Εγώ πάντως που το ανέφερα εικασίες έκανα και μάλλον διαψευστηκα γιατί όπως φαίνεται το rockwave θα είναι αρχές ιουλίου…
:lol::lol3::lol3::bow2:
Σορρυ ρε, απλα ειχα την απορια αυτη. Καλα ειχαμε ηρεμησει οντως…
Αιντε αδερφια καλο μηνα!!!πλεον σε αυτο το topic μονο off-topic παραθεσεις αξιζει να γινονται αφου παιζουν με την νοημοσυνη μας και την υπομονη μας!Και παλι καλο μηνα
Τα παραλές … δεν νομίζω να βγήκε κάποιος από την didi και να είπε ότι στις αρχες ιανουαρίου θα ανακοινώσουν το sonisphere… δικές μας φήμες ήταν… μπορεί επειδή είμαστε ανυπόμονοι να έχουμε απογοητευτεί λίγο αλλά όχι ότι παίζουν και με την νοημοσύνη μας!!!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί αργεί τόσο η ανακοίνωση απο την στιγμή που τελικά sonisphere και rockwave δεν θα έχουν σχέση…
Λέω τώρα…μήπως αργούν το rockwave για να βάλουν maiden εκεί για αργότερα? Μέσα ιουλίου και sonisphere ιούνιο για big four! Αλλά αν ήταν big four δεν θα γινόταν confirmed από όλες τισ μπάντες μαζί? Αρχίζω και τα παίζω!
Aχ παιδιά τι θα γίνει, ξέρεις κανείς ποιοι θα παίξουν τελικά?
Εγώ πάντως ελπίζω για Metallica, θα ήταν φοβερό! :yahoo:
ΧΑΧΑΧΑ!
ασε τις ειρωνιες μικρε…
απλα παραθετω αλλη 1 φορα το line up ελβετιας
metallica
slayer
megadeth
anthrax
heaven and hell
motorhead
devildriver
rise against
volbeat
- προστεθηκαν
amon amarth
lauren harris…
2 σκηνες παντως-λογικο…
αφού δεν παίζουν οι maiden???
αλλά οι προσθήκες amon amarth και devildriver μαμούν. Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω να βλέπαμε τίποτα τέτοιο…:(:(
Ποποοο φιλε μουυ!!! 8O Big Four + H&H + Motorhead + Devildriver + AMON AMARTH??? Ποσο πια??? #-o:bow:
Κοιτα να δεις που εμας θα μας φερουν τιποτα Maiden μονο που τους βλεπουμε καθε… μηνα :roll: και θα ξενερωσει το @@-ρι μου :blow: (και νομιζω δεν θα ειμαι ο μονος… )
Εχει καταντησει μεγαλη μαλακια αυτο το ‘‘ξενερωμα’’ σας με τους Iron Maiden… Ελεος δηλαδη, ΟΚ, το πιασαμε… Παντως επειδη ολο ανουσια post κανουμε, οι Iron Maiden [SIZE=“3”]ΔΕΝ[/SIZE] θα ειναι στο Sonisphere, θα ερθουν αλλη ημερ/νια, δεν ξερουμε ποτε. Και καλυτερα και για να μην ‘‘αναγκαστειτε’’ να τους δειτε με το ζορι και καλυτερα να μην τα δουμε ολα μαζεμενα εμεις που θελουμε και Big 4 και Maiden…
Τα σάλια μου πέφτουν:):!:
Παλι καλα που δεν ειμαστε τιποτα Γερμανοι, Αγγλοι και λοιπα και βλεπουμε τις συγκροτηματαρες με το κυαλι, γιατι θα ηταν μεγαλη μαλακια να 'χουμε ξενερωσει με ολους. :lol:
+1…
Ρε παιδια πλακα μου κανετε? Αν απο ολες τις συγκροτηματαρες βλεπουμε μονο τους Maiden καθε χρονο (περιπου…) τοτε πειτε μου ποιος δεν ξενερωνει μαζι τους? Αν ειχαμε κ μεις τιποτα Machine Head, Slayer, Motorhead, Megadeth και παει λεγοντας, αρκετα συχνα τοτε θα ειχαμε επιλογες και θα καναμε οτι θελαμε…
Τωρα αν γινει η στραβη και βαλουν στο πρωτο Sonisphere εδω, Maiden, ε ημαρτων δηλαδη! Ενταξει να σκεφτονται το κερδος οι Didi-δες και ξερω γω ποιοι αλλοι, αλλα δωστε μας και λιγο απο τ’αλλα “ναρκωτικα” να γουσταρουμε… :vibrate:
Οσο για το off-topic… Μεχρι να βγει η ανακοινωση… το μονο που μενει ειναι να λεει ο καθενας το μακρη κ το κοντο του (λογου χαρη οπως εγω 8) ) Κουβεντα να γινεται
Υ.Γ. Οταν βγει ανακοινωση, σβηστε αυτο το τοπικ και καντε καινουργιο γιατι του εχουμε αλλαξει τα φωτα ναουμ… :ban: O:)
Καλα δεν τους βλεπουμε και καθε χρονο. Και τα τελευταια χρονια πολλα μεγαλα συγκροτηματα μας εχουν ερθει… Ειμαι σιγουρος πως αν μας ερχοντουσαν και αυτοι που ανεφερες πιο συχνα τα ιδια θα λεγατε και για αυτους… Ειναι στο αιμα του Ελληνα αυτη η γειωση και υπερβολη…
Παντώς αν ανακοινωθούν Big Four ΜΑΖΙ με Maiden εγώ δεν θα ξενερωσω… Ίσα-ίσα θα γουσταρω κι όλας.
Μόνοι τους μην ανακοινωθούν…
Μπορεί κάποιος να κλειδώσει αυτό το γαμημένο θέμα, μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις?Εκτός από κουραστικό, έχει καταντήσει wishlist και σε λίγο το κόβω να ανοίγει διαμάχη μεταξύ fanboys/haters των Maiden…
Υ.Γ. Δεν πάει για κανέναν συγκεκριμένο.Για τις τελευταίες 90 σελίδες πάει(που συμμετείχα κι εγώ σε κάποια φάση).
Κάποτε μαζί με το λουκέτο είχε πέσει και γκρίνια. Το τόπικ (υποτίθεται) μιλάει για τα Sonisphere’s του εξωτερικού, όταν σκάσουν οι ανακοινώσεις θα ανοίξει νέο τόπικ:)