καλα απο την αρχη μου φαινεται πως ετρωγε ακυρο η δευτερη μερα
Παιδια, στην Ελλαδα ειμαστε, πιθανοτατα να μην πεσει και καμια μπαντα πανω στην αλλη. Εδω μου βαλανε να τελειωνουν οι Slipknot 21.10 και να αρχιζουν οι Μειντεν 21.15. Σωπα ρε! Γενικα για ολες τις μπαντες, αποκλειεται να τηρηθουν τετοια ωραρια νομιζω. Στην Ελλαδα μονο ο ΟΑΣΘ ειναι ακριβως στην ωρα του!
Το Σονισφηρ ομως ειναι ευρωπαικο φεστιβαλ και δεν αναφερεται μονο σε Ελλαδα οπως ροκγουειβ π.χ…Τα ωραρια ειναι συγκεκριμενα και πιστευω θα τηρηθουν οπως και περυσι!
Υπάρχει άλλη εταιρία με λεωφορία, αφού η Σανγουέης μάλλον έκλεισε;:):!:
Οι Slipknot τελειωνουν 20.10 οχι 21.10
Ας αλλάξουν επιτέλους τις ώρες. ΝΤΡΟΠΗ στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ που δεν σέβονται την ιστορία, την απίστευτη δισκογραφία, τις κομματάρες και την απιίστευτη ενέργεια στα live των Μoonspell. 16:15 λέει…Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Και παίζουν στο σκοτάδι τα βύσματα οι Rotting Christ. Άντε γεια ρε Sonisphere!
Καλα ναι, Moonspell με νταλα ηλιο θα ειναι λιγακι οξυμωρο. Αλλα ειναι αγαπη και δεν τους εχω ξαναδει, αρα…
Στο Rock 'Em All που τους είχα δει πάντως, ο ουρανός είχε σκοτεινιάσει εκείνη την ώρα, κάτι τέτοιο να περιμένετε και εκεί!
καλα και στα φεστιβάλ εξω ολο με ντάλα ηλιο παίζουν…σε οτι συναυλίας τους εχω σε βίντεο μούσκεμα στον ίδρωτα είναι…ακόμη και στη χώρα τους…βέβαια σε μερικά από αυτα τα φεστιβάλ εχει παραπάνω μπάντες.
Για να σκοτεινιάσει ο ουρανός 4 η ώρα στη Μαλακάσα, μάλλον για κανένα μπουρίνι θα πάει…:?
Μου θυμισες το Sonisphere περυσι που εβρεχε και εμεις απτοητοι και ο James να τραγουδαει
“Take a look to the sky just before you die.
It’s the last time you will…”
και
"Death in the air
Strapped in the electric chair
This can’t be happening to me
Who made you God to say
"I’ll take your life from you!"
Flash before my eyes
Now it’s time to die
Burning in my brain
I can feel the flame"
και αυτο που ενιωθα ηταν κατι μαγικο… Ωραιες αναμνησεις…:roll:
…καλά μια βροχούλα, και γενικά νά’χει και λίγο συνεφιά, δεν βλάπτει
…απ΄τις ηλεκτρικές καταιγίδες…μακριά:p
:):!:
αργεί η ανακοίνωση για την 2η μέρα και αγχώνομαι λίγο, λέτε τελικά να μη γίνει;
οχι ρε βλακα στανταρ ειναι,μην αγχωνεσαι
και να μην ανακοινωθεί πήγαινε εσύ. το κρατάνε κρυφό.
Αντε περνανε οι μερες…
[B][SIZE=“4”]UP THE IRONS ΡΕ ΑΠΙΣΤΟΙ…[/SIZE][/B]
παιδια η δευτερη μερα θα ανακοινωθει τις επομενες μερες…
απο πολυ εγκυρη πηγη…σιγουρα πραματα…περιμενετε και θα δειτε…8)
δεν ήθελα να το αποκαλύψω αλλά στην δεύτερη μέρα θα έρθουν οι cirith ungol
θα την ανακοινωσουν στις γιγαντοοθονες τη μερα του λαηβ.
[SIZE=“3”]Ρε παιδια, ενα λεπτακι. Τι παει να πει θα ανακοινωσουν και δευτερη μερα 8 μερες πριν τη συναυλια??? Πειτε τιποτα, γιατι ειμαστε ουκ ολιγοι αυτοι που ειμαστε απο επαρχια (οχι απλα Θεσ/νικη) και ειναι ολοκληρη επιχειρηση οικονομικα και οργανωτικα να κατεβουμε στη Μαλακασα. Ειναι δυνατον κατι τετοιο 8 μερες πριν το λαιβ??? Πειτε ο,τι ξερετε για να κανονισουμε τα προγραμματα μας, εισιτηρια, λεωφορεια κτλ κτλ Ποιες μπαντες θα ειναι καθε μερα? Ποτε θα το ανακοινωσουν? Τι ξερετε?
Εχω νευριασει απειρα. Αμα το κανουν αυτο θα τους παρει και θα το σηκωσει. Εγω εχω δωσει λεφτα για να δω Iron maiden, slipknot, rotting christ, moonspell, mastodon, gojira, need και total riot. Εαν δεν τους δω, θα γινει χαμος.[/SIZE]