οκ, μετά τις γιορτές λοιπόν, μακάρι το πακέτο να είναι όσο πιο κομπλέ γίνεται… Πάντως όποιοι και να έρθουν (και με λογικές τιμές) θα είμαστε εκεί…
Εκτος αν ειναι οι Μεηντεν που θα ξενερωσουμε.
Φερτε Μπιγκ Φορ κι οποιος δεν ερθει ειναι απιστος μπλα μπλα μπλα.
Το να ξενερώσει κάποιος αν έρθουν οι Maiden σε αυτό το φεστιβάλ, το βρίσκω το μόνο πάροπονο/γκρίνια που στέκει.Γιατί οι Maiden έχουν έρθει 40 φορές και θα έρθουν άλλες τόσες.Είναι 1000% σίγουρο οτι θα τους δούμε κάποια στιγμή.Όταν έρχεται ένα τέτοιο φεστιβάλ στην Ελλάδα, ελπίζεις να δείς κάτι καινούριο(έστω στον συνδυασμό ονομάτων) ή που θα έβλεπες δύσκολα εδω πέρα.
Συμφωνω.
Απλα ξερεις τι;;;
Αποψεις του στυλ “δε γουσταρω να 'ρθουν οι Μεηντεν” (και με το δικιο σου ετσι) και παραλληλα “οποιος δεν ερθει Μπιγκ Φορ ειναι απιστος και πρεπει να 'ρθει ασχετα αμα του αρεσουν” ειναι λιγο αντιφατικες.
Δε μιλαω για σενα, απλα υπηρξαν τετοιες αποψεις και αυτες σχολιασα.
Προσωπικά προτιμώ big four με maiden γιατί έχω να τους δω από το 2000 ενώ metallica είδα 3 φορές τα τελευταία 3 καλοκαίρια
μην το κανουμε απο big small:p
Γεια σας παίδες, μόλις γραφτηκα…
Τόσο καιρό σας διαβάζω και βλέπω ότι ο καθένας έχει τα δικά του γούστα.
Όμως, Big Four με Maiden δε γίνεται διότι άλλοι είναι οι 4 “πρωτομάστορες” του Thrash.
'H Big Four λοιπόν θα έρθει, ή ό,τι είναι διεθέσιμο για Ελλάντα. Διαλέχτε.
Όποιοι και να ρθουν καλά θα περάσουμε. Άντε με το καλό να ρθει το 2010 και περιμένουμε ανακοίνωση (επιτέλους!).
μέχρι τότε όμως, ας φτάσουμε τις 100 σελίδες χωρίς λόγο.
τελος
:thumbup: Στον απο πανω…
Υπομονη παιδια κ οταν σκασει το νεο εδω ειμαστε κ θα τα πουμε ολα!
Το συνεχίζετε όμως :lol:
Πω ρε φίλε μας έχεις πρήξει τα @@ με αυτή τη μαλ***α. Εγώ πάλι θεωρώ ξενέρα να έρθουν οι Metallica και θα προτιμούσα να δω τους Maiden στην θέση τους.
Ρε ψηλάκο όταν έρχεται ένα μεγάλο ευρωπαϊκό φεστιβάλ στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως είναι ευκαιρία να δεις ένα line up που σπάνια βλέπεις στην τριτοκοσμική αυτή χώρα και τελικά βλέπεις ένα γκρουπ που έχει έρθει άπειρες φορές και έχει βαρεθεί να το βλέπει μέχρι και ο πιο φανατικός οπαδός του τότε είναι μια ξεκάθαρη, μεγαλεπίβολη, τρανταχτή ΞΕ-ΝΕ-ΡΑ. Και αυτό ισχύει ανεξάρτητα από τα γούστα του καθένα.
Επίσης στ΄@@ μου αν σου έχω πρήξει τ’ @@…
Αργεί το Πάσχα και δεν ψοφάει η παλιό-κατσίκα του γείτονα … :? :? :?
(ελεος με τους haters, τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα … #-o#-o )
Ρε αδερφε…υπαρχει τοσος κοσμος που δεν εχει βαρεθει maiden…Και στο κατω κατω εγω μπορει να μην γουσταρω να δω metallica(να μου τη σπανε πως το λενε).Οποτε σταματα αυτην την καραμελα με τους maiden.Ο καθενας λεει αυτο που θελει…Το αν εχεις βαρεθει τους maiden δεν σημαινει οτι ολοι ειμαστε ιδιοι με σενα και τους εχουμε βαρεθει.
Και εμένα μου την σπάνε οι Ramnstein αλλά αν έρθουν θα πρόκειται για μια μεγάλη συναυλία (ανεξάρτητα από το αν εγώ δεν θα έρθω) που παίζει να μην γινόταν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια αν δεν υπήρχε το Sonisphere. Οι Maiden όμως έχουν ξαναρθει, έχουν ματαξανάρθει, θα ξανάρθουν και θα ματαξανάρθουν. Και ο λόγος που το Sonisphere έχει προκαλέσει τόσο ντόρο είναι πως πρόκειται να μας φέρει κάτι σπάνιο. Όχι τους Μaiden. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να θέλει ότι γουστάρει αλλά πραγματικά… είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό αυτό που λέω;
Εγω παντως συμφωνω με τον manson21…να ξεκαθαρισω οτι γουσταρω τρελλα MAIDEN…αλλα και μονο οτι εχει γινει τοσο ντορος για το φεστιβαλ…ε,οχι και ΜAIDEN!τους εχουμε δει τοσες φορες…θελουμε κατι καλο…το big 4 ειναι κατι το απιστευτο…γι’αυτο οχι MAIDEN…ας τους φερουν μονους τους…οχι ομως SONISPHERE… THE DAY THAT NEVER COMES…και θα γινει της τρελλης!!!:lol:
Παλι μπαχαλο εγινε αυτο το θρεντ κ χωρις την δικη μου παρεμβαση αυτη τη φορα!
Μηπως ο freedom πρεπει να σφιξει λιγο τα λουργια; ε;
Νταξει ο καθενας εχει τις προτιμησεις του,αλλα να ρωτησω ,αυτο το big four ειναι εντελως αοριστο?? Στην αρχη οταν το ανακοινωσαν καταλαβα πως θα ειναι μαζι metallica,slayer,megadeth και anthrax,oτι αυτοι ειναι το λεγομενο big four.Δλδ το λεγομενο big four μπορει να ειναι κ maiden ,με rammstein ας πουμε?
Υποτιθεται οτι το μεγαλο γεγονος ειναι αυτες οι 4 μπαντες μαζι και οχι οι maiden,οι rammstein η οποιο αλλο συγκροτημα,γιαυτη την 4αδα νομιζω τρελενονται ολοι.