Οι Rotting Christ μετά τους Slipknot?? Και τι θα γίνει με τα plates Α και Β? Δηλ μετά τους Slipknot όσοι θέλουν να δουν τους δικούς μας θα βγαίνουν από το PL A, θα πηγαίνουν στη μικρή σκηνή, και μετά θα επιστρέφουν για να ξαναμπούν PL A? Καλά, μπάχαλο προβλέπω να γίνει.
Μαζι;:-k
περιεργο το προγραμμα…δε ξερω δε μ αρεσει πολυ ρ γμτ οι gojira mazi me moonspell?θελω να δω και τους 2 και στα καπακια mastodon στην μεγαλη?θελω να δω παρα πολυ gojira αλλα δε λεει να χασεις alma matter…
μαλλον θα χασουμε αρκετο απο gojira πολυ κριμα…
christ και στα καπακια maiden??
ONEIΡΟ!
Γιατί έτσι με Gojira, Moonspell και Mastodon :-k:-k γιατί θάβουν έτσι τους γάλλους?? Ας ξεκινήσουν λίγο πιο νωρίς οι Moonspell και δεν θα υπάρχει θέμα.
Tεσπα, ολοι ξερουν (επομενως κι οι διοργανωτες) οτι ο Ελληναρας θα προτιμησει τους RC, ακομα κι αν την ιδια ωρα παιζει ο Θεος ο ιδιος, γι’ αυτο και ηγουνται του δευτερου stage.
Παροτι ετσι μπορει να παιζουν πιο μετα απο το ετερο “μεγαλο” ονομα του φεστιβαλ, τους Slipknot.
(Aν και δεν τους ακουω, σεβομαι αυτα που εχουν πετυχει και ειναι με διαφορα η 2η attraction του φετινου Sonisphere.)
Κατα τα αλλα, κριμα για οσους ακουν και Gojira και Mastodon και Moonspell, γιατι θα αναγκαστουν ή να επιλεξουν ή να δουν πετσοκομμενα σοου.
Προσωπικα, απο τη στιγμη που δε με ψηνει κανενα αλλο ονομα πλην των Maiden, θα προτιμησω να μην καψω την εξεταστικη και να τους δω μιαν αλλη φορα με καλυτερο σετλιστ.
Είμαι ο μόνος που εντυπωσιάζεται από το 2ωρο των Maiden? Τώρα τελευταία μας είχαν συνηθίσει σε 90 άντε 100 λεπτά το πολύ. Μακάρι βέβαια.
θα βγει εντος των ημερων σχεδιαγραμμα με τις σκηνες,και το πως θα πηγαινεις.οποτε αναμενουμε.αλλα νομιζω θα ειναι οπως και περυσι.το pitch Α θα ειναι οπως και το 08 maiden.ενα χωρισμα πιο μπροστα απ’τον πυργο.παραλληλα με τη σκηνη.και οπου θα μπαινεις απ’τα πλαγια.απλα η μετακινησεις θα ειναι φασαρια.με τις μαλακιες που κανουν καθε φορα,με τους διαχορισμους.
ΤΗΣ ΠΟΥΤ*ΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΛΕΜΕ!
θεος ο σακις αφηνει δωρο ροχαλες στου φιλους μασ του ολλανδους
Σε ολα τα festival o Headliner εχει 2ωρο slot. Το εαν θα παιξει 2ωρο ειναι αλλο θεμα:wink: Οι Iron Maiden θα παιξουν αυτο που παιζουν παντα, ουτε περισσοτερο ουτε λιγοτερο
μαπα αυτο με τους Μastodon,Gojira και Μoonspell.Mastodon εχω δει αλλα θελω να τους ξαναδω και θελω να δω και Gojira,Moonspell να δω 20-30 λεπτα να πω οτι τους εχω δει,αλλα γιατι να το κανουν ετσι
μία ώρα gojira και μία mastodon? γιατί να το κάνουν αυτό; ο κύριος λόγος που πάω είναι για αυτές τις δύο μπάντες και για rotting christ και μετά για μέιντεν! ξενέρωσα πολύ άγρια…
Προβλέπω να γίνεται πανικός στις μετακινήσεις από τη μια σκηνή στην άλλη
Στανταρ θα γινεται πανικος…Το θεμα ειναι μη γινει παλι αυτο που ειχε γινει περσι και ειχα ξενερωσει απειρα που πολλοι εφυγαν στα μισα του setlist των Megadeth για να πανε να πιασουν καλη θεση για Metallica…Rotting Christ μεχρι τελους φετος ΡΕΕΕ!!!
Δηλαδή Christ θα δούνε μόνο όσοι έχουν πάρει 59άρι γιατί αυτοί με το pitch a , αν βγουν , δε θα μπορέσουν να ξαναμπουν μετά λόγω του χαμού που θα γίνεται πριν αρχίσουν οι Μέηντεν.Τέλεια οργάνωση.
Moonspell 16:15-17:15 apollo / Gojira 16:45-17:45 saturn
Mastodon 17:30-18:30 saturn
εδω ειναι λιγο το μπλεξιμο…:-k
μαλλον θα δουμε λιγο απ ολα.
η μεταβαση απο ροτινγκ σε μειντεν σε 5 λεπτα, θα προκαλεσει πανικο…
για ένα τέταρτο θα παίζουν μαζί οι gojira και oι mastodon και μετά θα ξεκινήσει το σετ των gojra.
Ρε μάγκες με μπερδέψατε Επειδή δεν έχω πάει μαλακάσα και να υπάρχει διαχωρισμός pitch a ktl. Αν πάρω ένα απλό εισητήριο των 59ε δεν θα έχω κανονική πρόσβαση στο apollo stage? Ή θα έχω αλλά θα βλέπω απο μακρυά και δεν έχω τη δυνατότητα να πλησιάσω στη σκηνή? Ας με διαφωτίσει κάποιος καλός άνθρωπος
αν παρεις τον 59 δεν θα εισαι μπροστα μπροστα θα εισαι πιο πισω,αρα θα εισαι αρκετα μακρυα απο την σκηνη,αν και αυτο θα εξαρτηθει απο το ποσα 80αρια εχουν πουληθει
Μάλιστα…thanx man!