Sonisphere Greece 2011

…τι να πω, καλό ακούγεται να υπάρξει και δεύτερη μέρα, αλλά οι περρισότεροι έχουμε κάνει το κουμάντο μας για της 17\6
…ας ανακοινωθεί, μαζί με τα ονόματα, και βλέπουμε
:):!:

πολυ καλο αλλα χλωμο το βλεπω. Παντως εαν οντως μπει 2η μερα, θα ηθελα πολυ να δω Cavalera για να ζησουμε παλι τις στιγμες του 2008. Παιζουν φετος σχεδον σε ολα τα Sonisphere,γιατι να μην τιμησουν και εμας?

Ποπο υπέροχα θά’ναι
…ααα τσίμπησα σήμερα δύο τικέτα…με 59 ευρώ έκαστο
…σημαίνει αυτό κάτι για χαμηλη προπώληση;

Δεν νομιζω.Και περσυ εξαντληθηκαν τα 85αρια στο τελος(μια δυο μερες πριν).
Απλα οι ντιντιδες θελουν να τρεξουμε για να τα παρουμε!Μαλακιες…

Είμαι ο μόνος που όλο αυτό το ‘‘και δεύτερη μέρα με το ίδιο εισιτήριο’’ μου κάνει λίγο ‘‘too good to be true’’ ?
Δε μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστες εκπλήξεις η συγκεκριμένη εταιρεία…

• Οι Paradise Lost εμφανίστηκαν πριν λίγες εβδομάδες 3 φορές στην Ελλάδα.

Παιδια δεν παιζει για 2η μερα, δεν εχει λογικη, γιατι να το κανουν και με το ιδιο εισιτηριο μαλιστα? Και τοσο αργα θα το ανακοινωσουν? Αποκλειεται.

ναι αν ηταν να γινει κατι τετοιο σιγα να εκανε κατι τετοιο η didi…και 2ο θα το ειχαν ανακοινωσει μεχρι τωρα…

αφηστε τις δευτερες μερες!μια και καλη!
ΜΑΙDEN REEEEEEEE

ειδα καποιος που ρωτησε στο fb του sonisphere για 2η μερα και η απαντηση του admin ειναι πως δεν γνωριζει κατι

Για την μεταφορά με τα λεωφορία, ισχύει ότι πάντα;
…'εχει κανείς το τηλ της εταιρίας;

Πήρα χθές κι εγώ το δικό μου Νο 0625. Με το καλύτερο τρόπο θα ξεκινήσει η εξεταστική μου!:smiley:

μαγγες να ξερετε αυτο που εγραψε το παληκαρι για 2η μερα η οοποια θα ναι η 16 του μηνος ισχυει!!!κατι ηξερε και ελεγε τελικα!!!και εγω ελεγα μαλακικιες λεει αλλα τελικα εχει δικιο!!!θα μπει μαλλον + μερα 16 τ μηνα με δωρεαν εισοδο για ολους αλλα δεν θα επιτρεπεται να περασεις μεσα ουτε νερα ουτε φαγητα ωστε τα εξοδα να βγουνε απο εκει!!!..ακουστηκε για septic flesh,paradise lost,acid death,metafora twn mastodon thn 1h mera kai epishs isws twn apocalyptica kai rotting christ!!!

αυτα…

αοο την μια καλη φάση αλλά απο την άλλη μεταφορά των mastodon!!! αυτό είναι μεγάλη μαλακία για κάποιους…

και οταν λέμε για όλους εννοούμε για αυτούς που θα έχουν εισιτήριό για την μια μέρα…?? καθώς όσα νερά και σουβλάκια να πουληθούν τα έξοδα δεν βγαίνουν αμα είναι για τους πάντες…βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αν τελείως Free θα μαζευτεί και η κουτσή μαρια…
περίεργη φάση…κάτσε να δούμε ανακοινώσεις…

επίσης ακούγεται από πολύ έγκυρη πηγή ότι στην είσοδο θα σου παίρνουν το μπλουζάκι για να αναγκάζεσαι να αγοράζεις από τον πάγκο του merch και να βγουν και από εκεί τα έξοδα.

ε ρε συ…γιατι άσχημα θα ήταν να μπορείς να δεις ενα Live μόνο με αυτά που θα καταναλώσεις μέσα?

αρχικά να πω ότι στο ποστ μου δεν απαντούσα σε σένα αλλά στον paul.

δεύτερον, αυτό εδώ:

θα μπει μαλλον + μερα 16 τ μηνα με δωρεαν εισοδο για ολους αλλα δεν θα επιτρεπεται να περασεις μεσα ουτε νερα ουτε φαγητα ωστε τα εξοδα να βγουνε απο εκει!!!

είναι για το ανέκδοτα θρεντ. αν θέλετε οι υπόλοιποι συζητήστε το σοβαρά, συγγνώμη για την παρέμβασή μου, προφανώς έχω λάθος εντύπωση για το τόπικ.

βρε το ξέρω οτι δεν πήγαινε σε εμένα…
ναι είναι πολύ άκυρο αυτό που λέει, αλλά κανείς δεν ξέρει…didimusic…μπορεί να τα έχασαν τελείως…:stuck_out_tongue:

Δεν παιζει με τιποτα να γινει αυτο…Και αμα γινει εχει να φαει μια χριστοπαναγια η didi που θα παει συννεφο.Τα εκαναν που τα εκαναν σαν την μαπα τους με τα tickets του Waters τωρα αμα γινει και αυτο θα τους παρουν με τις πετρες…

Η didi και η κάθε didi έχει κάνει τόσα τραγικά και θα συνεχίσει γιατί κανείς απλά δεν “ρίχνει” ποτέ πέτρα. Και με αυτό δεν εννοώ να τα σπάσει όλα κάποιος αλλά κάθε φορά λέμε: “Όχι ρε δεν θα το κάνουν αυτό δεν στέκει θα είναι βλακεία” ή “αν το κάνουν θα γίνει πανικός”.

Ε κάθε φορά απλά γίνονται τραγικά, όλοι πληρώνουμε, βρίζουμε λίγο και τέλος.

Παρα πολυ σωστος φιλε μου!!!