Sonisphere Greece 2011

Λοιπον επειδη πολλα ακουγονται και γραφονται εχω να πω τα εξης :
Εγω ξεκινησα αυτην την ιστορια με την δευτερη μερα ( γιατι βλεπω οτι πολλοι ψαχνουν να βρουν πως ξεκινησε για να ξερουν ποιον να κοροιδεψουν).
Ειλικρινα δεν με ενδιαφερει αν με πιστευετε η οχι αλλα η φαση ηταν κλεισμενη 100% και για διαφορους λογους κολλησε.Δεν ειναι του παροντος να τους αναλυσουμε.Με επιβεβαιωσε και φιλος μου απο Ελληνικη μπαντα που τον πηραν για να παιξουν στις 16 του μηνος μαζι με Septic Flesh!Να σας πω εδω οτι ακομα δεν τον πηραν απο την didi να του το ακυρωσουν…
Δε νομιζω να εβρισα η να μιλησα προκλητικα σε κανεναν.
Σχολια του τυπου:

δε νομιζω οτι εχουν να προσθεσουν κατι στο θεμα.
Και επειδη ουτε πιτσιρικας ειμαι αλλα και ουτε εχω αναγκη να το παιξω καποιος στο φορουμ σταματαω εδω αυτην την συζητηση.Στο κατω κατω απλα μια πληροφορια μου μετεφερα.Δεν σκοτωσα κανεναν!

lebowski δεν αναφέρθηκα σε σένα, ούτε στο quote που έκανες ούτε σε άλλο ποστ μου στο θρεντ. για τον paul μιλάω, που με έβρισε, πνιγμένος από το δίκιο. edit, ο πληθυντικός που χρησιμοποίησα όντως μπερδεύει, apologies.

2o edit γιατί το

βλεπω οτι πολλοι ψαχνουν να βρουν πως ξεκινησε για να ξερουν ποιον να κοροιδεψουν).
με στεναχώρησε. :frowning:

δεν κορόιδεψα ούτε σχολίασα το ποστ σου. το “ακούγεται ότι θα μπει 2η μέρα” κλπ ήταν μια φήμη, ποσταρίστηκε, κουλ. όταν όμως βγαίνει κάποιος (ο paul συγκεκριμένα, δεν έχει σημασία, όποιος και να ήταν τα ίδια θα έλεγα) και γράφει ότι το μόνο που συζητιέταιι ακόμα είναι το αν θα μπουν [B]όλοι τζάμπα[/B] ή θα πρέπει να δείχνουν και το εισιτήριο, και δεν θα επιτρέπεται να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό, επόμενο είναι να γίνει ό,τι έγινε και να υπάρχουν όλα αυτά τα σχόλια.

δηλαδή, γύρνα πίσω και δες το ποστ, δες ξανά αυτό το “θα μπουν όλοι τζάμπα” και πες μου εσύ πώς θα το αντιμετώπιζες.

και για να μην είμαστε τέρμα οφφ τόπικ, έκλεισε κανείς από δω εκδρομή από Θεσσαλονίκη με τον alone?

εγω εκλεισα με alone…

δεν υπαρχει φιλε λινκ… ειναι συνεντευξη την οποια την εχω και εγω στα χερια μου και απλα μπορω να στο επιβεβαιωσω… σε ενα περιοδικο σαν διαφημιστικο με τις συναυλιες της didi ειναι με τιτλο ‘δικαιωμα διαβασης 2011’

λοιπον καλησπερα σας επρεπε να βγω στον αερα να απαντησω…καταρχας μουσικοφιλε θα τα πουμε απο τηλ.,ελρικ οτι λες την δευτερα θα το πληρωσεις.!!!Και αν ξαναπεις πως δεν ειμαι τρου θα σου σκισω την μπλουζα sign of the hammer!!! :p:p:p:p

Τωρα για να τελειωνουμε με το αλλο θεμα…εμαθα αυτα που εμαθα…απο ατομα μεσα στην διοργανωση…πραγματικα δεν μου καιγεται καρφι αν με ειρωνευονται 10 ατομα-οι 9 τυχαιοι στανταρ σε πολλα θεματα στον χωρο μας αλλα ασχετο αυτο…ειπα αυτα που εμαθα λοιπον για να κανω μια φημη ενημερωση…ΑΥΤΑ!!!..συνεχιστε τα καραγκιοζιλικια…ευχαριστω!!!

