Ρε παιδιά, τι Καλλιμάρμαρο και ΟΑΚΑ λέτε???Σκεφτείτε λίγο λογικά…Ψάχνουν χώρο που να χωράει περίπου ένα 30ρι.Έτσι ώστε να μην φαίνεται άδειο με 25 και να γεμίσει και σχετικά εύκολα.Σκεφτείτε πως θα φαίνονται αυτά τα 2 με 30000 κόσμο?Μην σας πω θα κάνει και προπόνηση ο Παναθηναϊκός από δίπλα. Καραισκάκη μια χαρά.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο με τέτοια χωρητικότητα.Όταν το αποφασίσουν, θα μας πούνε κι εμάς.
Τι γίνεται ρε! Ακόμα? Ελλαδα! Αυτά είναι! Ελπίζω να μην έχει μπλεχτεί καμιά Didi και το καθυστερούν γιατι θα μου πέσει άσχημα! Οχι ότι δε φέρνει καλές μπάντες αλλά οι φάσεις της έιναι λίγο πίσω σε σχέση με διοργανώσεις εξωτερικού!..
παιδιά υπομονή. ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί Line up όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για Σόφια, Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι και Βάρκελώνη… ίδωμεν
Αφου ειναι σιγουρο 100% τι μας παιδευουν με το χωρο…:-k
ΟΑΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!
Μetallica-Megadeth ΜΑΖΙ!!!:yahoo:
Πιστευεις οτι θα γεμισει το ΟΑΚΑ; Ειδικα σε θρασομερα [αν ερθουν μπιγκ φορ]; Δεν νομιζω…
φερτε μπιγκ φορ στο πρινσιπαλ για καφριλες ρε!
Αν βαλεις το γεγονος οτι μονοι τους οι Metallica μαζευουν ανετα 20-30.000 , απο κει και περα καμια 10.000 οι Megadeth, Anthrax+Slayer μαζι γυρω στους 5.000.
Γυρω στις 50.000 κοσμο πιστευω καλα ειναι…ειδικα για την Ελλαδα!!!
Σε λίγο θα μας πείτε οτι θα έχει και περισσότερο κόσμο από AC/DC…#-o Το πολύ 30 να έχει.Άντε και τίποτα ψιλά ακόμα.Ο καθένας έχει την άποψη του βέβαια.Μακάρι να βγω λάθος και να μαζέψει 117.000.Ξερω γω…
Kαι εγω αυτο πιστευω … Αν και το Καραισκακι χοραει γυρο στα 40-45 χιλιρικα (ισως λιγο λιγοτερα ) γιατι θα υπαρχει και ο κοσμος στο χορταρι… Μια χαρα θα ειναι … Δεν μπορω να σκεφτω καλιτερο χωρο καθως τοσο θα ειναι ο κοσμος που θα παει δεν πιστευω να πιασουμε παραπανω απο 50 χιλιαδες…
ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ?[-X[-X
Αμα ειναι οι didides απο πισω(Χριστε μου οχι:papas::papas:)
… Καλα κρασα…:eek::eek:
http://www.madisondining.com/wp-content/uploads/2008/09/redwine2.jpg
Η χωρητικότητα στο Καραισκάκη πάει ανάλογα με το που θα στηθεί η σκηνή.Μπορούν να το κάνουν από 30 μέχρι 45 περίπου.
Mια χαρα ειναι, καιρος να το ανακοινωσουν επιτελους.[-X
Πολλα βάζεις πιστευω. Metallica πάνω από 20-25.000 δύσκολα. Μegadeth μόνοι τους ούτε 4.000 πλέον, Anthrax 2.000-3.000, Slayer 5.000+ Κάπως έτσι τα προσεγγίσω με την τωρινή δημοφιλία των συγκροτημάτων και όχι μόνο λόγω των ονομάτων που κουβαλούν.
Λιγακι λάθος υπολογισμους σαν να κανετε παιδια. Mεσα στο 20-25 των Metallica υπαρχουν και οι οπαδοι των υπολοιπων αρα δεν βλεπω να ξεπερναει το 30 ακομα και στις πιο αισιοδοξες προβλεψεις και αυτο περισσοτερο επειδη θα ξεσηκωσει πιο πολυ κοσμο απο επαρχια με εκδρομες και τα ρεστα.
