Sonisphere Festivals

Το μόνο ερώτημα πλέον είναι αν θα είναι μια μέρα του rockwave ή αν θα είναι ξεκάρφωτο… αντε να δούμε τι καλό μας περιμένει ακόμα :yahoo:=D>:yahoo:=D>:yahoo:=D>:yahoo:

Το rockwave παιζει να ειναι μιση ωρα στο Sonisphere οχι το αντιθετο! 8)

εγω δεν μασαω απο τετοια, ειμαι παιδι του Τσακ Νορρις :stuck_out_tongue:

Αντε ρε γαμωτο, επιτελους… Αν και για Slayer καιγομαι λιγοτερο απο ολους, δεν με χαλασε που ανακοινωθηκε το 1/4… Αντε να ανακοινωθουν αυριο Anthrax, μεθαυριο Megadeth και την Κυριακη οι ΘΕΟΙ να τελειωνουμε… Και μετα θα ουρλιαξω με πληρη ανακουφιση… Παντως επειδη οι Metallica ειναι σιγουροι για φετος, ουσιαστικα το θεμα ειναι οι αλλοι 2. Δεν νομιζω να στραβωσει κατι, θα ζησουμε ιστορικες στιγμες… Το Μαλακασα με ξενερωσε λιγο, ειχα ελπιδες για κανα Καραισκακη, αλλα οκ. Το θεμα ειναι να μην μας γδυσουν με τις τιμες των εισιτηριων… Αντε παμε σιγα, σιγα να βγει γενικη ανακοινωση…

Kαι τα αδιαβροχα μη ξεχασουμε για παν ενδεχόμενο…:lol::lol::lol:

Αν δεν ακυρωθει στο τελος με λιγη βροχουλα.:stuck_out_tongue:

αυτα δεν λεγονται ουτε για πλακα…!

αν γινόταν κάτι τέτοιο μετά θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα…θα ξεσηκωθούν μάλλον όλοι

χ0αχ0αχ0α ρε μαλακες πατε καλα?? αρχίζουν και ανακοινώνονται ονόματα και λετε τι μπορεί να γίνει και να μην τους δούμε??? τι να πω!!#-o :lol:

Πλάκα, πλάκα τελικά το πρώτο μου Post μάλλον θα βγει αληθινό, έστω και αν όταν το έγραψα είχα κάνει λάθος.

…αντε και στις υπόλοιπες ανακοινώσεις για πλήρες line up :slight_smile:

αν γινει κατι τετοιο τη επομενη μερα δεν θα υπαρχει terra vibe…:evil::evil::x:x:x

Ωστε terra vibe λοιπον ε?:frowning:
Ο,τι ακριβως φοβομουνα…

Κανονικα ετσι και αλλιως δεν θα πρεπει να υπαρχει το χωραφι την επομενη για να μην μας ξανακουβαλησουν εκει!:stuck_out_tongue:

Αυτό που λέω εγώ έιναι αν μας πουν π.χ. ότι το rockwave θα είναι πέμπτη με κυριακή 24-27 και η μια μέρα του είναι το sonisphere όπως είχε γίνει πέρισυ ( άσχετα που λόγο βροχής δεν έγινε ) με το crue fest…

Όσο για την βροχή πιστεύω ότι φέτος για να μην έχουμε τα περσυνα θα πέσει ψέκασμα 8)

Eμπρός για νέα μεγαλεία. Δεν ξεχνώ:

Στις 17:14 νέα ηλεκτρική καταιγίδα χτύπησε την περιοχή της Μαλακάσας για δεύτερη φορά που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε, σεβόμενοι το κοινό και τους καλλιτέχνες, σε ακύρωση της τρίτης μέρας του festival.

[B]meteo.gr

το site του σωστου φεστιβαλιτζη :p[/B]

Τοσο καιρο το περιμεναμε ρε Ελληναρες γαμωτο μου! Θα δουμε Slayer ρε κ υπαρχει μια πολυ μεγαλη πιθανοτητα για τους αλλους 3! Μην το χρουσουζευετε κ μην γκρινιζετε ρε…

Δε τους εχω και για τοσο ανωμαλους-γκαζμαδες-κρεατα-ανιωθους-τρισελεεινους που να ρθει κανα Big 4 και να μη βαλουν 47 στρωσεις ταπητα κατω.Εκτος αμα φερουν τον Βασιλη τον Καρρα να τραγουδαει παραδιπλα να μαζευει σκονη,νεφος και τα λοιπα.Του Ντατολο δηλαδη…

[SIZE=“7”]SLAYERRRR [/SIZE] :smiley: :smiley: :smiley:

Επιτελους βγηκε εστω και αυτο… Παντως το χωραφι τι το θελαν? Και γιατι βγηκε πρωτα στο σιτε των SlayeR?

Ευπελπιστω τουλαχιστον οτι το χωραφι θα το μεταμορφωσουν καπως γιατι και το φεστιβαλ σαν διοργανωση θα εχει καποιες απετησεις… Αναμενουμε και τους υπολιπους 3 :):roll:

slayer!!!TEΛΕΙΩΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ LIDL!!!ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ

Γαματα νεα!!! Ρε παιδες εμενα δεν με νοιαζει οτι γινεται στο χωραφι…ετσι κι αλλιως αν δειτε τα SONISPHERE γινονται σε ανοιχτους χωρους…ε δεν νομιζω οτι εχουμε και πολλους τετοιους…ας ειναι σωστη η διοργανωση,καλος ηχος κτλπ,και πραγματικα δεν με ενδιαφερει το οτι γινεται στο χωραφι…τι λεμε τωρα…
[SIZE=“7”]SLAYERRRRRR[/SIZE]