Sonisphere Greece 2011

αχα.! για φιστίκια μιλάμε.!

Γελαει ο κοσμος με τις 25 χιλιαδες φετος.
15-17 χιλιαδες και παιζει να λεω και πολυ.

Το 2008 ποσοι ημαστε?

[B][U]Νομίζω [/U][/B]30.000 με 35.000 κόσμο είχε.

δεν παει να’χει και 10 ατομα.

αρκει να ειναι ο κοντος στην σκηνη :slight_smile:

Ηδη περασε μια βδομαδα και το μυαλο μου ειναι ακομα εκει. Αμα σου ειναι αρρωστια…

να πας σε γιατρο

Το χιουμορ πηγαιο ή το εχεις δουλεψει;

τα μισα

cosi cosi

ΟΕΟΕΟΕΟΕ MAIDEN MAIDEN!!!

αυτο μου θυμιζει εντονα 2007 και κλειστο ελληνικου… το καλυτερο live maiden που εχω δει… (τα 3 τελευταια εχω δει) :slight_smile:

Ηταν η πρωτη φορα που τους ειδα,μου φανηκαν πιο ορεξατοι απο το 2008.Βεβαια οι Maiden δεν ειναι για κλειστους χωρους τοσο.

Κ εγώ τους είδα πρώτη φορά τότε στο Ελληνικό. Απίστευτο συναίσθημα!!! Αν κ το καλύτερο live απ’αυτά που έχω δει ήταν του 2008 (ίσως κ λόγω setlist) αλλά κ αυτό του sonisphere ήταν εξαιρετικό!!!
MAIDEN RULES!!!

Δυστυχώς δεν πρόλαβα τις υπόλοιπες μπάντες παρά μόνο τους Slipknot οι οποίοι μου άρεσαν πολύ κ δεν τους είχα ξαναδεί

Λοιπόν μετά από μια βδομάδα και βάλε (μια και παίζει εξεταστική) ας γράψω και γώ τις εντυπώσεις μου:
[B]Slipknot:[/B] Εκρηκτική εμφάνιση πραγματικά με πολύ καλό setlist. Πολύ ωραίο stage show με τις φωτιές και το κλασσικό γύρισμα του drum kit του Jordinson στο Spit It Out. Πώρωση κυρίως στα Pulse Of The Maggots και Heretic Anthem που δεν είχαμε ακούσει το 2009 και συγκίνηση στο Duality που το αφιέρωσαν στον εκλιπόντα Paul Gray. Πολλά μπράβο και πάμε στη μικρή σκηνή για τους…

[B]Rotting Christ:[/B] Διαλεχτό σετλιστ και ισοπεδωτική εμφάνιση από τους θρύλους της ελληνικής σκηνής. Βασισμένο στο τελευταίο άλμπουμ (Aealo, Eon Aenaos, Fire Death And Fear, Demonon Vrosis, Dub sag ta ke) με παλιά και πρόσφατα τραγούδια (Transform All Suffering Into Plagues, Χαος Γενετο, Nemecic, Phobos Synagogue, Athanatoi Este) και με τον Fernando Ribeiro των Moonspell στα The Sign Of Evil Existence και Among Two Storms μας περιποιηθήκανε καλά.

[B]Iron Maiden:[/B] Το μεγάλο απωθημένο της ημέρας μιας και δεν τους είχα ξαναδεί. Δεος με την εισαγωγή του Doctor Doctor και ξεκίνημα με τα 2 πρώτα κομμάτια του Final Frontier τα οποία ακούγονται πολύ καλύτερα live. Συγκίνηση με το κλασσικό 2 Minutes To Midnight και συνέχεια με 2 αγαπημένα μου από το καινούριο (The Talisman, Coming Home). Ακολουθεί μια από τις αγαπημένες μου στιγμές, η εκτέλεση του Dance Of Death (συγκίνηση λόγω του ότι ήταν ο πρώτος μου δίσκος Maiden). Μετά ένα από τα metal κομμάτια που όσο και να παίζονται κανένας δε τα βαριέται: The Trooper με τον Dickinson να κυματίζει την Αγγλική Σημαία ενώ τραγουδάει. Πάμε στα reunion albums και ακούμε τα The Wicker Man, Blood Brothers και Where The Wild Wind Blows. Το υπόλοιπο του live περιλάμβανε τα υπερκλασσικά The Evil That Men Do, Fear Of The Dark, Iron Maiden, Hallowed Be Thy Name, The Number Of The Beast και κερασάκι στη τούρτα ένα από τα αγαπημένα μου της περιόδου με Di Anno που είχαν να το παίξουν καιρό: I’M RUNNING FREE YEAH! I’M RUNNING FREE!

Ισορροπημένο σετλιστ, πολύ καλή απόδοση, αν και ο Bruce δεν έπρεπε να τσαντιστεί τόσο με τα καπνογόνα στο Wicker Man, και γενικά όλα κομπλέ. UP THE IRONS!:smiley:

όχι στις πίτσες, ναι στα σουβλάκια

οι rage against the machine φταινε με τα μηνυματα που περνανε! αισχος κυριοι!

Εντάξει, μιλάμε για άπειρο γέλιο. Διαβάζω σε ένα άλλο site κριτική για την ημέρα του sonisphere, και ο αρθρογράφος καταλήγει με την εξής εξωφρενική πρόταση:

είναι με διαφορά η πιο άρτια διοργάνωση στην Ελλάδα

#-o#-o#-o
Προφανώς δεν είναι ανάγκη να ειπωθεί κάτι παραπάνω…

Εγω παντως ακομη σκεφτομαι τη συναυλια, και τη νοσταλγω. Ειναι σημαδι οτι περασα πολυ καλα. Η ολη μερα μου αρεσε παρα πολυ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Και δεν μπορω αλλη γκρινια.

Αν είσαι ευχαριστημένος με το γεγονός ότι είδες τις μισές εμφανίσεις των συγκροτημάτων γιατί έπαιζαν ταυτόχρονα χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να γίνει αυτό, τότε πάω πάσο.