πραγματηκα ηθελε πολυ προσπαθεια για να το κανουν τοσο μπουρδελο. ευγε
+1000000000000000000
Δε θα πάω. Κ αρχικά το έψηνα. [-X
Μαλακια το προγραμμα, ειδικα αυτο με τους Rotting Christ και τους Iron Maiden που παιζουν με 5 λεπτα διαφορα. Θα γινει της πουτανας με τις μετακινησεις εκει… Εγω επειδη εχω 80αρι για Maiden και θελω να ειμαι οσο πιο μπροστα γινεται, δεν θα δω Rotting Christ δυστυχως. Και ουτε Gojira λογω Mastodon. Μπορουσαν να το κανουν χειροτερο αραγε? Ισως…
νταξη δεν χρειαζεται να τους χασεις απλα δεν θα δεις οπως και γω μεχρι τελους…αν και ποτε δεν ισχυει το προγραμμα βασικα σιγα μην βγουν οι μειντεν κατευθειαν…θα αργησουν σιγουρα κανα τεταρτο και βαλε…
χαλαρα…αυτο πιστευω και εγω
Γιατι μπουρδελο ρε φιλε? ειναι τελειο το προγραμμα. οταν ο διοργανωτης εχει να βαλει τοοοοοοοοσα πολλα ονοματα να παιξουν σε ενα φεστιβαλ, τι να κανει? πως να χωρεσουν δηλαδη? δεν ειναι υπερανθρωποι να μεγαλωσουν το 24ωρο, ουτε υπερ-υπερανθρωποι να σκεφτουν κατι πολυπλοκο του τυπου εναλλαξ στις δυο σκηνες με 10-15 λεπτα ενδιαμεσα.
για να λεμε την αληθεια, αν μπορουσαν να μεγαλωσουν το 24ωρο το ιδιο θα εκαναν με 2 διαφορες:
- αναμεσα απο Need και Virus θα ειχε κανενα 8ωρο και
- το εισιτηριο 20 ευρω πιο ακριβο…
μ’αρεσει που καποιους το μονο που τους πειραζει ειναι οτι οι ταδε παιζουν μετα τους ταδε. οχι οτι θα χασουν τη μεγαλυτερη διαρκεια εμφανισης των περισσοτερων συγκροτηματων…
προς διοργανωτες: ρε καθυστερημενοι, πατε σε κανα metal φεστιβαλ στο εξωτερικο να δειτε να μαθαινετε…
(αλλα γιατι να μαθουν? αφου κι ετσι τα βγαζουν τα λεφτα…)
Νομίζω ότι ούτως ή άλλως στο εξωτερικό η μια μπάντα πέφτει περίπου πάνω στην άλλη.
…αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα…μάλλον δεν γινόταν διαφορετικά, αλλά θα χάσουμε πολλά:):!:
ναι, σε πολλα φεστιβαλ παιζουν συγχρονως συγκροτηματα και συνηθως ειναι ολοκληρες εμφανισεις που γινονται συγχρονως, αλλα σε εκεινα τα φεστιβαλ παιζουν 40… 50… 60… και σε μερικα πανω απο 100 συγκροτηματα. οποτε βλεπεις κομπλε καμια 30αρια τουλαχιστον και αρκετα ακομα στο τρεξιμο. στο Sonisphere οσοι πανε θα δουν 2-3 στο τρεξιμο και 2-3 μισα. κι αυτα αν…
*μαλακιες λεω… παρασκευη πεφτει? οποτε 2-3 στο τρεξιμο και 2-3 μισα 8α δουν οσοι δεν δουλευουν και οσοι δεν εχουν εξεταστικη… οι αλλοι 1,5 συγκροτημα σε καθε σκηνη…
…κοίτα, αν το πρόγραμμα δεν έχει καθυστερήσεις, τα πράγματα θά’ναι ελαφρώς καλύτερα:):!:
δεν έχω λόγια.
Ναι, αλλα δεν ρισκαρω να μην ειμαι σε καλη θεση για Maiden…
ρε στο εξωτερικο ομως που λετε οτι παιζουν ταυτοχρονα μπαντες, σας υπενθυμιζω οτι οι σκηνες ειναι τετραπλασιες και σιγουρα εχουν καποια αποσταση μεταξυ τους (οχι σαν εδω που ειναι ο,τι να’ναι). οπως και να εχει εγω θα παω μονο για maiden, σκατα το εχουν διοργανωσει φετος αλλα τι αλλο να κανεις … παρεπιπτοντως, εχει ακουστει τιποτα για meet n greet; (για maiden παντα)… ξερει κανεις;
Λογικα χλωμο το κοβω, εκτος αν σκασει πιο μετα κανας διαγωνισμος.
το ξενοδοχείο που θα είναι σας κάνει?
Τι εννοεις, ξερεις κατι μα τον Odin?
όχι μωρέ, απλά ήθελα να κάνω εντύπωση :lol:
Αν μαθεις κατι και δεν πεις, θα σε [B]Σκοτωσω Με Δυναμη[/B]…
Μαλλον θα προστεθει και δευτερη μερα με Paradise lost , Septic Flesh και αλλους.
Και πιθανον θα ειναι στην ιδια τιμη.
πρώτο όνομα lost?