Sonisphere Festivals

[SIZE=“5”]Ανακοινώθηκε η Αγγλία!ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΕΛΛΑΝΤΑ[/SIZE]

Νο Metallicats…oeo?

Θεικο το line up της Αγγλιας. K ειναι 2 μερες μου φαινεται.

Ας ξαναπροσευχηθουμε ολοι μαζι: Θεοι του Ολυμπου, οχι Didi Music.

μη βλέπετε τα έξω και κάνετε μεγάλα όνειρα.

Αν είναι liveNation είναι Λώρης από πίσω, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα μας έρθει εδώ κουτσουρεμένο.

Όπως (ήταν να μας έρθει) το Tattoo The Planet το '01 (Pantera/Slayer μόνο, ενώ σ’όλη την Ευρώπη είχε και Biohazard/Slipknot/COF), και όπως μας ήρθε κουτσουρεμένο το Ozzfest το '05 (και ήρθαν μόνο Black Sabbath/Velvet Revolver/BLS στο Rockwave)

Αναμείνατε.

Αυτό ηθελα να πω και γω. Οτι μάλλον καουτσουρεμένο θα ερθει εδώ. Μόνο στην τιμή δεν θα είναι κουτσουρεμένο.

καλό λαιν απ αλλά όχι του γούστου μου οπότε για εξωτερικό κοιτάμε ρεντινγκ και download που είναι κοντά στο σπιτικό μου και το ροκ αμ ρινγκ που ξεκίνησε δυναμικά…η μόνη βλακία είναι ότι δεν ξέρω πότε τελιώνω εξετάσεις φέτος για να κάνω απο τώρα προγραμματισμό.

πάντως και εμένα για ντιντι μου φαίνεται το εδώ, ελπίζω όμως με ανάμιξη των ξένων μπας και γίνει κάπως πιο ανθρώπινο (και φυσικά όχι μαλακασα)

Κουτσουρεμενο στα συγκροτηματα κ ακουτσουρευτο στην τιμη. Αν παει 70 ειμαστε πολυ τυχεροι.

Παιδια εγω μιλαω υποθετικα οτι με το ιδιο της Πολωνιας εδω το εισητηριο το βλεπω πανω απο 150 ειδικα αμα δεν γινει μαλακασα…

ισχύει bleedin αλλά αφού θα είναι κάτω απο το brand sonisphere θα πρέπει να έχει και την ποιότητα που θέλει να προσδίδει το φεστιβάλ στο brand sonisphere…δεν θα είναι όπως έξω αλλά δεν μπορεί να μην είναι ποιοτικό σαν billing…απλά άλλος θα ήθελε άλλα, άλλος άλλα και τα γνωστά…το ίδιο και με το εισητηρίο…δεν μπορεί να βγούν αφίσες σε όλες τις χώρες 50-70 euros και ελλάδα να είναι πχ 120…δεν θα παίξουν τέτοιες διαφορές…

π.χ. πέρυσι η πιο μικρή χώρα απο όσες έγινε το φεστ ήταν η Φιλανδία και είχε το παρακάτω billing…

[-o<

Δε νομίζω να πάει τόσο ακριβά. Ιως καποια εισητηρια φτασουν τα 120 αλλα παραπανω μου φαινεται πολυ υπερβολικο.

Γιατι ρε φιλε, γιατι…?? Με τσιμπησε η καρδια μου με το που ειδα ΠΑΛΙ LP-Metallica. Αλλα ειναι το περσυνο ποστερ…

Δεν νομίζω να υπάρχουν τέτοιες διαφορές, αλλιώς θα πάει άπατο. Νταξ όσο τρελαμένοι να είμαστε πάνω από 100 δεν θα δώσει κανείς, έτσι το βλέπω εγώ.
Επίσης αφού είναι όπως είπε και ο tyl κάτω από το ίδιο όνομα, σίγουρα τα ονόματα θα είναι πάνω κάτω τα ίδια, τώρα για την ποιότητα άλλο.
Σε ένα άλλο thread κάποιος είπε πως αν το κάνει ο Λώρης θα πάει σε φάση sonic/rockwave…ελπίζω όχι σε τέτοια πατάτα…

