ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο SLAYER ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ!!!
οσο καυλωσα μολις το εμαθα, σχεδον τοσο ξενερωσα μολις εμαθα για το χωραφι του λωρη…
δεν γινεται να πουμε οχι…
ΖΛΕΗΕΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ :D:D:D:D
Λογικα ειναι θεμα ωρων να ανακοινωθει το συνολικο line up
παίδες αφήστε τα παράπονα έτσι και δούμε big four και στο terra ναναι δεν πειράζει…
πάντως και οι τσέχοι φανς έχουνε παράπονα για τον χώρο που είναι στου διαόλου τη μάνα και έχουν μέχρι τώρα το καλύτερο line up…
ωραιος ρε φιλε μας εφτιαξες
πιστευω να ρθουνε και αλοι 3
τι μας εφτιαξε… αυριο δινω μαθημα πως θα κοιμηθω τωρα ρε αληταρα!!!
εγω που παιζει χοντρα να δινω εκεινες τις μερες ειδικο μαθημα τι να πω… (ηθελα και πανελληνιες ξανα στα 27 μου βλεπεις… :roll:)
‘‘παιξε ενα κανα 2 καραφακια ουζο και θα δεις’’’…
… ειναι οπως τη διαφημηση
που ελεγε …’‘λουσου me ultrex και θα δεις’’
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ TO MAIL ΑΠΤΟ SITE ΤΩΝ ΘΕΟΘΕΩΝ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ATHENS…ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ----------ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! SLAYER ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
[SIZE=“5”]Αντε γαμω την πουτανα μου! Ενα-ενα μας τα δινουν! Πες Big4 ρε στη μαλακασα να τελειωνουμε ρεεεεεεεεε!!! Αν ειναι δυνατον!! [/SIZE]
[SIZE=“4”]Slayer μαδαφακαζζζζ!!![/SIZE]
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
αμα τα πουνε ολα μαζι θα κλαψουν μανουλες… ας ετοιμαστουν τα ασθενοφορα για ανακοπες.
πιο ωραιο το ενα-ενα. εχει και λιγο σασπενς
Σασπενς εχει απο τις 9/12! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ!
καλά όλα! Το υπογραμισμένο γιατί μανα μου?
Χωστε ένα οακα να ουμε!
Ειχε γινει πριν απο λιγο καιρο νομιζω αυτη η κουβεντα κ ειχαμε πει οτι δεν περιμενουν πανω απο 30,000 ατομα στο φεστιβαλ. Κ επισης σκεψου ποσο πολυ αγαπανε οι ελληνες διοργανωτες αυτο το χωραφι. Μην σου πω αναμενομενο ηταν…
Μαλακα μου ffs! Τωρα ειδα οτι εχω γραψει το δινουν με “ει”. Αν ειναι δυνατον!
Άψογα, άψογα… Γιατί όμως στο γαμωχώραφο ρε πούστη;;;
Ασ φορεσουμε τις αντισφιξιογονες μας λοιπον κ παμε μαλάκασα…
οτιδηποτε που να μπλοκαρει την σκονη . . μπλουζες, μασκες, μαντηλια να δω πως θα νιωθω μετα το τελος της συναυλιας. Μαλλον δεν θα μπορω να κουνηθω απο το πολυ ξυλο και το κοπανημα
δηλαδη 1 χαρα…:D:D:D
ναι, αν δεν εχω φαει καμια μπουνια στο ματι η κανα καπνογονο στο κεφαλι
Δεν καταλαβα ρε…τοσο καιρο κοπανιομασταν να βγει μια ανακοινωση με Slayer μεσα κ τωρα που το εχουμε σιγουρο, φοβομαστε τα καπνογονα ,την σκονη κ τα μπουνιδια;;; Ουυυυ ρε κοτες!!