Sonisphere Greece 2011

And into the valley of death go the Fire and Thunder! The Trooper!

βασικα πιστευω οτι μοναχα αμα εισαι 15αχρονω πρεπει να σαρεσοθνε οι σκλιπνοτ διαφορετικα εχεις μεγαλο προβλημα αντη να πεξουνε 2,5 ωρες οι MAIDEN ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΑΝΕ ΟΙ ΣΚΛΙΠΝΟΤ καρφι δεν μου καιγεται και παρεπιπτωντος οι christ γαμανε μονο για christ kai maiden kai ligo moonspell αξιζει το sonisphere

Ο καθενας με τα γουστα του…ετσι παει:wink:

έχεις δίκιο

Δεν ξέρω ποσο είσαι αλλα ο τρόπος που έγραψες το πόστ φέρνει σε μικρότερο απο 15αχρονο.Είμαι 21 χρονών και μπορώ να κρίνω τι μουσική μαρέσει και ξέρω πως στην μουσική δεν υπαρχει ηλικία…Και εγώ για Μαιντεν παω κυριως αλλα θελω να δώ και τον πανικο που κανουν οι σλιπνοτ…
Οσον αφορά τουσ rotting, εε δεν είναι του γούστου μου.Εχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους υποστηρίξω (γιατι είναι Ελλήνες) αλλα δεν μαρέσουν…

Αναρωτιέμαι πότε σε αυτή την χώρα θα αλλάξει η νοοτροπία (τι σκέφτομαι ε?).
Έχω πετύχει τόσους μεταλοπατέρες και σνομπ που όταν πηγαίνω σε συναυλίες στο εξωτερικό νιώθω πολύ πιο οκ από το πιο κοντινό ροκάδικο στο σπίτι μου.
Πότε θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ο μάγκας “μεταλάς” που ακούει behemoth και ο φλώρος που ακούει lacuna coil (random παραδείγματα).
Όλοι γουστάρουμε την ίδια μουσική, σεβάσου αυτόν που θέλει δει το support που δεν γουστάρεις και μην πετάς μπουκάλια απλά και μόνο επειδή περιμένεις να δεις το επόμενο συγκρότημα. Μπορεί λίγα χρόνια μετά είσαι πιο φανατικός από αυτόν τον “βλάκα” που ήρθε να δει τους “δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους”.

Χειροκροτήστε τους όλους, πιείτε μπύρες (να δούμε πόσο θα έχουν), ανταλλάξτε απόψεις με τους γύρω σας και γενικά περάστε καλά (ξέρεις τώρα moshpit κτλ).

Άντε να περάσουν οι μέρες.

ΥΓ. Ούτε αυτό το καλοκαίρι in flames Ελλάδα γμτ.
ΥΓ2. Τα παραπάνω φιλικά, ας ξεκολλήσουμε λίγο.

το metal φίλε aypne,έχει θεμελιωθεί στην ελλάδα με αυτή τη νοοτροπία.
Οι παλιότεροι θα θυμούνται σκηνικά ξύλου(π.χ.Χτύπησα τον τάσο,"γιατί?"μου είπε ότι ο demaio είναι αδερφή),για ασήμαντους λόγους.Ανελέητες κόντρες θρασάδων-παουροεπικάδων,maidenάδων με μεταλλικάδων:).Μανουεράδων με όλους.
Συνθήματα τύπου .άκα …χίδι καραολίδη προς διεθυντή περιοδικού,για δισκοκροτική,μεταλλοπατέρες της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου (ένας απο αυτούς έλεγε το 99 να μην τολμήσσει να βγει ο dickinson με την βρεττανική σημαία,θα του τη βάλουμε στον…λο,των δισκάδικων και των metal clubs.
Και αυτή η νοοτροπία είχε περάσει στο σύνολο του κοινού,με αποτέλεσμα συνθήματα όπως το είναι πουτ…νες των ρειβάδων οι μάνες,μπουκάλια σε συγκροτήματα π.χ cradle of filth κλπ.
Η εποχή αυτή εχει περάσει,είχε μια γοητεία γιατί τότε το κάθε τι φαινόταν πιο σημαντικά,αλλά κάποια δείγματα καφρίλας μένουν.
Αυτά που γράφει ο aypnos είναι τόσο σωστά αλλά ακούγονται τόσο ξένα στα αυτιά του κάθε μεταλ-φάδερ.ένα σλόγκαν που ταιριάζει:
ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΑΛΛΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

γαμω τις ωρες σας γαμω θα χασουμε τους μισους gojira!!
πραγματικα αυτη η μπαντα live ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει!!!
πανω στη σκηνη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ!

Γενικα στην Ελλαδα εχουμε χοντρο προβλημα, απο την μια οι μεταλλοπατερες, απο την αλλη οι ψαγμενοι οι underground, χαμος… Ετσι δεν βγαινει τιποτα ομως, ο καθενας ακουει ο,τι γουσταρει και πρεπει να σεβεται τα ακουσματα του αλλου. Απο εκει και περα το σημαντικο ειναι οτι

[B][SIZE=“3”]5 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΡΕ, 5 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ IRON MAIDEN… ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…[/SIZE][/B]:yahoo::vibrate:

Ούτε φαντάρος να ΄σουνα κ να μετράς μέρες για απόλυση!!!:slight_smile:

Οι maiden παίζει να αλλάξουν καθόλου το σετλιστ τους να πουν κ τπτ παραπάνω;;;;
αν κ με τόσα χρόνια δισκογραφία τι να πρωτοπουν!

Παιζουν οι Maiden, ο,τι και αν πουν θα γαμησουν γιατι ειναι οι Maiden…

Θα πουν πως δεν θα πουν…τα κλασσικα “Υοu Greekz are the best audience” και για ααααααλλη μια φορα θα πει α-καπελα ο Dickinson το refrain του Alexander μαζι με την υποσχεση οτι καααααποια στιγμη θα το παιξουν live.Ααααχ…περιεργη αγαπη αυτοι οι Maiden :roll:

Οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις!:lol:

Μην ξεχνάς και το SCREAM FOR ME ATHINA!!!

Κάνουν πάρα πολύ ωραία live αλλά πάντα κάτι δε λείπει;;

Τέλος πάντων όπως και να 'χει το πιο πιθανό είναι ότι καλά θα περάσουμε!

το set list παραμενει το ιδιο.οπως ειδαμε και στα προηγουμενα sonisphere.τραγουδι που δεν υπαρχει στο set list,δεν υπαρχει περιπτωση να παιξουν.οποτε μην περιμενουμε αδικα.ισως στην τελευταια περιοδεια που θα κανουν πριν παρουν συνταξη.να παιξουν κανα 2λεπτο.απ’το alexander the great.ετσι πιστευω.

σετλιστ μέιντεν και μάστοντον που υπάρχει παίδες?πλζ αν μπορείτε ποστάρετε γιατί δεν μπορώ να τ΄ρεχω πίσω…:stuck_out_tongue:

Πατα setlist.fm και βαλε οποιο ονομα θες.Εχει τα παντα :wink:

Κανα meet n greet φετος δεν παιζει?

Maiden ειναι στανταρ το setlist, τωρα για Mastdon κανεις δεν ξερει τι ακριβως θα παιξουν.