Sonisphere Greece 2011

Η δεύτερη μέρα θα γίνει την προηγούμενη, αλλά θα την ανακοινώσουν την επόμενη της συναυλίας!!!

γιατί δε βγαίνει ο paul στο τηλέφωνο??? βγες κύριε paul μου να απαντήσεις!!

μουσικόφιλε ηρέμησε, κλασικές παπαροφήμες ήταν από άτομα που όχι μόνο τις διέδιδαν, αλλά έβριζαν και από πάνω όσους τολμούσαν να ειρωνευτούν τις αξιόπιστες πηγές τους κατευθείαν μέσα από την εταιρεία. έχουν αφήσει και κάτι πούπουλα στο θρεντ, ας έρθουν να τα μαζέψουν όποτε μπορέσουν.

Αν κανεις πλακα, δεν ειναι αστειο. Αν δεν κανεις πλακα πες περισσοτερες λεπτομερειες. Ποιες μπαντες θα ειναι δευτερη μερα κτλ.

πλακα κανω ρε ηρεμειστε…
παρτε αυτο να στρωσετε…http://www.youtube.com/watch?v=47m9bd_iQcM

MAIDEN REEEE

O Παυλος ειναι παιδικος μου φιλος, μαζι μεγαλωσαμε στη Βεροια. Αυτος θα ξερει. Παντα ξερει. Κατσε να τον παρω κι εγω το απογευμα…

ωραίους φίλους έχεις, τι να σου πω

Χθες με εψησε ενας φιλος και θα κατεβω κι εγω.Απο προπωληση πως παει?Εισιτηρια θα βρουμε στανταρ στο ταμειο απ’εξω,ετσι?Γιατι [U]βαριεμαι να χωσω[/U] φιλο Αθηναιο να τρεχει να παιρνει!:lol:

Aκομα κι αν ο Πωλ ακουει ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ;;; :smiley:

σιγά μην ακούει ο paul manowar, δεν τον κόβω για true.

:lol3::lol3::):!:

:D:p:lol::har::lol3::respect:

Καλησπέρα, υπάρχει κανείς από Λάρισα ή Βόλο που να κατεβαίνει στο sonisphere με αμάξι και να ψάχνει άτομα;

^

Ωραίος!

Απο εμπιστη πηγη η δευτερη μερα θα ειναι 18 Ιουνιου 2012 ομως… Με Manowar, Slayer, Black Sabbath με Ozzy, Megadeth και Lady Gaga…

Headliner στη μικρη σκηνη ο Γιωργος Νταλαρας…ή μηπως στη μεγαλη σκηνη?:stuck_out_tongue:

Ας σταματήσουμε λίγο το πρόσφατο off topic.

Από περιέργεια , μπορεί να μου θυμίζει κάποιος πώς ξεκίνησε όλο αυτό με τη δεύτερη μέρα και μάλιστα ότι είναι και κλεισμένα συγκεκριμένα ονόματα?Ό,τι να ναι όμως…

λοιπον ειπαν καποιοι εδω μεσα απο εμπιστη πηγη αυτα που εμαθαν (ο 1 ηταν ο paul το αλλο παλικαρι δεν το θυμαμαι-σορρυ)…
αμεσως πολλοι τρεξατε να κραξετε και ακομα ειρωνευεστε…
δεν ειναι πρωτη φορα που πολλοι κραζουν εδω μεσα επειδη καποια πληροφορια-“φημη” δεν πραγματοποιηθηκε …
το σεναριο για 2η μερα και εμενα μου φανηκε πολυ δυσκολο να πραγματοποιηθει ειδικα τωρα 1 εβδομαδα πριν απο το φεστ…

[B]ΑΛΛΑ[/B]

συμφωνα με συνεντευξη του ιδιου του [B]ΛΩΡΗ[/B]

εμεις σαν εταιρεια σκεφτομενοι τους fans αυτους της βορειας ελλάδας, αλλα και των γυρω βαλκανικων χωρων, θα ανακοινωσουμε αλλη μια μερα στα πλαισια του sonisphere festival, χωρις να αυξησουμε την τιμη του εισιτηριου, η οποια θα λαβει χωρα στο saturn stage (το δευτερο stage δηλαδη του terra vibe) και θα καλωσοριζει ολους οσοι θα προσερχονται στο χωρο για να κατασκηνωσουν…

δεν ξερω αν υπαρχει πιθανοτητα να ανακοινωθει την τελευταια στιγμη αλλα σιγουρα ηταν στα πλανα της didi… τωρα τι στραβωσε στο προγραμμα μονο εκεινοι ξερουν… αλλα καλο θα ηταν να μην την πεφτετε-πεφτουμε σε οποιον λεει κατι γιατι μετα θα καταληγουμε να κανουμε ποστ στις φημες “αν ξερετε κατι παραπανω πειτε- μην πετατε μισολογα” - ειδικα για ατομα που οτι εχουν γραψει στο φορουμ εχει επαληθευθει…

κατ’αρχήν δώσε λινκ συνέντευξης, κατά δεύτερον το “χωρις να αυξησουμε την τιμη του εισιτηριου” έχει μια μικρή απόσταση από το “δωρεάν για όλον τον κόσμο αλλά δεν θα επιτρέπεται να έχεις μαζί σου νερό και φαγητό για να βγουν από εκεί τα έξοδα”, νομίζω δηλαδή.