Sonisphere Greece 2011

Παντως οι ιδιοι οι Acid Death δεν το ξερουν οτι παιζουν…:-k

Εξοπλιστηκα και εγω σημερα! Πρωτη μου φορα Maiden, αντε επιτελους :smiley:

Τελικα τι παιζει με τη δευτερη μερα; Ισχυει η οχι;:-k :-k

Αγνωστο ακομα!!!

Ρε παιδια πολυ κουλο αυτο με την δευτερη μερα, εμπιστευομαι Paul αλλα μου φαινεται πολυ κουλο… Και χωρις αλλο εισιτηριο? Εγω θα προτιμουσα να μεινει οπως ειναι, παρα να τραβιεμαι 2 μερες εκει… Το μονο θετικο θα ηταν το πληρες set των Mastodon… Χμμμ… Δεν ξερω τι θελω…

Πολυ σωστος…Και επειτα αμα μεταφερουν και τους Mastodon και τους RC οπως λενε η <<δευτερη>> μερα θα χαλασει αρκετα…

…απ’την άλλη θα βγει πιο άνετα το πρόγαμμα χωρίς να παίζει η μία μπάντα πάνω στην άλλη
…κιεγώ δεν ξέρω τι θέλω, μάλλον
:):!:

σιγα να γινει κατι τετοιο,δηλαδη ηρθε η φλασια ξαφνικα στην didi να γινει γενναιοδωρη?

Ρε παιδια, απο που και ως που το να γινει το φεστιβαλ 2ημερο 20 μερες πριν την εναρξη του ειναι καλο??? Ειδικα για ατομα οπως εγω, απο επαρχια και φυσικα για ΟΛΟΥΣ οσους ζουν μακρια απο Μαλακασα, πως θα πανε 2 ημερες συνεχομενες, χωρις φυσικα να χασουν τουλαχιστον ενα συγκροτημα που αγαπουν??? (οπως λετε για μαστοντον οτι μπορει να μπουν την πρωτη ημερα)

Αν γινει παντως θα ειναι ακομα ενα τραγελαφικο συναυλιακο συμβαν του Ελλαδισταν. Εχω βαρεθει να το λεω, μα ετσι ειναι…

Ας εκαναν ενα καλυτερο προγραμμα, δινοντας καπως λιγοτερο χρονο στα ελληνικα συγκροτηματα ή να ξεκινουσε πιο νωρις για να παιξουν ολοι απο 1 ωρα. Ας βρουν καποια λυση ωστε να μην συμπιπτουν οι εμφανισεις, οχι ομως 2ημερο τοσο αργα!

Διαφωνω καθετα με αυτο που λες, αν δεν τους στηριξουμε εμεις πως περιμενουμε να τους στηριξουν οι ξενοι? Μεγα λαθος αυτο που ειπες.

Απο εκει και περα αυτο που μου φαινεται τελειως κουλο ειναι οτι σε 18 μερες εχουμε 17 Ιουνιου, ποτε περιμενουν να το ανακοινωσουν αν ισχυσει?

Και κάτι άλλο, πολύ δεν βρέχει, με πιάνει μια αγωνία, αν και πέρσι όλα πήγαν καλά και με βροχή
…και όσο περνούν οι μέρες αυτή η δεύτερη μέρα μου φαίνεται χλωμή
:):!:

Αυτο ηταν απλα μια λυση και μονο, απο τις πολλες που θα μπορουσαν να δωθουν.

Οσον ομως αφορα την εγχωρια σκηνη, προσωπικα στηριζω μονο οσους μου αρεσουν. Δηλαδη γενικα υποστηριζω μονο τα συγκροτηματα που μου αρεσουν, ανεξαρτητα απο το ποια χωρα προερχονται. Η χωρα προελευσης για μενα δεν εχει καμια σημασια. Η καλη για τα γουστα μου μουσικη εχει.

σωστος!

Παιδια θυμαστε περσι ποσο ειχε το merch και αμα ειχε?

Τελικα δεν θα υπαρχει δευτερη μερα ετσι; Φανταζομαι οτι τωρα ειναι πλεον αργα για περαιτερω ανακοινωσεις…

Ειχε και ηταν στις κλασικες τιμες, 25 ευρω το T-shirt τα official της καθε μπαντας και το ιδιο νομιζω και τα T-shirt του Sonisphere με ολα τα ονοματα… Εκτος απο αυτα ειχε και καποια cd των πιο μικρων ονοματων και μετα περιπτερα απο τα κλασικα μεταλλαδικα μαγαζια (Monsterville, Μενιος κτλ…)

[B]APOLLO STAGE[/B]

Iron Maiden 21:15-23:15

Slipknot 18:55-20:10

Mastodon 17:30-18:30

Moonspell 16:15-17:15

Nightfall 15:00-16:00

[B]SATURN STAGE[/B]

Rotting Christ 20:10-21:10

Gojira 16:45-17:45

Virus 14:00-15:00

Need 12:15-13:00

Total Riot 11:15-12:00

http://gr.sonispherefestivals.com/2011/05/ώρες-sonisphere/

2 βδομαδες μεινανε… Μετραμε αντιστροφα. Το θεμα με τις 2 μερες ακυρο τελικα ετσι? Ειναι πολυ αργα να το ανακοινωσουν πλεον…

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…
MAIDEN ΡΕΕΕΕΕΕ!!

Δεν μπορώ,δεν μπορώ να περιμένω…
Scream for me Athens… “eeee”… Scream for me Athens !!! “EEEEEE !!” The Iiiiron Maiiiideen !