Καλά και δεν μου είπαν τίποτα οι αλήτες?
Τωρα εχω αρχισει να το συνειδητοποιω…
MAIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
[SPOILER]Στο Dance Of Death θα πεθανω απο epicness overdose.[/SPOILER]
Σας λατρευω.
Σωστός ο νέος. Έτσι ακριβώς είναι.
Ρίξε και ένα έντιτ με σπόιλερ να είσαι ακόμα πιο σωστός.
Το φιξαρα.
Αααχ, η πρωτη φορα ειναι που σου μενει, ετσι δεν λενε?
The first cut is the deepest έλεγε κάποτε ο Rod Stewart!!!
Εμένα πάντως η καλύτερη φορά ήταν η δεύτερη το 2008.
με τοσο ιδρωτα πως να σου ερθει κατουρημα ???
ή εισαι απο αυτους που καθονται πισω πισω και τρωνε πατατακια;
6 το πρωί θα είμα έξω από το terra vibe…σου φαίνομαι να είμαι από αυτούς που κάθονται πίσω πίσω και τρώνε πατατάκια ?:p?:p?
απλά θέλω να είμαι πολύ μπροστά και να μην μου έρθει κατούρημα γιατί δεν θέλω να χάσω τη θέση μου…αυτό με τον ιδρώτα δεν το είχα σκεφτεί
δεν έχω πάει σε τόσο μεγάλες συναυλίες και δεν ξέρω και πολλά περί “επιβίωσης”…
μπορείς να κατουρηθείς πάνω σου και να πεις οτί είναι απτη χαρά σου8)
εχεις κατουρησει ποτε σε μπουκαλι για να μην χασεις την πρωτη σειρα σε συναυλια ??? ΑΥΤΟ ειναι Μεταλ ! 8)
ρε γαβγαβ. 1" θα παιξουν οι maiden και θα σταζετε απο παντου
MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN MAIDEN GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA GOJIRA MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON MASTODON
δεν έχω να πω κάτι άλλο. συγκήνηση πωπωππω…
ξέρει κάποιος πότε προσγειώνονται στην ελλάδα οι μέιντεν με το ed force one; ποστάρετε καμιά πληροφορία ναξέρουμε τι γίνεται.
βασικα και που θα μεινουν αν ξερει καποιος…τις προηγουμενες φορες αυτοι που ηξεραν κινηθηκαν αναλογως…
υπάρχει κανείς που πιστεύει πραγματικά ότι όποιος ξέρει θα το πει στο φόρουμ? :lol::lol::lol:
μπαααααα
eat metal presents…ekdromh
Επιτελους μετα απο πολυ κοπο το πηρα και εγω το τικετ μου.65 εχουν πλεον για αρενα Β.
MAIDEEEEEEEEEEEEN.Συγκινηση και μονο!:yahoo:
Επειδη ο καιρος παιζει μαζι μας και απο βριχη σε βροχη μας το παει, παρακατω σας δινω ενα σαιτ που εχει συγκεκριμενα για Μαλακασα τον καιρο. Απ’οτι φαινεται,θα ειμαστε μια χαρα. Οχι βεβαια οτι θα με χαλουσε οπως περσυ με την βροχη που ακουγαμε For Whom The Fucking Bell Tolls…!
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=257886&nDate=3
Φετος θελω βροχη και Hallowed Be Thy Name
και [B]virus [/B]ρε ασχετουμπες