Sonisphere Greece 2011

Ξέρεις κάτι? ΜΙΛΑ! :stuck_out_tongue: Πλάκα μας κάνεις έτσι?

αυτος που εχει το fan club στην Ελλαδα τα ξερει ολα…ποτε ερχονται που μενουν…αυτον πρπει να βρουμε…στο site του εχει ποσες φωτο απο backstage ξενοδοχεια κ.λ.π…παντως το εχω ακουσει και εγω για hilton…

Ή το Νίκο τον Μαιντανό… ρε τι θυμήθηκα τώρα, πόσα χρόνια έχω να τον δω.

Φέτος ακούγετε και για [B]intercontinetal[/B] λόγω ότι δεν είναι κέντρο. αλλά τόσα χρόνια hilton πάνε. ξαμοληθείτε!

FIY ελληνικό fanclub δεν υπάρχει :wink: πια…

Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το intercontinetal ειναι 5 λεπτα απο το σπιτι μου :smiley: Λεει να κανω καμπινγκ απ εξω? :-k

εγώ λέω να τα αφήσουμε αυτά,να ακούσουμε μουσική και να τους απολαύσουμε στα live

τα σπασες

παιδια πηγαμε σημερα hilton και intercontinental με kaiser,angus,paul και οσο προσπαθησαμε δεν βρηκαμε τιποτα…δεν ειδαμε ουτε hilton ουτε ntercontinental τιποτα!!!

τα ειπε και ο deathakias…ολα φημες ειναι!!!Οι maiden δεν ειναι ουτε hilton ουτε intercontinental!!!Απλα καποιους τους αρεσει να κανουνε πλακα!!!Ακουγεται οτι μπορει να μην μεινουνε καμια μερα ελλαδα!!Θα ερθουνε αφθημερον για την συναυλια!!!

Με το μπορει χαιρι δεν ειδαμε…

ο τσακ νόρις ξέρει σε πιο ξενοδοχείο μένουν οι maiden.

Δεν ερχονται με το [B]ed force 1[/B].

Επισης ο ντόπιος, jimmymaiden ξέρει… :stuck_out_tongue:

φιγουρατζή :wink:

δεν ξέρω ποιόν να πιστέψω ρε. θα βρω άκρη μόνος μου και θα βρω το ξενοδοχείο των μέιντεν:!:

Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή το απόγευμα…
Δεν μπορώ να περιμένωωωω… !!!

Weeestward the tiiiidee !!!

Δεν τα παραταμε ακομα, η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια…

[B][SIZE=“3”]2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ… [/SIZE][/B]

[B][SIZE=“4”]UP THE IRONS[/SIZE][/B]

[B]2 ΜΕΡΕΣ…[/B]

[B]1[/B] μερα ρε …Η ημερα της συναυλιας δν πιανεται:!:,
UP THE IRONS…

πιάνεται η σημερινή όμως που για μένα ειδικά μου φαίνεται σαν 3 για κάποιους λόγους :wink:

[SIZE=“2”]2 μέρες[/SIZE]
[SIZE=“4”]2 μέρες[/SIZE]
[SIZE=“6”]2 μέρες[/SIZE]

Ρε παίδες, σόρρυ κιολας! Εκεί κάτω στην Αθήνα γίνεται της πο*τάνας και εσείς ψάχνεται το ξενοδοχείο των Maiden?? ΓΑΜΑΤΟΙ! Κι εγω θέλω! Είμαι Θεσσαλονίκη όμως!! :frowning:

οι πληροφορίες μου λένε ότι οι maiden μένουν στο silver bay στο θεολόγο…