Sonisphere Greece 2011

πολυ κοσμος οι μειντεν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ πραγματικα δν εχω λογια!Δεν παιζονται!μετα πααρα πολυ καλλοι φοβεροι εντυπωσιακοι οι Gojira!τα ιδια για ΣΛΙΠΝΟΤ…Κ ΜΑΣΤΟΝΤΟΝ…ΜΟΟΝΣΠΕΛ Κ ΡΟΤΤΙΝ ΚΡΑΙΣΤ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΚΑΛΟΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΑΙΡΟΥΣ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ…ΑΠΛΑ ΜΕΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΞΙΖΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ!πιο αναλυτικα αυριο…!

Λόγω δουλειάς είδα τους μισούς Slipknot. Ούτως ή άλλως δεν μου αρέσουν. Αδιάφοροι στην καλύτερη. Rotting Christ super. Maiden όπως πάντα θεοί. Καμιά 20 χιλιάδες κόσμο είχε. Το δεύτερο stage το έχουν αλλού και είναι χάλια. Αν ήταν όπως πέρυσι θα έβλεπε πολύ περισσότερος κόσμος τους Rotting Christ.

το προηγουμενο σαββάτο πήγα για πρωτη φωρα σε παρτι του ροκινγ,το μαγαζι ομως ειχε αλη αποψη…
σημερα πηγα για πρωτη φωρα να μπω σε συναυλια χωρις ησιτηριο,πρεπει να ηταν η μονη συναυλια που δεν αφησανε τον κοσμο να μπει ουτε στο encore των maiden…

ωχη ρε γαμοτω. :frowning:

Μόνο Maiden είδα και ήταν σίγουρα η χειρότερη από όσες φορές τους έχω δει. Υπερφορτωμένο σετλιστ με καινούργια τραγούδια τα οποία δεν στέκονται με τίποτα δυστυχώς δίπλα στα παλιά τους. Άνευρες εκτελέσεις των λίγων παλιών κλασσικών. Ψόφιος κόσμος συγκριτικά με άλλες φορές! Ακόμα και παιδιά που τους έβλεπαν πρώτη φορά κάναν άσχημα σχόλια στο τέλος. Αυτά:)

Λίγα πράγματα τώρα γιατί είμαι χώμα.
Οι Maiden καλοί, αλλά όχι κάτι τρομερό. Η συναυλία του 2008 πιστεύω ήταν ανώτερη λόγω setlist και ειδικών συνθηκών.
Είδα μισούς Moonspell λόγω γαμωπρογράμματος, καλοί όπως πάντα στο live με ενέργεια και όρεξη.
Οι Gojira πιστεύω ήταν η καλύτερη παρουσία από τις μπάντες που είδα: τα άτομα είναι πολύ μπροστά, από τις καλύτερες live μπάντες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, έσπειραν και γ***σαν. Αδικήθηκαν σαφώς από τη μικρή σκηνή και τη μικρή προσέλευση κόσμου, ενώ και ο ήχος κάποια στιγμή χανόταν.
Οι Rotting εγγύηση, πολύ καλή στιγμή η εμφάνιση του Fernando στα Between two storms και Sign of evil existence.
Slipknot: ποτέ δε μ’ άρεσαν όσες προσπάθεις κ αν έκανα να τους ακούσω στο παρελθόν, οπότε για την εμφάνισή τους ας τα πούνε καλύτερα οι φανς.
Τα άλλα άλλη φορά.

Πρώτη φορά σε συναυλία στα παγκόσμια χρονικά,πωλούνται εισητήρια μισή ώρα πριν τελειώσει η συναυλία,στην τιμή των 30 ευρώ!
Μπράβο στη didimusic γισ ακόμη μια φορά πρωτοπώρα,αναδυκνύει τα ελληνικό δαιμόνιο

Moonspell: Σταθερή αξία!Υπήρχε ένα θεματάκι με τη φωνή σε κάποιες στιγμές,αλλά ήταν γαμάτοι όπως πάντα!
Στο vampiria “σκοτείνιασε” ο τόπος!
Alma mater και αντίο ζωή!
Τους περιμένουμε ξανά με το καινούριο άλμπουμ!

