Sonisphere Festivals

Και μενα η didi με προβληματιζει.Τωρα για τα εισητηρια περιμενω ενα τσουχτερουτσικο ποσο…

Κ καλύτερα να κρατήσω το στόμα μου τώρα κλειστό κ να μην μιλήσω για τρόπους πρόσβασης στο Forum της Βαρκελώνης, εξυπηρέτηση, αυστηρό χρονοδιάγραμμα κ τέλειο ήχο κ όλα αυτά, με θέα την θάλασσα…:?
(ΟΛΑ με 70 ευρώ)

[SIZE=“4”]ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ???[/SIZE] Τι ειναι αυτο που βλεπουν τα ματια μου? Θα τρελαθουμε λεμε, θα αρρωστησουμε…:dizzy::vibrate: Επιτελους ενα φεστιβαλ τεραστιων ονοματων στην Ελλαδα… Αντε να βγει και επισημα… Mastodon προτιμω να τους δουμε μονους τους, να ευχαριστηθουμε επιτελους και δεν θελω με τιποτα Ramstein…

α ναι…εννοειται κ αυτο!!

Ας βαλουν οποιοδηποτε αλλο συγκροτημα…

βγαλτε rammstein.φερτε MANOWAR!

Αμα γινει αυτο θα εχουμε εγκεφαλικα και νεκρα ατομα πανω απο πληκτρολογια απο την τρελα…

Πεθαινώ τώωωωωωρα

Το ειπα…:stuck_out_tongue:

Παιδιά όσο μπορείτε να είστε on topic:) Και παρακαλώ μην αρχίζετε φέρτε αυτούς ή τους τάδε.

τώρα περί φεστιβάλ, ποτέ δεν περίμενα κάτι τέτοιο, πέρυσι έβλεπα της Βαρκελώνης και έλεγα στο ελλάντα με καμία δύναμη.

Να που τελικά γίνονται θαύματα. Απλά όπως είπαν και άλλα άτομα να μην γίνει Μαλακάσα.Τώρα για τιμή ticket εδώ πληρώσαμε 80 ευρώ στην Μαλακάσα για Metallica και 80 για acdc.Ότι τιμή παρακάτω από αυτό θα είναι μεγάλο θέμα.

Now playing: Arctic Monkeys - From the Ritz to the Rubble
via FoxyTunes

Και οτι αναρωτιομουν που και ποτε θα ερχονταν τελικα οι Μεταλλικα, γιατι ηταν σιγουρο οτι θα ερθουν…

Ωραιο πακετακι αν διατηρηθει και στις αλλες χωρες αν και περα απο το οτι προβλεπω Μαλακασα παιζει να ειμαι και εξωτερικο εκεινη τη μερα…Μικρο το κακο, τα εχω ξαναδει τα ονοματα αλλα δεν θα με χαλαγε παλι…

Οσο για διοργανωτη νομιζω πως περισυ τα Sonisphere τα εκανε η Live Nation…

Απο οτι βλεπω 12 σελιδεσ σε πολυ λιγο…

Ρε παιδια οταν λεμε κατι να προσεχουμε…Ειδα το πρωτο ποστ που λεει για Metallica Maiden και λοιπα και μονο που δεν επαθα καρδια!!Οποτε προσοχη πως τα λετε αυτα!!

Αλλα αμα ειναι να δω μεσα σε μια μερα Metallica Maiden ας εχουν και τους Rammstein πιο πριν…Δεν θα τους γραψω ουτε δεξια,ουτε αριστερα…ΤΣΑΚΚΚΚΚ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ. http://www.facebook.com/pages/Sonisphere-Festival/49362431266?v=wall ΑΠ’ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ STATUS ‘10 Minutes and counting!’…

NAI GUYS ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! (απ’ οτι βλεπω…)

γιατι εχω την εντυπωση οτι οι ανακοινωσεις θα αφορουν μονο την αγγλια?:-s

Κ γω για κανα 80αρι το κοβω. Νομιζω αντικειμενικα τοσο θα ειναι η τιμη με τοσο μεγαλα ονοματα. Οτι κ να γινει παντως, ειναι πολυ σημαντικο μια τετοια διοργανωση να ερθει Ελλαδα.

Ισως ομως επειδη ειναι διεθνες φεστιβαλ να γινει και εδω 100% ξενη παραγωγη κ να μη βαλει η DiDi το χερακι της. Μακαρι Θεοι του Ολυμπου!

στην Αγγλία τα πρώτα ονόματα είναι επίσημα

Iron Maiden
Rammstein
Slayer
Anthrax
Motley Crue
Alice Cooper
The Cult
Iggy & The Stooges

για αρχή…

ΕΙΝΑΙ μονο για Αγγλια.
Εγω παντως Rammstein θελω. Τους αλλους τους εχω ξαναδει.Ουκ ολιγες φορες.

Χαχα ναι κ να παιζουν στα videowalls το uncensored videoclip του Pussy.

ρε αν οι rammstein δεν κανουν το show που κανου οταν ειναι headliners δεν θελω να τους δω ετσι… καλυτερα να παω εξωτερικο!!!

ε ηρεμηστε με τους rammstein…το πολυ πολυ κανουμε τους αδιαφορους οταν παιζουν…η μπορουμε να αναψουμε φωτιες και να ψηνουμε καστανα