Γερμανία παίξανε ακριβώς αυτά
http://www.setlist.fm/setlist/mastodon/2011/rock-am-ring-nurburg-germany-53d32f75.html
Και με τέλοιο ήχο επιτέλους
Crack The Skye+Leniathan να παίξουν…και όλα καλά:):!:
Εχει στο Hard Rock cafe 16-Ιουνιου, 16:30-17:00, Συνταγμα.
Kai poioi tha einai ?
Ναι ρε φίλε μας, πες ποιοί θα σκάσουν μύτη να ξέρουμε…
Ο Dickinson, o Murray και ο Eddie
Φιλε δεν κανεις πλακα…ε?
Παιδια εγώ κανω ενα meet up για το οφισιαλ φαν κλαμπ, θα ερθουν ατομα απο έξω, και καποιοι ελληνες και λέμε να βρεθουμε εκει να τα πουμε απο κοντά, αφου μιλάμε πισω απο τα pc καιρο τώρα! όποιος θέλει να έρθει, κανένα πρόβλημα! ολοι οι μειντενάδες χωραμε… τώρα αν διαβάζει στο φορουμ του κλαμπ κάποιος απο τη μπάντα και σκάσει μυτη, … κωλοφαρδία! :lol: :lol: :lol: :lol:
ελα πες οτι θαναι και ο dickinson
οχι!
μλκ που να σκάσει μυτη ο βρασίδας έτσι στο ακυρο, λεεεεεεεεεεεμε τώρα! Θα σου τρίβω τις φωτο στη μουρη! :lol:
Καλησπέρα παίδες!!! Διαβάζω δύο χρόνια το site μα μόλις χθες έφτιαξα λογαριασμό και όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι και το πρώτο comment μου! ΟΥΑΟΥ.
Τέλος πάντων, θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος ποιά μέρα και τι ώρα είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Flight666, έτσι, να πάμε αεροδρόμιο να γουστάρουμε! :roll:
ed force one λεγεται…
Αμάν, είμαι γελοίος. Ξεχάστηκα και θυμήθηκα την ταινία. Αυτή την στιγμή κάνω το σήμα του LOSER με το δεξί μου χέρι. Και κάποιος άλλος έλεγε τις ίδιες βλακείες με μένα και ξέρεις τί έπαθε??? ΠΕΘΑΝΕ.
Καλημέρα σε όλους Το μόνο που θα ήθελα να ζητήσω είναι μερικές συμβουλές…Το θέμα είναι ότι η παρέα μου και εγώ θα ξεκινήσουμε από θεσσαλονίκη 11 το βράδυ και θα είμαστε σύμφωνα με τον Ο.Σ.Ε στις 6 αθήνα…θα περιμένουμε πόσες ώρες έξω από terra vibe και μετά άλλες τόσες μέχρι να εμφανιστεί το πρώτο όνομα στην μεγάλη σκηνή…επειδή δεν έχω πάει ποτέ terra vibe ούτε σε τέτοιου είδους φεστιβάλ αρχικα θα ήθελα να ξέρω προς τα που πέφτει η μεγάλη σκηνή-(εκεί που παίζουν οι maiden δεν θυμάμαι όνομα) γιατί με το που ανοίξουν οι πόρτες θέλουμε να πάμε εκεί- και δέυτερον τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερη κούραση γίνεται…πως να έχω προετοιμαστεί…any advice would be fully appreciated
Κοίτα, η μεγάλη σκηνή κάνει μπαμ, με το που τη δεις θα καταλάβεις, δε χρειάζεται φιλοσοφία. Όπως μπαίνεις πάντως στην είσοδο, κατηφορίζεις και μετά πας προς τα αριστερά.
Τώρα για συμβουλή, αν δε θες μετακινηθείς καθόλου για να δεις τις μπάντες στη μικρή σκηνή, πάρτε μαζί πολλά νερά για να μην πεθάνετε (και κανα βρώμικο επίσης).
Την κούραση πάντως δύσκολο να την αποφύγεις. Έχει περπάτημα.
1000 ευχαριστώ φίλε…προφανώς θα έχουμε πολλά νερά μαζί μας…το θέμα είναι να μην μας έρθει κατούρημα
Αμα έρθει κατούρημα…κλάφτα…οι ουρές είναι θεσμός πια στα φεστιβαλ στη Μαλακάσα, είτε στις τουαλέτες είτε στις καντίνες.
περυσι ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, σε συγκριση με αλλες χρονιες παντως…
Υπάρχουν και τα δεντράκια