έγραψα κάτι άκυρο και δεν ήξερα πως να σβησω το ποστ ετσι απλα εκενα edit σορρυ σβηστε το.
+1 Πραγα κ Ζυριχη ειναι! Δεν παιζουν πουθενα κ οι 3 μαζι. Το ειχα δει, ηθελα να το ποσταρω αλλα το ξεχασα…
Metallica
Megadeth
Slayer
Anthrax
Heaven and Hell
Motorhead
Mastodon
καλο αυτο8)
απο που ειναι αυτο ομως?
Οπως ειπα δεν ειναι κ οι 3 μαζι ρε! Στη Πραγα ειναι Η&Η κ Μαστοντον ενω στη Ζυριχη ειναι Η&Η κ Μοτορχεντ!
Αυτο που λεει ο Σοντομενιακ ειναι ονειρο(ξη) θερινης νυχτος!
στο Ουζμπεκιστάν ειναι υτο που λεω.
γεια σας παιδιά και καλή χρονιά
ήθελα να κάνω μια δυο΄ερωτήσεις σχετικά με την συναυλία του sonisphere festival |στην Πράγα
μήπως γνωρίζει κανένας να με παραπέμψει κάου από όπου μπορώ να βγάκω εισητ΄΄ηρια από τώρα?μήπως ξέρετ εάν έχει αρχίσει η προπώληση εισητηρίων για την Πράγα?από που μπορώ να αγοράσω εισητήρια online?
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
αλήθεια πόσ κοστίζουν τα εισητήρια για το φεστιβάλ στην Πράγα?
Μπορεις να πας στο site των metallica.Εκει υπαρχουν Links που σε παραπεμπουν στην αγορα ειστηριων.Για τιμες δεν ξερω αλλα απο εκει που σου ειπα σιγουρα θα λεει για το κοστος.
Στην Πραγα η προπωληση αρχισε απο 11 Δεκεμβριου Τα εισητηρια κοστιζουν Golden 95 euro και τα κανονικα 67 euro.για περισοτερεσ πληροφοριεσ και κρατησεισ στο w.w.w.ticketpro.cz.
Aφου θα ερθουν τελικα το΄γραψαν και οι εφημεριδες γιατι τετοια αγωνια για επισημη ανακοινωση.
Να δουμε σε ποιο χωρο.:-k Μακαρι να ειναι στο ΟΑΚΑ (το μεγαλο εννοειται:D).
Καλα ολα αυτα, αλλα εγω κραταω μια πισινη μεχρι να δω επισημη ανακοινωση.
Εγω ακουω εντονα (οχι μονο απο εδω) για Καραισκακη. Καλυτερο και απ τα 3 (χωραφι, ΟΑΚΑ, Καραισκακη) ειναι για μενα. Αλλα δεν γνωριζω απλα σας λεω τι ακουω…
Μεταλλικα θα ερθουν φιλε (κατα 99%)…
Kαι πολυ καλα κανεις Martian.Παιδια ηρεμηστε λιγο,αν δεν βγει επισημη ανακοινωση που να λεει ξεκαθαρα πως ερχονται μην το ‘‘δενετε’’…Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε…
και εγω μαζι σου φιλε μαρτιαν…
εγω την πισινη την κραταω για ραμμσταιν,αν και το βλεπω χλωμο
Οι Metallica και με το Sonisphere να μην έρθουν, θα έρθουν μόνοι τους.Το λέμε κανα 5μηνο τώρα.Κατα 99,9999999999999999999999999999999999999999999%…Είχαν υπογράψει 2πλό συμβόλαιο από το '07.Η σιγουριά προέρχεται, από το οτι αυτός που με ενημέρωσε, έχει δίκιο σε όλα!8) Και όπως έχω ξαναπεί, αν δεν έρθουν, θα σας πω που θα τον βρείτε, μην κυνηγάτε εμένα!:lol:
Ρε παιδια να σας ρωτησω, ειναι ψιλοασχετο, αλλα ποσο υπολογιζετε πανω κατω, να εχουν τα εισητηρια? Ζυριχη απο οτι βλεπω εχουν 118…
Πολλα λες…Πραγα αρχιζουν απο 67 εχω την εντυπωση. Αλλα πιστευω πως θα κυμαινονται απο 70 και ανω.
Nαι Πραγα το ειδα. Εδω ’ http://www.ticketcorner.com/eventstore/control/requestcard?name=sonicsphere10ch&typ=TS&sysid=500&mand=2501&leistid=59682&utm_source=tc.com&utm_medium=teaser&utm_campaign=sonicsphere10ch ’ λεει 118.90 … Tι να πω… Παντως η τιμη για Πραγα ειναι πολυ γαματη! Με μονο 67 ευρω θα δεις ΟΟΟΛΛΛΑΑΑ αυτα τα συγκροτηματα…
κανα 8οαρι 90αρι περιμενω.
καπου γραφει Prices in CHF
τα 119 ελβετικα φραγκα ειναι περιπου 80 ευρω. Πιο νορμαλ η τιμη τωρα ε?