Sonisphere Festivals

Και να αρχισει η γκρινια μετα παλι ε ?

Βig Four εχει επικρατησει να λεμε τις 4 μεγαλες thrash μπαντες εξ’αμερικης.
Αυτες τις 4.Τωρα big four χωρις Εxodus πως γινεται θα μου πεις ? :stuck_out_tongue:
Τελος παντων.Αυτες ειναι και τα υπολοιπα θα ειναι ωραιοτατες προσθηκες.

Πες τα πες τα. :thumbup:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1090966&lngDtrID=253

μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν και πως μπορω να παρω εισιτηρια για τη πολωνια γιατι μπαινω στο site και δεν καταλαβαινω τιποτα…

Πολύ πράγμα θα έρθει στο ελλάντα απ’ ότι λένε. Φήμες μέχρι να ανακοινωθούν αλλά μακάρι:roll:

Now playing: Edguy - Misguiding Your Life
via FoxyTunes

Και αυτές οι φήμες επιβεβαιώνουν τον έρχομο των Big 4.

Εμένα μου άρεσε που το Sonisphere Festivals σε μια χωρά (νομίζω Ελβετία αλλα δεν θυμαμαι καλά) είναι ετσι:

Metallica
Megadeth
Slayer
Anthrax
Heaven and Hell
Motorhead
Mastodon

(δεν ξερω την σειρα που βγαιναν)

ΚΟΛΑΣΗ.

Πάντως όσο και αν μου αρέσουν Maiden και εγω θελω να δω τους 4 μεγάλους του thrash 8)

τελικα ξερει καποιος ναι η ου??? :-k:-k:-k:-k

Έχουν κλείσει:

24 Ιουνίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί, Το Sonisphere festival θα προκαλέσει metal σεισμούς. Τα riffs των Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeath θα ενωθούν και όποιος αντέξει. Σηκώστε τα devil horns ψηλά.

http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=7266&subid=2&pubid=6814554

hallowed be than name

bre μακάρι, αλλά μόνο εικασίες κι ας λέει ότι θέλει… φτάσαμε τις εκατοντάδες αναρτήσεις χωρίς τίποτα επίσημο…:-k

Μακάρι νά’ρθει αυτό το τσούρμο, και οι Iron Maiden κάποια μέρα θα βρουν νά’ρθουν, όταν κυκλοφορίσουν τον νέο δίσκο:):!:

πάντως τώρα που το σκέφτομαι οι τις πάνω Ελλάδος βολεύει να πάνε Σόφια για το 2ημέρο Φεστιβαλ 2 μέρες νωρίτερα (22-23/06) για διάφορους λόγους όπως Κόστος, Διαμονή, Απόσταση (βλέπε Τέμπη!) :-k

Λετε να εχουμε τπτ ανακοινωσεις αυριο-μεθαυριο ??
Λογικα τα συγκροτηματα περιμενουν το www.sonispherefestivals.com για να ανακοινωσουν…
Ρε λετε :yahoo:

Το site των Metallica, είχε “κλείσει” για Χριστούγεννα και θα ξεκίναγε πάλι από σήμερα.Τώρα με την διαφορά της ώρας δεν ξέρω τι παίζει.Πάντως τσεκάρω συνέχεια τα email μου, μήπως μου σκάσει τπτ από το fanclub…

Μπηκε ο καινουριος χρονος και δεν κρατιομαστε βλεπω… Ανυπομονω για την στιγμη που θα σκασει το πρωτο post με ανακοινωση και θα πεσει μετα ο server απο τα πολλα post… Θα ακολουθησουν λιποθυμιες, εγκεφαλικα, ατομα στο νοσοκομειο με παρακρουση…:lol::stuck_out_tongue: Και αργει ο Ιουνιος ρε γαμωτο…

απ ότι βλέπουμε τουλάχιστον sonisphere και rockwave καμία σχέση, όπως πολύ φοβόμασταν. Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω.

Now playing: Rammstein - Ich Tu Dir Weh
via FoxyTunes

τι θέλει να πει ο ποιητής?:-s:-s

Αν δεν κάνω λάθος Μastodon θα έχει στη Πράγα και Motorhead στη Ζυρίχη… Και αν φέρουν τίποτα maiden εδώ με βλέπω να το παίζω κορώνα-γράμματα για το που θα πάω…
Ή τη ζυγαριά θα τη γύρουν οι Τσέχες… :wink: