Sonisphere Festivals

δε βαρεθήκατε ακόμα?

ολα τα ασθενοφορα στη μαλακασα(???) αλλιως θα χασουμε πολλους απο καρδιακη προσβολη…

ρε καθε μερα μπαινω και βλεπω 100 καινουργιες σελιδες για το τιποτα!!
:lol:

σορυ για το οφτοπικ

τι σορυ??? αφου το 99% των σχολιων ειναι off topic :lol::lol::lol:…

θλω να ανοιξω μια μερα το mαμημενο το pc και να δω το τελικο lineup για μας ρε πουστη μου…εχει μαλακιστει το θεμα …τουλαχιστον ας πουν τα βασικα…:-k:-k

Κατσε να ανακοινωθει το λαην απ.
Θα πεσει ενα σβησιμο σε αυτο εδω…

ελα ντε!!! πως και πως την περιμενω αυτην την ωρα!!! αν, λεω εγω, προοθηθουν λιγο, λιγουλακι ρε, αν δεησει το metalhammer να γραψει κατι γι αυτους, η αν το rockcity φερει κανα cd τους να ακουσουμε, γιατι εγω τα αγοραζω απο το amazon, ισως, ισως και να μας κανουν την χαρη να ερθουν!!!

[SIZE=“4”]66,069 views…[/SIZE]

σταματηστε να γραφετε ρε…
καθε λιγο και λιγακι μπαινουμε νομιζοντας οτι επιτελους το ανακοινωσαν…
τι σκ#^α γραφετε…??

στο τελος θα ακυρωθει, και θα συνεχιζεται να γραφετε…

ΕΕΕ παρτω πισω τωρα!!!:stuck_out_tongue:

ok,το παιρνω με την προυποθεση οτι θα σταματησουμε να το μελεταμε τοσο…
αμα ριχναμε τοσο σκεψη για τιποτα αλλο θα ειχαμε κανει θαυματα…
μεχρι την φτωχια θα εξαλείφαμε…
πεινα και φτωχια μαζι…:slight_smile:

Οι περισσοτεροι που εκαναν ποστ κατω απο αυτο και μεχρι τωρα ουτε καν το ειδαν και τι εγραφε…Σα να μην εγινε ποτε αυτο το ποστ…

Ελεος, ανοιχτε κανα θρεντ ‘‘wishlist for sonishpere’’ ξερω γω…

Μόλις βγει η επίσημη ανακοίνωση θα φτιαχτεί ένα καινούριο θέμα sonisphere και αυτό θα γίνει φήμες ή wishlist για sonisphere και ούτε γάτα ούτε ζημιά :stuck_out_tongue:
τι να κάνουμε είναι μεγάλο το γεγονός για να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό :p:p:p

Άλλη μια μέρα περνάει…:):!:

προς το παρον μονο για αμερικη…

20th anniversary RUST IN PEACE 2010 tour…

αλλα δεν θα μου κανει εντυπωση να συνεχισει και ευρωπη…

Τρελη φαση να ηταν κατι σαν Rust In Peace Tour αυτα που θα παιξουνε, αν και θα μου λειπανε τα υπολοιπα και δεν ξερουμε και ποση ωρα θα παιξουν…

παντως το αποκλειω να ερθουν μονοι τους οι Slayer…
επισης το αποκλειω να μην ερθουν οι mastodon.
στα Sonisphere που εχει ανακοινωθει big four ειναι και οι mastodon…

Πάντως εγώ επειδή είμαι αισιοδοξος άνθρωπος πιστεύω ότι ο λόγος που καθυστερεί η ανακοίνωση είναι επειδή το sonisphere στην ελλάδα θα είναι μέρος του rockwave οπότε δεν λέει να ανακοινώσουν μόνο μια μέρα…
μόλις κλείσουν και τους υπόλοιπους headliners πιστεύω ότι θα βγει η ανακοίνωση… τώρα για το ποιοι θα είναι αυτοί, κάτι μου λέει ότι εκτός από μεταλικα θα είναι ο maanu chao, rammstaim ή maiden και ίσως να υπάρχει μια πιο ποπ μερα…
( σκέψεις και συνδιασμός φημών είναι δεν ξέρω κάτι… ) :slight_smile:

Μεγάλες δηλώσεις τους κυριου dave mustaine για τα επερχομενα live. μακαρι να ερθουν και να το κανουν και εδω αυτο.

http://www.metalhammer.co.uk/news/megadeth-to-play-rust-in-peace-in-its-entirety/

Οσο για το Sonisphere τα αγγλακια ξεκινησαν τα κλαμματα απο τωρα μια και για αυτους δεν εχει Big4

http://www.metalhammer.co.uk/news/the-big-four-will-not-play-the-uk-together/

Το οτι το Sonisphere θα ειναι μερα του Rockwave οσοι το αναφερετε το ξερετε ή κανετε εικασιες?

[SIZE=“4”]Μια χαρα ειχαμε ηρεμισει 2 μερες! Τι κανεις τωρα;;;[/SIZE] :x