Gojira: Τους είδα μισούς αλλά είναι παιχταράδες!Οδοστρωτήρες!
Τι ενέργεια που βγάζουν τα παληκάρια!!!
Άντε σύντομα στο gagarin με foul show να το κατεδαφίσουν/με!

Mastodon: Ας τα πουν οι οπαδοί τους…για μένα για άλλη μια φορά ήταν μια βαβούρα…απάλευτοι…

Slipknot: Δεν τους είχα ψάξει ποτέ ιδιαίτερα,αλλά σήμερα με κέρδισαν!Πολύ ωραίοι στη σκηνή,σε καθηλώνουν!

Rotting Christ: Ναι είμαι φανμπους και δεν είμαι αντικειμενικός…για μένα ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ημέρας…έσπειραν!
Πολύ καλός ήχος,φοβερή ενέργεια,πολύ όρεξη!
Όταν ανέβηκε και ο Fernando έγινε πανικός!

Iron Maiden: Αρκετά καλοί αλλά έχουν υπάρξει και καλύτεροι!
Ο κόσμος υποτονικός…
Το τελευταίο τους δε μου άρεσε αλλά σήμερα με έκαναν να αλλάξω γνώμη…θα του δώσω κάποιες ευκαιρίες παραπάνω…
Τα παλιά γαμάνε και θα γαμάνε για πάντα!
Κούραση η μαλακία-παιχνιδάκι με το alexander…πολύ κούραση όμως…

Σε γενικές γραμμές συνολικά μια πολύ καλή συναυλιακή μέρα!

Σοβαρα μιλας? Ξεφτιλα και αηδια. Σας θυμιζει μηπως κατι? Μηπως με τα λαμογια που εχουμε μπλεξει τα τελευταια χρονια ως εθνος και ως κρατος ? και που μας εχουν φερει σε αυτο το κακο χαλι, εκμεταλευομενοι τα παντα σε αυτην την ταλαιπωρη χωρα? Συγχαρητηρια, γιατι τα παραπανω λαμογια εχουν και αξιους συνεχιστες να συνεχισουν αυτο το θεατρο της παρανοιας και της γελειοτητας. Αλλα δεν φταινε αυτοι, αλλα οποιος τους εκανε την χαρη να αγορασει εισιτηριο. Αξιοι…της μοιρας σας.

Εκπληκτικοί για άλλη μια φορά οι MAIDEN !!!
Σταθερή αξία στα live ΠΑΝΤΑ !!!
Το setlist πολύ καλό και παραπάνω καινούρια να είχε καλύτερα θα ήταν 8)
Talisman και Coming Home πολύ καλά live το wild wild (κλπ) άλλη φάση ήρεμο, με τα σκηνικά από πίσω και την ερμηνεία του Bruce σε ταξίδευε.
Τα άλλα 2 δεν πολυστέκονται σε live (ειδικά το eldorado) κάνα alchemist θα μέτραγε ποιο πολύ ξέρω γω :slight_smile:
Για όλα τα υπόλοιπα αγαπημένες κομματάρες (dance of death τι ΕΠΟΣ !!!) ότι και να έπαιζαν δεν με ένοιαζε καν

(κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η βλακεία με το alexander, ΔΕΝ γουστάρουν να το παίξουν κι εμείς ΔΕΝ το ξέρουμε να το τραγουδήσουμε ΤΕΡΜΑ!!!)