Το μονο που μπορει να με κανει να πιστευω διαφορετικα ειναι οτι δεν θα βρισκεται ελληνικος φορεας απο πισω…ΜΟΝΟ ετσι…
Διαφορετικα η didi θα σου πει σ φερνω τοσα ονοματα και πρωτοκλασατα και θες με 70Ε σκασε οσα σ ζητησω και ελα!!Ελληνικη φιλοσοφια…#-o
Αλλα επισης και εμεις οσα και να ειναι θα τα δωσουμε…:?

Το θεμα ειναι να περασουμε καλα. Αν περασεις καλα μετα σιγα μη θυμασαι τα λεφτα που εδωσες. Πχ εδω δωσαμε 80 για ACDC κ γουσταραμε. Κανεις τωρα δεν λεει παει αδειασε η τσεπη, πανε τα 80.
Το ζητημα για μενα ειναι να διοργανωθει καλα το event οπως στο εξωτερικο.

[SIZE=“6”]Ω Θεε μου!! Μαλακα τι ειναι αυτα!;!;!;!;![/SIZE]

Αν δω Metallica ,Slayer,Mastodon την ιδια μερα πιστευω οτι θα πεσω κατω κ θα σφαδαζω στο τελος! Δεν παιζει αυτο το πραγμα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα!

[SIZE=“6”]
YEAH!![/SIZE] 8) 8) 8) :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Εντιτ!

Τερμα με τις χαρες! Μπορω να πω οτι με επιασε ενας ψηλοπανικος οταν ειδα το πρωτο ποστ! Αλλα τωρα μπορω να πω οτι ηρεμησα λιγο…

Εγω πιστευω πως αν δεν βαλουν το χερακι τους τα ιδια ατομακια που εκαναν χωρο το 2008 για να απλωθει χερακι στην κιθαρα του Smith, αλλα κ γενικα ελληνες ντιντακηδες που δεν την παλευουν πλεον καστανο,τα πραγματα θα ειναι μια χαρα! Αν ερθουν ονοματα ισαξια της Πολωνιας, με την διοργανωση ενος Sonisphere Festival του εξωτερικου, θα ειναι ισως η καλυτερη συναυλιακη εμπειρια που θα μπορει να ζησει καποιος στην χωρα μας! Κ τοτε πιστεψε με, το 100αρικο που θα φυγει απο την τσεπη σου δεν θα μας πειραζει καθολου. Εδω Metallica-Mastodon-My Dying Bride ειδαμε το 2007, με 80 ευρω κ ηταν ελαχιστοι εκεινη που εκαναν παραπονα [απ’οσο ξερω εγω] ακομα κ με το σχετικα χαμηλο επιπεδο οργανωσης! Αντε ρε παιδια…μακαρι!

Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Sonisphere στην Ελλαδα! Εχω χεστει λιγο απο την χαρα μου…θα το ξεπερασω…:stuck_out_tongue:

Συμφνωνω απολυτα!!!Δωσαμε τοσα λεφτα για AC/DC(εγω προσωπικα 90) αλλα το ευχαριστηκα υπερ του δεοντως και καμια στιγμη δεν σκεφτηκα τα 90 Ε και ας ειχα τον αδερφο μ να λεει τι θα εκανε με 90 Ε…:lol:
Αλλα ενας απο τους λογους που περασαε καλα ηταν και η τοποθεσια ΟΑΚΑ…

Παίδες, ας παραμείνουμε ον τοπικ και ας περιμένουμε περαιτέρω ανακοινώσεις.

Re guys ξερουμε ποτε θα εχουμε line up για Ελλαδα???

εχει περασει κανενα 4 ωρο που το εμαθα και δεν μπορω να περιμενω ποτε θα ανακοινωθουν!!! ουφφφφφφφφφφφφφφφ
δεν επρεπε να δω αυτο thread FUCK!!!

Αν διαβάσεις πίσω ποστ θα δεις ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς.