ρε παιδια τι θα γινει εχουμε ενα ποστ εδω και ενα μηνα χωρις να εχουμε επισημη ανακοινωση!τι θα γινει τελικα θα βγει η ριμαδα ι θα πρεπει να περιμενουμε το 2011?σιγα σιγα θα πρεπει να κανονισουμε και τα οικονομικα μας!!!αντε να δουμε…
Εμένα πάντως αυτό εδώ δεν μου αρέσει καθόλου:
Back Surgery Scheduled For Tom: Band’s Tour Plans Cancelled Through April
“Tom gave various medical treatments more than a fair shot,” said Slayer’s manager Rick Sales, “but they just haven’t handled the problem, so he’s biting the bullet and is scheduled for back surgery at the end of this month.”This difficult decision made by the band’s bassist/vocalist Tom Araya means the cancellation of Slayer’s immediate tour plans that include the American and Canadian Carnage Tour dates that were set to kick off on January 18, as well as the band’s UK/European headline tour scheduled for March and April.
Booking agents for both Slayer and Megadeth are already hard at work rescheduling the tour dates; tickets already purchased for these shows will be honored at the rescheduled dates.
Check slayer.net for full details
Οι Slayer είναι η μόνη μπάντα από τους 4 ‘μεγάλους’ για την οποία θα πήγαινα. Αν γίνει καμιά στραβή και τελικά ακυρώσουν ΚΑΙ τις εμφανίσεις τους στο Sonisphere, την κάναμε.
Οχι ρε αδερφε μην μας κανεις τετοια!!!ρε Tom παλι τα ιδια?
Μεχρι το καλοκαιρι, εχουμε πολυ δρομο, δεν νομιζω να εχει προβλημα μεχρι τοτε.
Εχουν γινει τοσες ανακοινωσεις στον εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο που το θεωρουν δεδομενο. Τοσα σε αλλα σαιτ οσο και σε εφημεριδες. Απλα δεν το ανακοινωνουν γιατι δεν εχουν καταληξει σε μερος. Προφανως επαθαν πολλα με την μαλακασα και σκεφτονται για καταλληλο χωρο. Παντως και εγω μονο για Slayer θα το εκανα και αυτο μονο , γιατι φοβαμαι οτι θα ειναι απο τις τελευταιες τους. Το εισητηριο θα ειναι πολυ μεγαλο και για μια μπαντα μονο δεν αξιζει. Ελπιζω απο επομενη χρονια να ξαναερθουν και ισως τους πετυχω καπου σε ευρωπη.
Το ότι θα τους φέρει η didi είναι σίγουρο?
Συνήθως τις προηγούμενες χρονιές το φεστιβάλ πραγματοποιούνταν σε 1 σκηνή, ή έπαιζαν σε 2 σκηνές ταυτόχρονα? Γιατί σε open air (βλέπε Μαλακάσα) 2 σκηνές είναι εφικτές, αλλά στο Καραϊσκάκη? Εκτός άμα έρθει συρρικνωμένο και παίξουν μόνο οι big 4…
Π.χ. πέρυσι στην Βαρκελώνη που ήταν 1 μέρα έπαιξαν 9 συγκροτήματα. Φέτος στην Πράγα στο poster κάτω από τους big 4 γράφει +supports, και από κάτω με μεγάλα γράμματα heaven & hell, mastodon κλπ?. Μήπως θα είναι 2 σκηνές ???
Tο διεθνές χαρντ ροκ φεστιβάλ «Sonisphere» έχει εντάξει στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα και την Eλλάδα. H ημερομηνία ερχομού του στη χώρα μας είναι η 24η Iουνίου. Kαι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά του είναι, εκτός των άλλων, οι Pάμσταϊν, οι Σλέιερ, οι Aνθραξ.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11380&subid=2&pubid=9330872
δεν βλεπω Μεταλλικα… :-k (τους αναφέρει αρκετά πιο κάτω το άρθρο. Μήπως τους έχει κλείσει η didi με το διπλό συμβόλαιο που λέγεται, και έρθουν στο rockwave???)
Ε,οχι ραμμσταιν ρε πουστη,ε οχι.Δεν μπορω,χαλιεμαι,οποτε το βλεπω αυτο το ονομα μαζι με σλειερ και ανθραξ.Το big 4 την εκανε με ελαφρα αντωμεταξυ.
Μαμακιες… Μην τα διαβαζεις αυτα… Μπηκανε στη σελιδα του Son/re ειδανε 2-3 συγκροτηματα και τα χωσανε, δε σημαινει κατι αυτο. Αν διαβασεις σε προηγουμενα ποστς, υπαρχει 1 λινκ, παλι απο ελληνικη εφημεριδα (αν δεν κανω λαθος…) που λεει για το Big 4 στην Ελλαδα…
Δεν ειδα οτι ηταν απ οτο εθνος.Δικιο εχει ο αποπανως.
να πατε να μαμηθειτε ολοι σας ρε!!!θα ειμαι εγω μονος μου και θα χτυπιεμαι!!!
ΡΑΜΜΣΤΑΙΝ!
ΕΤΣΙ ΡΕ!!!8)
Ας καταθεσω και εγω την αποψη μου!Εννοειται πως αν η τελικη ανακοινωση ειναι αυτη τοτε ειναι απολυτα σεβαστη και πολλοι απο εμας θα γουσταρουμε απιστευτα!Προσωπικα δεν με αγγιζει ιδιαιτερα το συγκεκριμενο σχημα!Πιστευω πως επειδη μια φορα στην ιστορια γινονται συνεργασιες του styl big 4,η ελλινικη διοργανωτρια εταιρια επρεπε να το κοιταξει!Θα μπορουσανε να φερουν μονους τους τους ramstein και οχι τους metallica!Αλλα γουστα θα εβγαιναν αν οι 4 βασιλειαδες του thrash παιζανε μαζι και αλλα αν επαιζαν μονοι τους οι metallica!Tεσπα,αυτα εν ολιγοις και ας ευχυθουμε σε οποιους πανε στο συγκεκριμενο σχημα(αν τελικα ισχυει)να περασουνε καλα και να πιουνε μια μπυρα και για ολους τους υπολοιπους!!!
Δεν μου φαίνεται για κάτι οριστικό, απλά έγραψαν για Metallica, σε ξεχωριστή θέση στο άθρο:):!:
Άντε ας ανακοινωθεί κάτι επίσημα, να τελειώνουμε…ψυχή και σώματι:p:):!:
Πες τα ρε αδερφε γιατι μας εχουν βγαλει την χολη!!!Καρκινο στο μυαλο βγαλαμε!!!ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ
:?
με σκοτωνεις…[-X
ΡΕ!!!ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΤΕΙΑ!!!ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΞΠΕΡΜΑΤΩΣΟΥΜΕ
Ωραια…τωρα σιγουρευτικα οτι εισαι τσουτσουνοφορο…κ ελεγα να σε ρωτησω…
Κ για να προλαβω τις κακες γλωσσες που θα ελεγαν οτι ο μανατζερ δεν ξερει πως και τα γυναια εξπερματωνουν, να πω οτι ΚΑΜΙΑ δεν θα αφηνε σχολιο. Θα σχολιαζει επιτοπου σε pm με την κολλητη συμφορουμιτησα για τις μαλακιες που λεω! Ετσι!