Sonisphere Greece 2011

Αυτό εννοούσες όταν έλεγες “Δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα ακυρωθηκε το sonisphere της βουλγαριας” ; Δεν ήταν πολύ σαφές, να με συγχωρείς…[-X Δες λίγο όμως και το line-up σε άλλες χώρες. Δεν είναι παντού το ίδιο. Εγώ θα περιμένω μέχρι τις 14 Ιουνίου μέχρι να σχηματίσω γνώμη και άποψη. Εσύ αν θες τραγούδα από σήμερα.

Πωωωω ψηλέ εσυ το διοργανώνεις να πούμε και θίχτηκες τόσο;;;

ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Δεν θίχτηκα πρώτα από όλα. Απλά ήθελα να αποκαταστήσω την μέχρι και τώρα που μιλάμε πραγματικότητα (αύριο δεν ξέρω τι θα γίνει) και να αποθαρρύνω επίδοξους παραπληροφοριοδότες. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του.

whatevah

whatevah to your face

ε!
μη μιλάς έτσι στον astaldo!

Νομίζω ότι η απάντηση μου ήταν στο ίδιο πνεύμα με την δική του (και στην ίδια γλώσσα)

έχουμε ξεφύγει…
όσοι κλείσανε εκδρομές τον πίνουν σίγα-σιγά…
κρίμα μετά την περσινή επιτυχία!

Επίσης να ρωτήσω γιατί δεν τα λέμε όλα αυτά στο topic για το Βουλγάρικο Sonisphere και τα λέμε στο topic του Ελληνικού; Και ναι πράγματι όσοι κλείσαμε εκδρομές τον πίνουμε σιγά-σιγά αλλά ελπίζουμε :):):slight_smile:

μήπως γιατί έκανες 3 σερί posts στο topic του ελληνικού;

Φίλε Μπαοκτζή αναγκάστηκα να ποστάρω εδώ γιατί και εδώ αναφέρθηκε η δήθεν ακύρωση του Βουλγαρικού φεστιβάλ.

Ερε τι θα γίνεται σε μια εβδομάδα από τώρα, τέτοια ώρα…άντε να περνούν οι μέρες:):!:

ποιος σε ανάγκασε ρε χόγιας τζορτζτάουν;

Οι ανακρίβειες (για να μην τις χαρακτηρίσω αλλιώς ) που γράφτηκαν.

όχι να τις χαρακτηρίσεις! να τις χαρακτηρίσεις!

κοιμηθηκες;

Οχι,κι εσυ αυπνιες?

Δεν αντεξα να μην απαντησω…:p:lol:

Η αλήθεια είναι ότι δεν κάθομαι μέχρι το ξημέρωμα στο internet (ειδικά Παρασκευή βράδυ). Κάνω και άλλα πράγματα και ναι στις 05.42 ενίοτε κοιμάμαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν καθόμουν τόσες ώρες στο internet θα ήξερα αν ακυρώθηκε ή όχι το περί ου ο λόγος φεστιβάλ.

πλησιαζει ρεεε!!!
ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!