ετσι ειναι…
πανω κατω οι ιδιοι οπαδοι ειναι…
το ταβανι ειναι οι 30.000 χιλιαδες…
μια χαρα ειναι
ας ερθουν και ας ειμαστε τοσοι…
Πολύ σωστός ο φίλος… αν ήμουν ο διοργανωτής με 25χ θα ήμουνα ευχαριστημένος, με 30χ πολύ ευχαριστημένος και με 35χ θα χοροπηδούσα
Οπότε το ΟΑΚΑ φεύγει κατευθείαν από τις επιλογές… το καλλιμαρμαρο, δεν νομίζω να το δίνουν έτσι εύκολα (αλήθεια τι χωτητικότητα έχει? )… τα κλειστά επίσης αποκλείονται…
Εγώ έχω ακούσει ότι το διοργανώνει η didi ( ξέρει κανένας σίγουρα? ) Αν είναι έτσι μετά για μένα είναι 90+% ότι θα γίνει στη μαλακάσα… Ίσως να παίζει και το καραισκάκι αλλά από τη μία η didi δεν έχει κάνει ποτέ συναυλία εκεί και επίσης γιατί κάποιος να πληρώσει για χώρο αν έχει τον δικό του?
30.000 κατα προσεγγιση ειναι ο πιο αναμενομενος και λογικος αριθμος απο πολλες παραμετρους… Και θεωρω το Καραισκακη τον ιδανικοτερο χωρο και απο τοποθεσια και απο χωρητικοτητα. Αλλα και Καλλιμαρμαρο θα ελεγε τρελα.
Το Καλλιμάρμαρο χωράει κανα 60ρι ρε!
Μόνο σε μένα φαίνεται ξεφτίλα το οτι εδώ και 20 σελίδες βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του?Εγώ λέω θα είναι 5000, εγώ 105000, θέλω να γίνει εκεί, όχι να γίνει εκεί κλπ κλπ.Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω, αλλά μου φαίνεται τραγικό.Ας χαλαρώσουμε και να καταλάβουμε οτι όσο και να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω, η ανακοίνωση δεν θα βγει πιο νωρίς!Όταν βγει τα ξαναλέμε!
οχι και ξεφτιλα…
ισα ισα αυτη ειναι και η καλυτερη φαση τωρα που ξερουμε πανω κατω σιγουρα οτι θα ερθουν και συζηταμε ανετοι κανοντας ο καθενας τα ονειρα του…
θυμαμαι κατι φασεις 2005-2006 που ειχαν να ερθουν απτο 99 τοτε…και μιζεριαζαμε εδωπερα που ολη η ευρωπη τοτε (2006 νομιζω)…εβλεπε GNR , metallica kai tool και εμεις τιποτα…αν και εν τελει τους ειδαμε ολους αυτους…θυμαμαι τοτε ειχα τσακωθει και με καποιους εδω μεσα…
τεσπα…εγω το βλεπω δυσκολο για καλλιμαρμαρο και για ΟΑΚΑ (ποδοσφαιρου)…οπως και για κλειστα γηπεδα…οποτε πιστευω θα παιξει αναμεσα σε μαλακασα (η ντνιντι λογικα θα ειναι απο πισω μαζι με την livenation …οπως εχει γινει και παλιοτερα)…παιζει για Καραισκακη…και σαν φαβορι δινω εγω καποιον αλλον τριτο χωρο , ανοικτο…οπως πχ ειπε καποιος το ποδηλατοδρομιο στο οακα που μου φαινεται ειχε γινει εκει και το rockwave tou 2001…η καπου ανοικτα στο αεροδρομιο του Ελληνικου …και το λεω αυτο διοτι Πολωνια και Τσεχια γινονται τα sonisphere σε αεροδρομιο…ολα αυτα τα λεω απο το μυαλο μου εννοειται:)
Γιατι να ειναι ι didi ρε παιδια αφου το sonispher δεν ειναι ξενο φεστιβαλ ???
Ναι αλλά αναθέτουν την οργάνωση σε κάποιον ντόπιο διοργανωτή,με δική τους επίβλεψη και δικά τους δεδομένα όμως(τουλάχιστον στα βασικά).Και δυστυχώς σε εμάς είναι η Didi…