώ πιστεύω στο 80άρι μέσα στο νερό. Και μπορεί αν είναι όπως στην Τσεχία να σου έχει και δεύτερο πακέτο στα 100 ξέρω γω. Για να δούμε λίγο υπομονή.

Now playing: Poem - Eagerly Await
via FoxyTunes

Οταν ακουω, ‘‘δεν με νοιαζει αν θα δω Big Four’’ μου ακουγεται σαν ανεκδοτο… Ακομα και να εχει δει καποιος ολα τα γκρουπ ή να μην τρελαινεται για κανενα απο τα 4, μονο και μονο η σημαντικοτητα του γεγονοτος ειναι τετοια που θα αφησει ιστορια και αυτη η περιοδεια θα συζητιεται για χρονια, οπως και αλλες ιστορικες στο παρελθον… Ειναι ευκολα κατανοητο αυτο. Οσο για Ramstein, δεκτο που πολλοι θελουν να τους δουν και μακαρι να ερθουν και αυτοι μαζι με τους 4 για να ειναι ολοι ικανοποιημενοι, αλλα μην λεμε κιολας οτι καλυτερα αυτοι απο Big Four, ειναι λιγο ιεροσυλια. Δεν συγκρινεται η π***α με την βουρτσα…

Kαλα ρε παιδια θα με τρελλανεται αν ερθουν οι Big Four και δεν πατε χανετε την σημαντικοτερη συναυλια κατε με των τελευταιων 20 ετων .Εμεισ οι παλαιοι οι οποιοι δεν ειχαμε τετοιεσ ευκαιριεσ τρεχαμε για καθε συναυλια στην αθηνα η στο εξωτερικο και εσεισ οι πιτσιρικαδεσ γραφεται το ενα με πειραζει το αλλο δεν με αρεσει το αλλο ειναι ακριβο κτλ.οποιοσ γουσταρει αυτην την μουσικη θα παει οποιοσ οχι να κατσει εκει που ειναι και μην κλαιγομαστε συνεχεια για ολα.αμα ερθουν Αθηνα καλωσ εαν οχι θα την κανω Τσεχια αν και οι καιροι ειναι δυσκολοι

πρεπει να ερθει υτο το πακετο εδω οπωσδηποτε!!!

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

καλά τα λέει ο φίλος, κάθεστε και το σκέφτεστε να πούμε, πηγαίνετε να ροκάρετε και γράφτε το στ’αρχίδια σας που γίνεστε τσουτσέκια, λίγο.

Επίσημα πάντως καμιά ανακοίνωση ακόμα…

Ειπαμε μετα τις γιορτες νεοτερα, υπομονη και θα σκασει. Και μετα θα τρελαθουμε ξανα ολοι μας…