Slipknot αν και δεν είμαι fan, ήταν πολύ καλοί (το show δηλ. μ’ άρεσε όπως και το '09)
Ήταν λίγο περίεργο το σκηνικό χωρίς τον Paul, να δω πως θα προχωρήσει αυτό το σκηνικό …

Άλλες μπάντες δεν είδα έφτασα πάνω που άρχιζαν οι Slipknot :frowning:

ΑΑΑΑ και για να μην το ξεχάσω την επόμενη φορά που κάποιος θα θέλει να βρίσει την DIDI για την έξοδο από το terra vibe, να το βουλώσει asap και να πάει να σπάσει τα μαγαζάκια από αυτούς που πουλάνε βρώμικο και μπλούζες … πρέπει να είναι πυρηνικός επιστήμονας κάποιος για να καταλάβει ότι όταν κλείνουν όλο τον δρόμο όσες πόρτες και να ανοίξει η DIDI πάλι δεν θα μπορούμε να περάσουμε …

Στα γρηγορα κατω απο τη δικη μου αντικειμενικη αληθεια

Virus: Ωραιοι αλλα θελουν σκηνικη παρουσια. Το φιλιν το βγαζαν εκτελεστικως αλλα δε γινεται ο (πολυαγαπημενος) αναπηρος να αποτελει το πιο εκφραστικο μελος

Nightfall: Μ αρεσαν και δεν το περιμενα. Ειχα ακουσει πολυ αρνητικα σχολια για τη προηγουμενη εμφανιση τους κι ειχα κυριολεκτικα μηδενικες προσδοκιες

Moonspell: Πολυ κεφατοι, συναυλιακοι, ωραιες εκτελεσεις, Φερναντο να δινει ρεστα, σταθερα καλοι Moonspell. Ουτε θυμαμαι ποσες φορες τους εχω δει, εχω χασει το μετρημα

Gojira: Δυνατη υποψηφιοτητα για καλυτερη μπαντα της μερας, Δουπλανιερζ απο αλλο συμπαν, σκηνικη παρουσια, επικοινωνια, εκτελεσεις, ηχος, ολα στο μαξιμουμ. Θεωρω πως ειναι υπερβολη να πεις οτι εχουν τον αερα μεγαλης μπαντας στη σκηνη, αλλα σου βγαζουν θεληση και φιλοδοξια σε βαθμο που δε γινεται να μη τους παραδεχθεις ακομα κι αν δε σ αρεσει το υφος τους. Σοβαρα, εντυπωσιασαν μεχρι και φιλους που δεν εχουν επαφη με τη φαση που ανηκουν
p.s.: ηρθε ο καιρος για headline συναυλια σε κλαμπ, ΑΜΕΣΑ

Mastodon: Επαιξαν αρκετο παλαιοτερο υλικο και γουσταρα. Ενταξει μου αρεσαν πολυ επειδη παει καιρος απο την τελευταια φορα που τους ακουσα κι ομολογω πως καπου μου ειχαν λειψει

Slipknot: Εχουν πεθανει και δεν το ξερουν. Δευτερη φορα που δεν καταφεραν να με εντυπωσιασουν. Οχι τοσο για τους υπολοιπους, απλα ο Κορεη μου φαινεται πως το εχει χασει τελειως. Προσπαθει, προσπαθει, αλλα δε βγαζει τη παρανοια που ειχε στο Αηοβα. + η εμφανιση στο Λυκαβυττο εννοειται πως ηταν η καλυτερη με διαφορα σε σχεση με τις επομενες δυο

Rotting Christ: Παρολο που οι Gojira με εντυπωσιασαν ξανα, οι RC για μενα θετουν σοβαρη υποψηφιοτητα για καλυτερη μπαντα της μερας. Περνανε δευτερη νεοτητα, δε μπορω να το εξηγησω αλλιως, οι τελευταιοι τους δισκοι δε μ αρεσουν αλλα λαιβ με κερδισαν πολυ αποψε. Παρουσια Φερναντο + επαναληψη του σκηνικου στο Φαζζ ωραιες εκπληξεις για το κλεισιμο της ημερας

