Βig Four εχει επικρατησει να λεμε τις 4 μεγαλες thrash μπαντες εξ’αμερικης.
Αυτες τις 4.Τωρα big four χωρις Εxodus πως γινεται θα μου πεις ?
Τελος παντων.Αυτες ειναι και τα υπολοιπα θα ειναι ωραιοτατες προσθηκες.
24 Ιουνίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί, Το Sonisphere festival θα προκαλέσει metal σεισμούς. Τα riffs των Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeath θα ενωθούν και όποιος αντέξει. Σηκώστε τα devil horns ψηλά.
πάντως τώρα που το σκέφτομαι οι τις πάνω Ελλάδος βολεύει να πάνε Σόφια για το 2ημέρο Φεστιβαλ 2 μέρες νωρίτερα (22-23/06) για διάφορους λόγους όπως Κόστος, Διαμονή, Απόσταση (βλέπε Τέμπη!) :-k
Λετε να εχουμε τπτ ανακοινωσεις αυριο-μεθαυριο ??
Λογικα τα συγκροτηματα περιμενουν το www.sonispherefestivals.com για να ανακοινωσουν…
Ρε λετε :yahoo:
Το site των Metallica, είχε “κλείσει” για Χριστούγεννα και θα ξεκίναγε πάλι από σήμερα.Τώρα με την διαφορά της ώρας δεν ξέρω τι παίζει.Πάντως τσεκάρω συνέχεια τα email μου, μήπως μου σκάσει τπτ από το fanclub…
Μπηκε ο καινουριος χρονος και δεν κρατιομαστε βλεπω… Ανυπομονω για την στιγμη που θα σκασει το πρωτο post με ανακοινωση και θα πεσει μετα ο server απο τα πολλα post… Θα ακολουθησουν λιποθυμιες, εγκεφαλικα, ατομα στο νοσοκομειο με παρακρουση…:lol: Και αργει ο Ιουνιος ρε γαμωτο…
Αν δεν κάνω λάθος Μastodon θα έχει στη Πράγα και Motorhead στη Ζυρίχη… Και αν φέρουν τίποτα maiden εδώ με βλέπω να το παίζω κορώνα-γράμματα για το που θα πάω…
Ή τη ζυγαριά θα τη γύρουν οι Τσέχες…