Sonisphere Greece 2011

next time στο χωράφι, δε γαμιέται 8)

E ναι :wink:

Ρε παιδιά επείδή έχω ένα θέμα, μου χάρισαν ένα εισιτήριο και λέει επάνω τιμή εισιτηρίου 30 ευρώ μάλον πρέπει να είναι πρόσκληση λογικά γιατί δεν υπήρχαν τέτοια εισιτήρια για να αγοράσεις!!! Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να μπώ με αυτό το εισιτήριο???

σε μιση ωρα αναχωρω για αθηνα:D

μου το δίνεις εμένα, μπαίνω μέσα, συνενοούμε με τους σεκιουριτάδες κι ερχομαι και σε βρίσκω για να σε βάλω μέσα. έτσι μπαίνεις με αυτό το ticket 8)

Σε μια ωρα φευγω απο το σπιτι (να τελειωσει και ο billrocki φροντιστηριο :Ρ) 8)

Εγώ πάλι θα είμαι εκεί στην καλύτερη κατά τις 7-7.30. 'Ισα, ίσα τους Rotting Christ και τους Maiden. Λόγω δουλειάς φυσικά. Από την άλλη το μόνο που με στεναχωρεί που θα χάσω είναι οι Moonspell, οπότε δε γαμιέται. Up the fucking Irons ρε.

GOJIRAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
κατα τις 4 θα μαι κει. see ya there :!:

Καλα να περασετε μαγκες.Εγω δυστηχως λογω δουλειας δεν θα μπορεσω να ερθω φετος γι αυτο καντε κανα headbanging και για μενα:metal::metal::metal:

παιδες ξερετε αν θα εχει στην εισοδο εισητηρια;
γιατι δεν προλαβαινω το τικετ χαουζ…

Θα έχει

καλα να περασετε ρε παιδια.:drunk:

Παίζουν οι Maiden και εγώ τελικά δεν θα είμαι εκεί:(
Δεν μπορώ μιλάει το φανμποϊλίκι ρε γαμώτο,θέλω να τους δω,θέλω,θέλω,θέλω:(:frowning:

Το ταξιδι στο ονειρο ξεκινα… Καλα να περασουμε ολοι. Και οι Maiden θα αποδειξουν παλι γιατι ειναι η μεγαλυτερη heavy metal μπαντα… Αρκει να γλυτωσω το καρδιακο…

[B][SIZE=“5”]UP THE IRONS…[/SIZE][/B]

[B][SIZE=“6”][SIZE=“4”]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΞΗΑΔΞΑΗΔΚΗΑΗΔΚΗΑΚΗΔΚΑΗΚΞΗΞΑΚΗΔΚΗΑΚΞΗΔΞΚΑΗΚ…[/SIZE][/SIZE][/B]

Οι Maiden δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα. Είναι η μεγαλύτερη heavy metal μπάντα. Τελεία!

σέβομαι το thread σας 8)
angus θα πας κατευθείαν κάγκελο ή θα αράξεις να πιούμε και καμμιά μπύρα πριν?? κατά τις 6,30- 7 παρά θα είμαι εκεί εγώ.

Τι γίνεται ???
Είναι όλο το rocking ήδη Μαλακάσα και δεν γράφει κάνεις εδώ τπτ ???

Τεσπα σε λίγο φεύγω κι εγώ !!!
Πάμε δυνατά MAIDEN !!! (και οικογενειακά αυτή την φορα, θα είναι και ο μικρός -δεν πίρε βαθμούς ακόμα- σήμερα :p:p)

ξεκινάω κι εγώ κορίτσια! καλό χτύπημα σε όλους :!:

τωρα θα παιζουν οι σλιπνοτ:(

Ρε μαγκες οταν με το καλο γυρισετε για πειτε εντυπωσεις και σε εμας που δεν μπορεσαμε να ερθουμε :frowning: