Sonisphere Greece 2011

η didi?8O
ΔΩΡΕΑΝ???8O
ρε μπας και το τελος του κοσμου οντως ερχεται?

Ρε σεις βάζει 2η μέρα(αν ισχύει) ΤΖΑΜΠΑ με:

septic flesh,paradise lost,acid death,metafora twn mastodon thn 1h mera kai epishs isws twn apocalyptica kai rotting christ!!!

και γκρινιάζεται?
:-s

φιλε καταρχας εισαι μεγαλος μαγγας εσυ φαινεται απο το στυλακι που γραφεις…Μην βγαζεις ολο το κομπλεξ σου εδω…εγω ειπα κατι που μου ειπε ατομο που δουλευει στην εταιρεια!!!Αυτο που ειναι υπο συζητηση ειναι το αν θα μπουνε ολοι τζαμπα η αν θα δειχνεις απλα το εισητηριο της μιας μερας για να μπεις…και για να λυσω καποιες αποριες πο και εγω τα ρωτησα μπορω να πω τα εξης : καταρχας τους mastodon θελουνε να τους μετακινησουνε επειδη οι ιδιοι οι μαστοντον θελουνε να παιξουνε το προτζεκτ που κανουνε σε ολο τους το τουρ…“ολον τον νεο δισκο μου ειπανε” δεν ακουω οποτε δεν ξερω περαιτερω και αν παιξουνε την μερα που τους εχουνε βαλει αυτο δεν ειναι δυνατο…επισης ειπανε πως θελουνε να το κανουνε αυτο γιατι δεν χωρανε ολα τα συγκροτηματα σε μια μερα και φαγανε κραξιμο για τα ωραρια και πως τελικα οι αποκαλιπτικα ΔΕΝ θα μπουνε γιατι ζητησανε 50.000…αυτα…τωρα αν ο μπασταρδος και ο καθε μπασταρδος “στο ονομα του αναφερομαι” θελουνε να ειρωνευτουνε ελευθερα…:wink::wink::wink:

[-X[-X[-X

δεν εγκρίνεις, ε;

καλα αν γινει αυτο εγω θα κοψω τα αρχιδια ενος φιλου μου (θα δω ποιανου)

ε το εγραψα και πριν σε εναν

[SPOILER][SIZE=“7”]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!![/SIZE][/SPOILER]

ρε μπαοκ είστε, μη τσακώνεστε :stuck_out_tongue:

Χαλαρώστε μάγκες…μακάρι να μπει και δεύτερη μέρα να γουστάρουμε 8)
Άντε ρε didi…κάνε το θαύμα σου 8)

Πιστεύω ότι αυτό που λέει ο φίλος Paul είναι λιιιιιιιιιιγο φιλοδοξο. Ελπίζω πάντως να βγει αληθινό. Τότε θα τα χουμε δει όλα κ ο φίλος του Thrashed Up θα μείνει χωρίς αρ***δια.
Εγώ είμαι υπέρ, μιας και θα απελευθερωθεί το πρόγραμμα της κυρίως μέρας και δεν θα καλύπτει το ένα συγκρότημα το άλλο.

ξαναδιάβασε το ποστ που έγραψες για την δωρεάν 2η μέρα όπου δεν θα επιτρέπεται να έχουμε μαζί μας φαγητό και νερό για να βγάλουν από εκεί τα έξοδα οι διοργανωτές, και αν δεν σκεφτείς “καλά, τι γράφω ο άνθρωπος, πόσο θεός μπορεί να είμαι” τότε κάνε ένα έντιτ στο ποστ σου γιατί εγώ δεν σε έβρισα ούτε είπα ότι είσαι τέρμα καθυστερημένος για αυτά που γράφει ούτε σου πρότεινα να πας να γαμηθείς μαζί με τον φίλο σου από την εταιρεία που σου έδωσε το inside info, δεν υπάρχει λόγος να ρίχνεις το επίπεδο λοιπόν

Αμα θες να το κανεις 2μερο πρεπει να φερεις και αλλες ξενες μπαντες…Με πορδες δεν βαφεις αυγα…

τώρα έχετε εκτεθεί στο κοινό και οι δύο. όποιος δικαωθεί θα είναι ο θριαμβευτής.
ο άλλος θα γιουχαριστεί και θα λιθοβοληθεί μέχρις εσχάτων.

Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί παρακαλώ

αφού με είπε “μάγγα”. :frowning:

δεσμεύομαι πάντως ότι αν τελικά μπει δωρεάν μέρα για όλους όπου δεν θα μπορούμε να έχουμε νερό και φαγητό μαζί μας για να βγουν τα έξοδα θα ζητήσω συγγνώμη από τον paul και εδώ και με πμ. Επίσης δεν θα ξαναποστάρω στο φόρουμ, θα αποσυρθώ ντροπιασμένος σε κάποιο χωριό όπου λίγα χρόνια μετά όλοι θα λένε για τον τρελό που τριγυρνάει και ρωτάει τους ταξιδιώτες αν ήταν εκεί την μέρα που η didi έμαθε το “δωρεάν”.

[SIZE=“1”](ξύπνησα διαβάζοντας Κωστάκη Ανάν, σχωρέστε με) [/SIZE]

Μη βιαζεστε…
Η ανακοινωση επρεπε ηδη να βγει αλλα καθυστερησε για διαφορους λογους.Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην γινει αλλα το πιο πιθανο ειναι να υπαρξει θετικη εξελιξη. :wink:

τουλαχιστον ξερουμε ποιον θα ψαχνουμε αν δεν γινει :smiley:

δε ξερω πολυ περιεργο μ ακουγετε…κ δυσκολο…

pes mas ti pineis prota, kai tha doume…

xaxaxaxa ok!
Λιγη υπομονη…

19 και απόψε…
Απόψε ξεκινά το Eυρωπαικό σκέλος του τουρ… UP THE IRONS !