Sonisphere Festivals

Ε τοτε ειναι αφτονοητο οτι το live θα ειναι στο χοραφη του Λορη,σε (οικονομικη κριση) πιος πλιρονει το ΟΑΚΑ κ καινουρια μηχανιματα…

Ελα μωρε, κουβέντα να γίνεται… ασε που αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί να κάνουμε ρεκόρ… 100 σελίδες για ενα live που δεν έχει ανακοινωθεί :stuck_out_tongue:

Μωρε κ με 200 ατομα να ειμαι σε μια κωλοαλανα παλι θα γουσταρω!

[SIZE=“5”]ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]

84 pages and going strong.

Ουτε russian circles να’ταν:p

Που να βγει και η ανακοινωση, θα γινει το σωσε…

Aν βγει…Αργει υπερβολικα μου φαινεται αλλα δεν πειραζει…Υπομονη συμφορουμιτες.!:slight_smile:

Και να βγει καμια ανακοινωση “Εεε τελικα ακυρο,δεν ερχομαστε…”

θα τα σπασω ολα ετσι και παιχτει τιποτα τετοιο…:!:

Προτιμω παντως να μην ερθουν καθολου αν ειναι να φερουν headliners τουε ΗΙΜ με alice cooper ,Mötley Crüe και τα ρεστα επειδη δεν τα βρισκουν στα χαρτια με τις “μεγαλες” μπαντες. Τοτε να παει να γαμηθει…δεν το θελω!

Καλα ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να βαζεις στην ιδια προταση τους him με τον Alice Cooper ??!!

Εδω καποιοι τους εβαλαν κ στην ιδια σκηνη ρε…για την προταση θα ντραπω;

χαχα πολυ σωστος 8)

Πάντως αν τα ονόματα του ελληνικού Sonisphere είναι ο Alice Cooper και οι Him (ας βάλουμε και τον γερο Ιggy μαζί) ο Λυκαβητός μια χαρά μου φαίνεται για χώρος της συναυλίας… :stuck_out_tongue:

Mη σου πω και το Θεατρο Βραχων.:stuck_out_tongue: oλοκληροι Faith No More επαιξαν εκει.

ετσι.

ηρεμίστε ρε σεις … δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ένα όνομα και το έχετε ρίξει στη γκρίνια ! έλεος δηλαδη

Καθε μερα, μα καθε μερα θα ριχνω φαγητο στα ψαρια μου στο Happy Aquarium κ μετα θα ερχομαι εδω να βλεπω αν εχει βγει καμια ανακοινωση! Αλλα τιποτα! Ακομα τιποτα! Κ με πιανουν διαολια…!!!

Εγω εχω προαισθημα για ανακοινωση μεσα στην βδομαδα. Προαισθημα ετσι, δεν λεω οτι θα γινει, αλλα μακαρι επιτελους…