παντως εμενα γιατι κατι μου λεει πως δεν θα εχει και τοσο καλο ηχο στους slayer???Γιατι τα τελευταια χρονια στο χωραφι οτι συγροτημα εχει παιξει που ειναι λιγο παραπανω βαβουρα οπως πχ mastodon,cavalera’s,morbid angel μας εχει απογοητευσει ηχολιπτικα
Terra Vibe??? Μουαχαχαχαχαχαχχαχα!!! Άλλος για Βουλγαρία???
Αληθεια για εκει βγήκε καμιά ανακοινωση; :-k
Γαματα νεα για slayer αλλα ψιλοξενερωσα με το χωραφι…:-s
Mονο ψιλο…[-X αλλα παει κι ερχεται αμα ειναι να ξαναδουμε τον Lars και την παρεα του!!!
Οχι τον Καρρα γιατι εχει ηδη την ανασα του την νταλκαδιαρικη,μην μας παθει τιποτα:p
Πολυ καλα νεα παντως.Αντε να δουμε απο δω και περα ανακοινωσεις για τους αλλους 3.
Οχι τον Καρρα γιατι εχει ηδη την ανασα του την νταλκαδιαρικη,μην μας παθει τιποτα:p
Πολυ καλα νεα παντως.Αντε να δουμε απο δω και περα ανακοινωσεις για τους αλλους 3.
Eιλικρινα γαμωτο. Αν ερθει τελικα και με το καλο αυτο το πακετο, θα σκεφτειτε το χωραφι και λοιπες βλακειες?? Δηλαδη υπαρχει 1 (ενας) σοβαρος ανθρωπος που γουσταρει τα γκρουπς, θελει να ερθει, εχει τα λεφτα και θα πει οχι επειδη ειναι στο terra? Προσωπικα, και σε σταβλο να παιζαν δεν θα το εχανα με την καμια. Ρε θα δουμε κατι once a lifetime λεμε!!
Παντως εγω το εψαξα αρκετα και το πιθανοτερο να ερθουν εδω
Εγω παω περισσοτερο για τους MetallicA,αλλα προσωπικα γουστα ειναι αυτα
Παντως οσοι ελπιζουν για να ερθουν οι Metallica,Slayer,Megadeth,Anthrax στην Ελλαδα θα τους προτεινα να μην ανησυχουν γιατι το πιθανοτερο να ερθουν εννοειται πως δεν το χανω με ΤΙΠΟΤΑ!
Δεν αμφισβητει κανεις οτι σαν event ειναι τεραστιο.Απλα ξες,θα σκασεις φραγκα γι’αυτο.Οι συνθηκες που σου εξασφαλιζονται η που δε σου εξασφαλιζονται δεν ειναι σε καμια περιπτωση “βλακειες”.Ο ηχος ξερουμε οτι δε θα ειναι οπως πρεπει,για το χωμα ομως επιβαλλεται να κανουν ο,τι καλυτερο…Περα απο τη καβλα ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ,εγω δε γουσταρω να ειμαι μετα το πρωτο συγκροτημα που θα βγει οπως ημουν στους Καβαλερες(σαν να ειχα παρει τσιμπουκι στον Sandman)γιατι ακριβως θελω να το ευχαριστηθω αυτο.
Εχεις δικιο.Παντως σιγουρα θα υπαρξει μαχη για το ποιο συγκροτημα θα βγει πρωτο ολοι τελευταιοι θα θελουν να βγουν για να κανουν τους αλλους να νιωσουν οτι ειναι και καλα support και να λενε ολοι μετα για το τελευταιο συγκροτημα ποσο ωραιο ηταν :-P.
Παντως πιστευω πως θα ειναι πολυ ωραια !
Σιγουρα…Αλλα οταν προκειτε να δεις κατι once a lifetime δεν γουσταρεις να το δεις και σε γαματο μερος με γαματη οργανωση…;Οτι θα παμε ειναι σιγουρο αλλα με μια δωση ξενερας παραπανω…Οψομεθα.
Οντως ειναι once in a lifetime , και οσο ακουω τον Hetfield να παιζει,θα ειμαι ενταξει,δεν περιμενω πολλα,αλλα ελπιζω να αξιζει την καθε στιγμη!!!
Σιγουρα pumpkin εχεις καποιο δικιο, στον σημειο οτι αφου θα τα σκασεις τοτε πρεπει να σου εξασφαλισθουν καλες συνθηκες στην συναυλια ετσι ωστε να το ευχαριστηθεις. Ισως βεβαια να φταει οτι δεν εχω παει ποτε στον χωρο, αρα δεν γνωριζω τι εστι χωραφι, αλλα και παλι και σκονη να φαμε, και ο ηχος να μην ειναι και ο καλυτερος δυνατος, πιστευω πως θα ειναι απο τι λιγες φορες που θα φυγουν ολοι απο το Terra χωρις να σκεφτονται σκονες κτλ…
παιδια χαλαρωστε. οι ντιντιδες προφανως βαλανε μυαλο με τα περσυνα και θα θωρακιστει καλα ο χωρος. αν τυχον γινει στραβη παλι νομιζω πως θα το παρατησουν εντελως το τεραβαιμπ και δεν τους συμφερει καθολου αυτο. απλα θα φαμε ταλαιπωρια στην εξοδο, δεν νομιζω κατι αλλο να συμβει.
ολα καλα θα πανε. ειμαι σιγουρος. και κανεις δεν θα θυμαται τυχον ταλαιπωριες. ολοι θα λενε οτι πηγαν να δουν BIG 4 και θα χαιρονται. αυτο.
terravibe
τα @@ μου, αν μπορεσω εξω καλως
Ελα τωρα big 4 να ναι και οπου να ναι που λεει ο λογος,μονο μην κανουν τπτ παραπονα για ηχορυπανση εκεινη τη μερα.:p:p
καλώς ας έρθει το big 4!!όπου και να είναι θα το τιμήσουμε με την παρουσία μας:).δεν εχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!!!
ναι μάλλον αυτό φταίει…
Πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις τι εστί τότε σκόνη σε live στη μαλακάσα…Πραγματικά σε αρρωσταίνει αυτό το πράμα
+1
στην συναυλια το μεταλικα το 07 οταν γυρισα σπιτι στη θεσσαλονικη( δηλαδη πανω απο 7 ωρες ταξιδι) εκανα 3 φορες μπανιο για να φυγει αυτο το πραγμα…
αλλα BIG 4 ειναι αυτο…