Αν έπαιζαν το [SPOILER]Rainmaker[/SPOILER] θα ήταν ακόμα καλύτερα
εισητήρια έχουν μείνει για την κύρια είσοδο; εγώ θα πάρω έξω από τον συναυλιακό χώρο. ελπίζω να μην γίνει καμιά στραβή αν και δεν νομίζω
Το χωράφι δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ sold out. Πολύ εύκολα θα βρεις στο ταμείο απ έξω. Έχουν πάει 65 γιουρια τώρα.
Ούτως ή άλλως εγώ δεν περιμένω ότι θα έχει τόσο κόσμο όσο πέρυσι.
Εδω εβρισκες περσυ απ’εξω και ειχε και 50.000 κοσμο, φετος δεν θα βρεις που θα εχει λιγοτερο? Ασε που οπως ειπε και ο savax,το χωραφι δεν γεμιζει ποτε.
Οσο για την βροχη δεν θα με χαλουσε καθολου, αλλα επειδη ειμαστε στην Ελλαδα, μην φαμε καμια ακυρωση. Ολα ομως δειχνουν οτι δεν θα ριξει σταγονα και θα το ευχαριστηθουμε. Ορεξη λοιπον να εχουμε ( που την εχουμε ), αδειο στομαχι για να εχει χωρο για τις μπυρες και βουρ για Μαλακασα. UP THE IRONS
δε ξέρω αν σημαίνει κάτι ή όχι από θέμα κόσμου, πάντως το σάββατο ο αδερφός μου πήρε το νούμερο 1687 (κάτι τέτοιο) των 65 ευρώ.
Ποσο ειχε περσι;;; :?
ισχύει πως δεν γεμίζει ποτέ, αλλά λέω ΜΗΠΩΣ.
η φετινή χαρά είναι όσο του περσινού σόνισφηρ. και βροχούλα κατά την διάρκεια του rainmaker και αποδεικνύεται ότι είμαστε μαγευτικό κοινό όπως και πέρσυ με μετάλλικαζ.
Καπου τοσο το υπολογιζω και το ειχα ακουσει κι’ολας.Να ηταν 40.000? Αντε να πουμε οτι ηταν τοσοι. Εγω πηγαινω Μαλακασα απο την πρωτη χρονια που εφτιαξαν εκει τον χωρο και τον κοσμο που ειχε περσυ πραγματικα δεν τον ειχα ξαναδει καμια χρονια. Καθε χρονο ειχε ενα μεσο ορο 15.000-20.000 και ησουν ανετα,περσυ ομως ο κοσμος εφτανε μεχρι την εισοδο.
Παντως για να παμε παλι στα του φεστιβαλ, εκτος απο maiden που θα ειναι η 6η φορα νομιζω που θα τους δω, περιμενω πως και πως να δω τα παλικαρια μας τους Rotting Christ. Θα γουσταρα πορα πολυ να ξεκινουσαν με ενα Non Serviam …
πες τα ντε!! δυστυχως ειναι λιγο ‘καμμενοι’ στο φεστιβαλ αυτο…
Παιδιά από εκδρομές από Θεσ/νίκη τί παίζει?
8ball και Rock Radio?
Kαι οι 2 ξεκινάνε 5.00 το πρωί?
Σαν πολύ νωρίς μου φαίνεται:-k
το alone ξεκιναει 7
Ναι τώρα το είδα.
Αν και αλλού είδα αναχώρηση με 8ball στις 8
και το ticket house 7 ξεκινάει (αν ξυπνήσει ο τζο, that is). σιγά μην ξεκινάνε 5, του rock radio πέρυσι είχε φύγει στις 9
Και τρέχαμε να προλάβουμε τους Anthrax
IRON MAIDEN… και ένα κότερο stand by
Τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο με τις ώρες. Κλοτσώντας μπάλα πέρασαν τις ώρες χαλάρωσης που προηγήθηκαν σε όλες τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα.
Μια σειρά από πανάκριβα αυτοκίνητα θα επιστρατευτεί για τις μετακινήσεις τους, ενώ ένα χλιδάτο κότερο θα είναι διαθέσιμο για πιθανή εξόρμησή τους σε κοντινά νησιά. Τα μεγάλου κυβισμού οχήματα που θα τους μεταφέρουν θα έχουν ως προπορευόμενα κάποια τζιπ με τη συνοδεία της ασφάλειάς τους.
Οσον αφορά τη φιλοξενία τους στον χώρο της συναυλίας, έχουν ζητήσει ξεχωριστά διαμορφωμένο καθιστικό στα παρασκήνια για να υποδεχτούν τους φίλους τους. Οπως έχει υπολογιστεί, θα χρειαστούν πάνω από 1.000 γεύματα (catering) που θα καταναλωθούν από όλους όσοι θα εργαστούν για το show της Αθήνας. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, από πλευράς διοργάνωσης θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 1.500 πετσέτες. Οσο για το δείπνο τους λίγες ώρες προτού ανέβουν στη σκηνή, θα περιλαμβάνει απαραιτήτως σούσι.
Το συγκρότημα θα διαλέξει μόνο του το ξενοδοχείο του και, αν λάβουμε υπ? όψιν μας την προτίμησή τους στη θάλασσα, προφανώς θα βρίσκεται στα νότια προάστια.
επισης το 2007 ενα φιλαρακι μου ειχε κατεβει απο βολο για maiden και επειδη εσκασε νωρις βαρουσε βολτες στο κεντρο…εντελως τυχαια συναντησε τοn gers μπροστα απο τα mcdonalds στο συνταγμα να τρωει σουβλακι…
το κότερο πού το είχε παρκάρει;
Το εχω κανει στο στρατο…αρα ειμαι Bolt Thrower!!!
Ontopic:Θα δω για 3η φορα Maiden και 9η Rotting Christ.Αναμενω πως και πως την εμφανιση των Moonspell,οπως και των Nightfall που δεν τους εχω δει ποτε,ελπιζοντας παντα οτι δεν θα παιξουν μονο το τελευταιο τους,αλλα θα φτασουν μεχρι και το Athenian Echoes να τρελαθουμε τελειως!!!
Και Virus ρε,και Virus!!! :rockon:
Θέλω να είμαι και γω στο κότερο πάντως!!!