Maiden: Εχουν πεθανει και δεν το ξερουν βερσιον 2. Οι Maiden δεν επαιξαν, ανεβηκε καποια αλλη μπαντα διασκευων με Dickinson για πρωτη φορα πραγματικα ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ, Γκερς να τρωει καντηλια καθε φορα που σολαρε και σετλιστ πιο πατο απο καθε αλλη φορα. Τουλαχιστον δεν επαιξαν το ραν του δε χιλλς, το πιο απαραδεκτο κομματι μειντεν με διαφορα. Ρανιν φρη οι πανκηδες μιλησαν στο τελος την αληθεια

Aφου περασαμε το γκουανταναμο, ειδαμε Rotting Christ τους οποιους νταξει τους ειδα απο αποσταση και χαλαρα. ΟΚ, μου φανηκαν, τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο!

Maiden ειναι οι Maiden. Δεν τους εχω δει τις απειρες φορες που τους εχουν δει αλλη (ηταν μολις η δευτερη) γι αυτο μαλλον και καραγουσταρα. Setlist αρκετα καλο για μενα αν και θα μπορουσαν να λειπου 2-3 απο το τελευταιο και να τα αντικαταστησουν με αλλα (οχι απαραιτητα απο το 80’s υλικο τους) κανα sign of the cross πχ η κανα mother russia λεω εγω τωρα…Παρολα αυτα η στην τετραδα dance of death - trooper - wickerman - blood brothers γουσταρα πιο πολυ απ ολα καθως και στο running free - MONO PUNK!

Eπισης, οσοι καθονται και τραβανε ΟΛΗ την ωρα βιντεο ποσο μαλακες, ηλιθιοι και φλωροι μπορει να ναι???

Ειχανε βαλει λεει και διαχωριστικο για τους εχοντες και μη εχοντες :lol:

Ετσι ρε φιλε,το σερι κομματιων που εχω ευχαριστηθει πιο πολυ σε λαιβ μειντεν οσες φροες τους εχω δει,και ειναι αρκετες :stuck_out_tongue:
Ισως ο καλυτερος Μπρους που εχω δει,οντως θα μπορουσε να λειπουν 1-2 απτο καινουργιο αλλα για μενα,πιστευω και για πολλους μειντεναδες της ηλικιας μου,το να ακουσω κομματια απο dance of death,brave new world ηταν τεραστια καψα :slight_smile:
Γενικα την εμφανιση την ευχαριστηθηκα παρα πολυ,περισσοτερο απτο 08 αλλα μαλλον για προσωπικους λογους αυτο.

Σλιπκνοτ δε με τρελαναν αλλα ωραια περασα και οσο ειδα ροττινγκ γουσταρα παρα πολυ και χωρις να εχω πολυασχοληθει.

Αντε στο επομενο.

Eν συντομια γιατι ειμαι υπο διαλυση.
Νightfall μετριοι εως αδιαφοροι, δεν κατορθωσαν να συγκινησουν το κοινο περαν των οπαδων τους. Ο ηχος δεν τους βοηθησε αλλα ουτε ο frontman.

Moonspell. Eνδιαφεροντες καλυτερος ηχος αλλα οχι κατι φοβερο, πολυ αξιοπρεπης παρουσια παρα το οτι βγηκαν με νταλα ηλιο και δεν ειχαν ετσι την ατμοσφαιρα με το μερος τους.

