Για αυτό λέω πως ξεχνάμε Rammstein. :?
εμενα μου αρεσε αυτο το όνομα πάρα πολύ devildriver μακαρι να τους έχουν αυτους η Αθηνα η Σοφια (σε ενα απο τα 2 θα εχει Big4 τι διαολο) είναι και γαμω τις μπαντες.
εμενα δυο μπαντες με συγκινουν μονο Motorhead και Slayer αν ερθουν οποιαδιποτε απο τις δυο θα παω
Δικός μου είσαι εσυ, αν κ το big four με κανει να μ τρεχουν τα σαλια!! τεσπα κ εγω ειμαι “πολεμιος” του teravibe, αν κ οι slayer ειχαν καλο ηχο στο χωραφι! αντε ανακοινωση big four ME MOTORHEAD κ τπτ αλλο!
:drunk:
Ετσι,αντε πειτε τα…
100 σελίδες και η μόνη πληροφόρηση που έχουμε είναι για slayer 24 Ιουνίου στο terravibe στα πλαίσια του sonisphere…και αυτήν την μάθαμε προχθές…
όταν φτασουμε τις 200 θα μαθουμε και το δευτερο όνομα
Aντε τοτε ξεκινηστε να γραφετε γρηγορα!
Αυτό λέω…καλό θα ηταν όταν ανασύρεται ένα τόπικ στις συναυλίες να γινόταν για πληροφόρηση, είτε για τιμές, είτε για μπάντες που προστέθηκαν στο billing, είτε για τον χώρο είτε ότι άλλο σχετικό…βλέπεις ότι κάποιος έγραψε, μπαίνεις να δεις κάτι καινούριο και βλέπεις 10 post μακάρι να έρθει αυτός και εκείνος και άλλα 10 “δεν κρατιέμαι, πότε θα βγεί η πουτάνα η ανακοίνωση, θα τα σπάσω όλα” κτλ…
Παντως μεγαλη μαλακια που το βαλανε στο Terra Vibe, αν οντως ερθει ολο το Big4 με Ιron Maiden θα γινει της πουτανας, που θα χωρεσουμε? θα καψουμε το δασος, ασε που θα σταματανε την συναυλια καθε πεντε λεπτα για να ηρεμισουν τα τρελαμενα metalheads(ειμαι και εγω μεσα σε αυτους!!!). Κατα την γνωμη μου επρεπε να το βαλουν στο OAKA!!!
ποοοοοοοοοοοοοοοοο … φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν ανακοινωθεί Big4 μαζί με Maiden… ΧΑΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :band:
dream on guys. Η big4 ή maiden και τα 2 δεν έχει.
[SIZE=“7”]ΜΗΗΗΗ ΟΧΙΙΙΙ ΣΚΑΣΕΕΕΕΕ, ΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]
Metallica λογικά θα έχουμε, σαν “επέκταση” της World Magnetic Tour, οπότε εγώ είμαι ευτυχισμένος ήδη :Ρ …
Πολωνία big4 μαζι με Mastodon (αυτους τελικα δεν θα τους γλυτωσετε να το ξερετε ) και Behemoth. :!:
λετε να βαλουν rotting christ εδω και να μην θελει παλι Mustaine να παξει μαζι τους;
ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, Mastodon και Rammstein?!!! λιγο ελεος!!!
θελουμε Motorhead και Airbourne αντι για τους 2 ακατανομαστους απο πανω!!!
ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! κ ALICE COOPER δε μας χαλαει καθολου…
off topic: Airbourne ποτε θα δουμε εμεις ο κακομοιροι???
Μα καθόλου όμως, μακαρι να έρθει.
Το line up της ελβετιας, ειναι απλα ονειρικο, μακαρι να γινοταν κανα θαυμα και να βλεπαμε Big 4, ιδια μερα με Heaven And Hell, Motorhead και Mastodon… Αν και δεν ξερω αν θα αντεχα την συγκινηση να τα δω ολα αυτα μαζι… Υπομονη για την ανακοινωση, θα βγει που θα παει.
το κεφαλι μου ρεεεεεεεεε… οχι αλλο καρβουνο.