:lol::lol::lol:
Οχι ρε συ, απλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος και λεω που θα παει, θα βγει η ρημαδα η ανακοινωση…
:lol::lol::lol:
Οχι ρε συ, απλα προσπαθω να ειμαι αισιοδοξος και λεω που θα παει, θα βγει η ρημαδα η ανακοινωση…
Που πιστεύετε ότι θα γίνει η συναυλία και πόσο λέτε να ανέβει το εισιτήριο???Πάντως όσο και να πάει χαλάλι…μια φορά γίνονται αυτά!!!
Το μερος πιστευω πως θα ειναι το καραισκακη(ευχομαι δηλαδη).
Για τιμες απο 80 εως 100 το πολυ το κοβω…!
Μηπως παιζει τιποτα και με τις ανακοινωσεις του Ροκγουειβ? :-k
Κατι τετοια παιζονται και με το Download στην Αγγλια απο οτι εβλεπα σε κατι ποστ στο φατσαμποοκ με το επισιμο προφιλ του φεστιβαλ … :!:
Στο Καραισκάκη που είχε πάει ένας φίλος μου Scorpions μου είπε ότι ο ήχος δεν ήταν και ο καλύτερος…ειδικά στις κερκίδες!Αφήστε που festival και σε στάδιο είναι λίγο ξενέρα…Είμαι περίεργος πόσο θα κρατήσει το όλο event και για πόσο θα είναι on-stage το κάθε συγκρότημα:-k Είναι επικό γεγονός να δεις live τους BIG 4 αλλά για μένα καλύτερα να ακούσεις 1,2 συγκροτήματα να τα “χορτάσεις” και να γουστάρεις παρα να ακούσεις λίγο από Metallica, λίγο Slayer, λίγο Megadeth, λίγο Anthrax, λίγο Maidenκαι πάει λέγοντας…:!:
μπααα…αν ηταν/ειναι μονο οι 4 τους…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!
αλλα οκ,φεστιβαλ,πολλα ονοματα…και ταυτοχρονες εμφανισεις?
θα ειναι δυσκολο το θεμα.
Επισης, ξερει κανεις τι παιζει με Soundgarden?
οποιος γραψει το 1.000 ποστ, κερδιζει 1 μηνα διακοπες στην Ανταρκτικη
Δεν λεω γαμανε…αλλα…
[SIZE=“6”] οχι Soundgarden ρε παιδια…pleeeeeaase! [/SIZE]
Δεν το κοβω ουτως ή αλλως να φερουν και Soundgarden, θα ανεβει πολυ το κασε… Big 4 και κανα support Mastodon και θα αρρωστησουμε…
αντε να ανακοινωθει κατι να μαζεψουμε λεφτα…
αν φερουν τελικα το big 4 θα πεσει το συμπαν…
ΟΧΙ ΑΛΛΟ MASTODON!!!
Ας τους φέρουν κάπου μόνους τους να τους ευχαριστηθείτε κι εσείς να…γλυτώσουμε κι εμείς!!!
παντως να κανουμε και τους ωραιους αναλογισμους
περσυ
re union faith no more
παιξανε αγγλια headliners
μας τρεχανε τα σαλια εμας
τελικα τους ειδαμε αυγουστο
φετος
soundgarden αγγλια
μας τρεχουν τα σαλια
λετε να τους δουμε μονους τους τον αυγουστο??
κολαση
who gets mystified???
too good to be true re gmt
Η αλήθεια είναι πως ούτε κι εγώ θα τους αντέξω για τρίτη φορά σε φεστιβαλ. Αν τους φέρουν εκείνη την ώρα θα έχει μπυρίτσες!
Μακάρι να τους δούμε ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ όμως να τους καταευχαριστηθούμε…
μα για μονους τους μιλαω…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
:lol::lol:
+1
+2 ας ερθουν μονοι τους και οποιος θελει παει…
[SIZE=“5”]Σους!! Γαμανε οι Mastodon λεμε![/SIZE]