[-X[-X[-X[-X

Εγω παντως πλακα εκανα, ειχα πει απο οταν ακουστηκε οτι το θεωρω δυσκολο να γινει τοσο αργα, αλλα ο Paul δεν λεει μπαρουφες. Απο εκει και περα τερμα με τα off topic… Το θεμα εχει ως εξης.

[SPOILER] [B][SIZE=“5”]1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΡΕ , 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ… ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…[/SIZE][/B] :vibrate::vibrate::metal::metal: [/SPOILER]

τη sign of the hammer δεν την αγγίζει κανείς, είναι προστατευμένη απτους θεούς 8)
κατά τα άλλα σου είπα, περιμένω με αγωνία γκλόριους ποστ αν γελάω 5 μέρες :stuck_out_tongue:

slipknot-rotting christ-maiden…
rotting christ δεν παταω ποτε δεν μαρεσαν…και ξενέρωσα που που slipknot παίζουν 7 με 8…ελεος!!ας ηταν με την μια slipknot maiden και ας αργουσαμε να δούμε maiden…ετσι θα μαρεσε καλύτερα

πανε δεστους τους christ εστω και για λιγο…μπορει κ να αλλαξεις αποψη δεν χανεις τιποτα…οι σλιπνοτ αμαγκαστiκα παιζουν νωρις λογω των σκηνικων τους π θελουν πολυ ωρα να μαζευτουν κ αλλη τοση να κανουν των maiden…

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει αλλα [B]ακυρωθηκε το sonisphere της βουλγαριας.
[/B]

ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΝΙΣΦΙΡ ΤΕΛΙΚΑ;;;; :Ο :Ο

κ γω νομιζω ολοκληρο…ετσι ειχα διαβασει καπου απλα δεν ξερω γτ το ανακοινωσαν μονο slipknot και alice cooper εως τωρα…:-k

Δεν εχει υπαρξει επισημη ανακοινωση,αλλα οι Slipknot εγραψαν "Unfortunately the Promoters of the Sofia Sonisphere (Bulgaria) date have decided to cancel the show. "

Δεν λενε απλα οτι ακυρωσαν οι ιδιοι.

ίσως φέρουν όλο το πακέτο της Βουλγαρίας στην 2η μέρα του δικού μ…καλά, σκάω.

ασχετο ξερει κανεις σετ λιστ απο gojira k moonspell?

Ελπιζω οι Slipknot να μη μας κανουν κανα χουνερι μια εβδομαδα πριν!!!:-k
Οχι τιποτα αλλο αλλα στην Ελλαδαρα μας ειναι συνηθισμενες οι ακυρωσεις!

Δηλαδή ποιους ρε μεγάλε; Μόνο ο Alice Cooper λείπει από τα πρώτα ονόματα σε εμάς.

Που το είδες ρε μεγάλε; Στο site του φεστιβάλ δεν λέει τίποτα. Στο site των Iron Maiden η συναυλία υπάρχει κανονικά (προς το παρόν). Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται. Πως δηλαδή ακυρώθηκε; Δεν λέω ότι δεν θα ακυρωθεί αλλά δεν μπορούμε να λέμε και ότι μας κατέβει ο καθένας.

Και για όσους ξέρουν Βουλγάρικα ας μας μεταφράσουν http://www.becbg.com/. Είναι η σελίδα του διοργανωτή. Εγώ προσπάθησα να καταλάβω τι παίζει, με το Google translator, και την λέξη ακύρωση δεν μου την έβγαλε πουθενά. Για την ακρίβεια ιδού:
’’ Όσον αφορά Sonisphere Βουλγαρία βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση και αναζητούν την καλύτερη λύση για το βουλγαρικό κοινό. Βαλκανική Διασκέδαση ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υπομονή και τους διαβεβαίωσε ότι δεν αργότερα από την Τρίτη, 14 Ιουνίου του 2011 θα ανακοινωθούν τελικές λεπτομέρειες για το φεστιβάλ."

ελα μεγαλε coolare να 'ουμε.

Εχει ακυρωσει ο Cooper και οι Slipknot ηδη κανονισαν συναυλια στο βερολινο.

Sonisphere τελος. Maiden μονοι τους μεχρι στιγμης, ναι.