Κανενος συγκροτηματος το σαιτ παντως δεν γραφει Ελλαδα, οποτε στανταρακι ή οχι
ας κανουμε υπομονη καλυτερα…
Εχει καταντησει οντως εκνευριστικο που δεν βγαινει επιτελους η ρημαδα η ανακοινωση, αλλα πιστευω οτι μεσα στις επομενες μερες θα εχουμε νεα…
Πάντως εμένα με βλεπω να πηγαινω προς Βουλγαρία μεριά. 2 μερες θα είναι εκει το φεστιβαλ ονοματα δεν ανακοινωθηκαν μεν αλλα πιστευω πως την μια μερα η τετραδα θα το κανει το περασμα της απο εκει. Ασε που οι 2 μερες εκει παιζει να μου βγουν και πιο φτηνα απο την μια μερα στην Αθηνα
σίγουρα φθηνότερα και καντινότερα και μάλλον και καλύτερα… στη Βουλγαρία…
Ίσως αργούν γιατί ψάχνουν το κατάλληλο μέρος… Άντε να συντομεύουμε πάντως γιατί έχουμε πήξει…ζελέ έγινε ο εγκέφαλος.
Εγώ πάντως μόλις διάβασα το παρακάτω link κάτι μου έκατσε οτι μπορεί να παίζει και αυτός ο χώρος…
http://www.rocking.gr/article6766.php
Δείτε στο τέλος ποιός το διοργανώνει…
didi/big star = ac/dc - madonna - oaka…
Και επειδή κακά τα ψέμματα στο κανονικό γήπεδο μου φαίνεται δύσκολο να μαζέψει τοοοσο κόσμο μια καθαρά metal συναυλία…ρε λες???
Ανακοινώστε επιτέλους!!! [-X
Καλη φαση θα ηταν ενας τετοιος χωρος, ξερουμε ποση χωρητικοτητα εχει το Ποδηλατοδρόμιο Ολυμπιακού Σταδίου? Και Καραισκακη θα ηταν ωραια, δεν ειναι και τεραστιο σαν το ΟΑΚΑ…
Αν υπολογιζω καλά κανα δεκάρι χωραει το ποδηλατοδρόμιο. Εγω εχω μια διαισθηση για Καλλιμάρμαρο…
εγω λεω ΟΑΚΑ
δοκιμασμενο συναυλιακα για μεγαλα events (rolling stones/acdc/madonna)
μεγαλο σαν χωρος
με καλη συγκινωνιακη καλυψη(μην ‘καψουμε’ κ τους ξενους που θα σκασουν απο εξωτερικο κ θα ψαχνουν τροπο να πανε στο χωραφι)
καλα ετσι και παιξουν οι σλαιερ στο Καλλιμαρμαρο θα γρεμιστει . . :lol:
απο αλλο φορουμ βρηκα αυτο εδω…
[B]
Έκλεισε το Line up της Ελλαδας με την ιερή τετράδα να κατηφορίζει στο κωλοχώρι μας.
Άντε καλώς να τα δεχτουμε.
Μεταλικα, Σλεηερ, Μεγκαντεθ και Ανθρακς το λαιν απ. [/B]
[B]Εχω πολυ inside info και το λέω.
Το deal έχει κλείσει στα χαρτιά. Τώρα αν κάποια μπάντα αναγκαστεί λόγω περιστάσεων να μην παίξει λογικά θα αντικατασταθεί.
Απλά λέω οτι συμφωνία υπάρχει. [/B]
[B]
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=22908&page=3
http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?t=22908&page=4[/B]
Χρήστης Krux με φωτο/αβαταρ Waltz και με πληροφορίες “απο μέσα”…ο Χάκος είναι;
Κατα ποσο τις εκατο ειναι σιγουρο αυτο ρε μαστερ; Γιατι απο φημες κ “εγκυρες πηγες” αλλο τιποτα…
<Σκεψεις rasputin> mode on
Τελικα εχει πολυ πλακα…Το 99% εδω μεσα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα δει στην ανακοινωση την big 4 αλλα δεν τολμα να το πει σιγουρα…Ολοι οταν ετοιμαζομαστε να κανουμε ποστ προσεχουμε μην πεταξουμε απο την χαρα μας θεωρωντας το σιγουρο και για να μην το γκαντεμιασουμε και χαλασει…
Απλα σκεφτομουν τι σκεφτεται ο καθενας οταν κανει ποστ εδω περιμενοντας πως και πως τα επισημα…
Δεν θελω επισης να σκεφτω το 1% που λεει οτι αυτα τα ονοματα θα πανε στις αλλες χωρες και εδω θα ερθουν τιποτα ακυρα, ασχετα με τις αρχικες προβλεψεις…
Εκει προβλεπω να πεφτει ο σερβερ απο καντηλια…
<Σκεψεις rasputin> mode off
Στα δικα μας τωρα…Οπου και να ειναι, εκτος Μαλακασας, με χωρητικοτητα 30000+ εγω θα ειμαι ευχαριστημενος…Και εννοειται πως αν ειμαι Ελλαδα θα παω με το αναμενομενο billing παντα…
Το σίγουρο είναι πως έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε αυτούς:
Iron Maiden
Motley Crue
Alice Cooper
Placebo
Iggy and the stooges
Mastodon
Behemoth
Metallica
Megadeth
Anthrax
Slayer
Papa Roach
Fear Factory
Ramstein
Cult
Heaven and Hell
motorhead
rise against
Him
διαλέγεται lin up και παιρνετε.
Ε ρε και να φερουν την ίδια μερα τους slayer με τους him. Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι, δεν νομιζω να καταφερουν να παιξουν οι him σε αυτη την περιπτωση εδω απο το ζαρζαβατικο που θα πεσει. Εξω κάτι τέτοια τα κάνουν.
Fear Factory και Heaven and Hell μόνο εννοείται. 8)
Ε ρε συ λογικο ειναι να το θεωρεις σιγουρο οτι θα δεις μπιγκ φορ στην ανακοινωση…γιατι πολυ απλα τοσο καιρο το εχεις ζημωσει τοσο πολυ μεσα στο κεφαλι σου που το θεωρεις απλα δεδομενο οτι θα ερθουν…
Φυσικα ειναι λαθος αυτο…αλλα εγω κραταω την ψυχραιμια μου [για την ωρα] κ περιμενω την μαμημενη ανακοινωση!
Αλλα με δεδομενο τον ελληνικο σταρχιδισμο μπορει να δουμε ανακοινωση στις 23 Ιουνιου! Μην σας φανει παραξενο…
Αυτη η ανακοινωση μας εχει τρελανει, οσο αργει ανησυχει και ο κοσμος, αν και πιστευω οτι θα εχουμε καλα νεα… Το Καλλιμαρμαρο θα ελεγε απιστευτα σαν χωρος, βασικα οπουδηποτε, αρκει να μην τρεχουμε Terravibe παλι… Αν και δεν το σιχαινομαι οπως αλλοι, βαριεμαι το πηγαινε-ελα…
[-X αυτή είναι η άποψη των Αθηναίων, επειδή όμως αυτοί μόοι τους δεν γεμίζουν πάνω από 10 χιλιάδες φαντάζομαι ότι η Μαλακάσα με όλα τα αρνητικά της φαντάζει ιδανική για Στερεά Ελλάδα, Ύπειρο αλλά όχι για τον Βορρά λόγω των Τεμπών που μάλλον θα οδηγήσουν τη Θεσσαλονίκη και τα περίχωρα στη Σόφια…