Εμένα οι πληροφορίες μου που είναι αξιόπιστες εννοείται (επαναλαμβάνω: αξιόπιστες) λένε ότι το συγκρότημα έχει διασπαστεί: ο Bruce και ο Steve μένουν στο Sofitel δίπλα στο αεροδρόμιο, ο Adrian, ο Dave και ο Janick στο Hilton και ο Nicko, επειδή έχει μοναξιές, μόνος του στο President.
μαρκο χοτελ στο δάσος χαιδαρίου
[SPOILER]Οι μαιντεν απο 99 μενουν Hilton. [/SPOILER]
[SPOILER]ε μπορεί να έσπασε το σερί [/SPOILER]
Ο κούκος-αηδόνι θα τους έχει πάει, γι αυτό βγάζουν συνέχεια μπεστ-οφς.
πολυ καλο
AAAAAAAAAAAAAA
2 MEΡΕΣ!!!
MAIDEN ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙ!!!
ξερεις…
Δεν σε καταλαβαίνω… :roll:
λεω εισαι εγκυρος πως απο το 99 μενουνε εκει!εξακριβομενο ε???
ΡΕ μην μιλατε αν δεν ξερετε!!!
νια νια νια groupies fight
Τελικά έκλεισα εκρομή με το Tickehouse από Θεσ/νίκη.
7.00 φεύγουμε.
Εισητήριο όμως δεν πήρα γιατί εκεί είχε μόνο των 80?.
Των 65? δεν είχε και μου λέει θα πάρεις από την Μαλακάσα.
Τώρα θα έφερνε και δεν μου το είπε?
Δεν πιστεύω να φάω καμιά παπάρα και να μην έχει ούτε στο ταμείο.
Από τα 35.000 εισητηρια των 65? έχουν πουληθει 13.000 μόνο μεχρι σήμερα
Φιλε μην αγχωνεσε θα βρεις σιγουρα στα ταμεια
φιλε δεν χανεις τιποτα. δεν ειναι και μεταλλικα
Απο τη μια να είσαι στο Σύνταγμα με τους αγανακτισμένους και απο την άλλη να κάνεις χώρο για να περάσουν οι Maiden με τα λεωφορεία τους!!!
Πολύ surreal η σημερινή βραδιά!
Up the Irons \m/
Φιλος λογω εκτακτου περιστατικου δεν θα μπορεσω να κατεβω sonisphere και δινω το εισητηριο των 59? στην τιμή του. Προς καθε ενδιαφερόμενο απο Θεσ/νικη. Για αμεση επικοινωνια στειλτε μυνημα ή τηλ. αυριο Πεμπτη [SPOILER]6977 188032[/SPOILER]
ειδες προς τα που πηγαν??? ερχομαι απο πάτρα μια μερα πριν το live για να τους δω απο κοντά, PLZ help!
Ξεκινήσανε απο το τέλος της Σταδίου στο Σύνταγμα γύρω στις 21:30, πέρασαν απο την Φιλελλήνων και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση!
Δυο ίδια μαύρα λεωφορεία με φιμέ τζάμια στα οποία υπήρχε γραμμένο το σλόγκαν “Beat the street”!Δύσκολο να μην τα εντοπίσει κάποιος αν βρεθεί στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή!!!
Σου εύχομαι να τους “τρακάρεις” κάπου!!!
Έχεις p.m.
Ισχύει αυτό με τους maiden στην φιλελλήνων? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: