Sonisphere Greece 2011

Αυτο δεν το ξερω.

Απο που το ακουσες αυτο? Λιγο αργα μου φαινεται να το ανακοινωσουν τωρα…

όταν λέμε στην ίδια τιμή ενοούμε ότι το εισητήριο μετατρέπεται σε διήμερο, ή ότι θα πρέπει να σκάσουμε άλλα τόσα???

Και θα ανακοινωθεί τωρα???Δε νομίζω…μακάρι αλλά δεν…

Με το ιδιο εισητηριο θα δεις και τις 2 μερες.Θα γινει διημερο.Το ακουσα απο πολυ μεσα γιαυτο το μεταφερω.Θα δουμε.

too good to be true μου ακούγεται. Μακάρι…

Ντάξει αν γίνει και αυτό μετά το υπερπακέτο 3η μέρα rockwave δε ξαναμιλάω για τις τιμές της didi :stuck_out_tongue:

Εγω παντως εμπιστευομαι Lebowski. Οτι συναυλια εχει πει, εγινε ή εστω ηταν να γινει αλλα στραβωσε καπου. Για να δουμε…

οπότε προβλέπεται διπλή ξενέρα γαμώ :?

Γιατι?

Kι εγω αυτο θα ρωταγα

Γιατί δεν μπορεί να πάει

γιατί τρώω άκυρο για τη παρασκευή #-o

Παγκόσμια πρώτη.!!! δεν νομιζω να γίνει κάτι τέτοιο…

οπως ειπε και καποιος πιο πανω μου ακουγεται too good to be true,αλλα μακαρι!ετσι ισως να υπηρχε εξηγηση για τις 18 Ιουνιου που γραφει ο Rob Zombie :stuck_out_tongue:

οι septic flesh παιζουν στη γαλλια στις 18 ιουνιου :-s

αυτο ειναι το πρόβλημα και οχι το [B][I]Με το ιδιο εισητηριο θα δεις και τις 2 μερες[/I][/B]

έχετε χαζέψει?

πεστα αυτο δεν παιζει να γινει για κανεναν λογο

η αλήθεια είναι οτί ο κρίμσον έχει δίκιο. έχουν ήδη εξασφαλίσει πόσα εισιτήρια με αυτό το line up και την μία μέρα. η δεύτερη δλδ τι θα είναι?? δώρο στους πιστούς πελάτες της didi??? απόσο έχω δει ένα δύο άτομα από εκεί δεν είναι χοντροί με άσπρα μούσια και μαλλιά :stuck_out_tongue:

Δε μιλαμε για 18 Ιουνιου αλλα για τις 16.
Τεσπα εγω σας μετεφερα μια πληροφορια μου.Μακαρι να γινει.Εμενα μου ειπανε παντως οτι ειναι σχεδον σιγουρο.