Gojira. Δεν ειδα το σετ απο την αρχη αλλα ητο οδοστρωτηρες αν και αδικημενοι στην μικρη σκηνη (καλα θα μου πειτε καποιος επρεπε να παιξει κι εκει)

Μastodon. Ο Χριστος και η Παναγια πια με αυτη τη μπαντα. Τους εχω δει 3 φορες και ακομη δεν καταφεραν να με κρατησουν ουτε 3 δευτερολεπτα. Ενα διαρκες τζαμαρισμα με ουτε μυτη ουτε κωλο. Ξερω οτι εχουν πολλους οπαδους οσο κι αν αυτο μου φαινεται αδιανοητο. Περι ορεξεως…

Rotting Christ. Δεν τους ειδα καν προτιμησα να πιασω στασιδι για μετα. Ετσι κι αλλιως μου ειναι απο τοτε που εσκασαν αδιαφοροι (typical ελληνικουρες με καλα κονε). Οφειλω ομως να παραδεχτω πως εχουν τουλαχιστον ενα κομματι που μου αρεσει σε αντιθεση με τους Mastodon :stuck_out_tongue:

Slipknot. Πολυ καλη παρουσια με καλυτερο (δυνατοτερο) ηχο απο το προηγουμενο απαραδεκτο live τους οπου μπορουσες να κλασεις και να ακουστει. Μαλλον το οτι εγινε πιο νωρις το live βοηθησε μιας και δεν κοιμοταν ο απεναντι γερος που φερνει την αστυνομια :p. Για μενα παραμενει τοπ η εμφανιση τους στο Λυκαβηττο

Μaiden. Δυνατοι και αναμενομενα επαγγελματιες. Διαβασα καποια παραπονα και απορω τι περιμενουν καποιοι να δουν απο μια μπαντα 50ρηδων που παρα τα γυμναστηρια, ‘‘βοηθηματα’’ και εμπειρια ΔΕΝ ειναι πια 20 χρονων. Παιδες μπορει τα βυνιλια να μην παλιωνουν και οι φωτο στα αλμπουν να εικονιζουν 20ρηδες αλλα ολοι μεγαλωνουμε (γαμωτο). Υπο αυτες τις συνθηκες ηταν παρα πολυ καλοι με μονη κακη επιλογη τα πολλα καινουργια τραγουδια στο σετ λιστ, τα οποια ακομα και υπνωτιστες να μας φερουν δεν θα μας πεισουν οτι ειναι ουτε η κλανια των κλασσικων επων. Αγαπητοι Maiden παραδεχτειτε το και καντε περιοδειες με τις επιτυχιες σας, να σαν χαιρομαστε και να γινομαστε ξανα εφηβοι. Θα πρεπει να αρκεστειτε σε αυτο και δεν ειναι και λιγο εδω που τα λεμε.

Διοργανωση. Η αλητεια στο μεγαλειο της και παλι. Ξανα ο διαχωρισμος της αρενας σε ακριβη ζωνη και ζωνη του λαου. Ρε ντιντηδες μπουρτζοβλαχοι εχετε καταλαβει το σημειο που βρισκομαστε στην Ελλαδα. Ακομα και τωρα πατε να εκμεταλευτειτε την αγαπη του κοσμου για την μουσικη?
Δεν επεφτε καρφιτσα γυρω γυρω και στην μεση ενα τεραστιο τετραγωνο οπου δεν ηταν γεματο ουτε κατα το εν τριτο. Γιατι πολυ απλα ΔΕΝ πουλησαν πολλα ακριβα εισητηρια (85 φαρμακα να παρουν). Περαν του ηθικου ζητηματος για το οποιο μπορω να επιχειρηματολογησω επι σεντονια αλλα δεν θα το κανω τωρα, υπηρχε και ενα πολυ σηματικο θεμα. Η ασφαλεια του κοσμου.
Αντιλαμβαντεστε οτι οσοι ηταν ακρη ακρη μεταξυ ζωνης του μπιθουλα και της αριστοκρατιας πιεζονταν επανω στο κυκλιδωμα το οποιο σχηματιζε ενα σκαλοπατακι με το πλαστικο ‘‘πατωμα’’ στο οποιο ευκολα μπορουσε να χασει την ισορροπια του καποιος. Μετα επειδη ακριβως δεν ειναι δυνατον αλλοι να ειναι εξω πατημενοι και 10 νοματεοι να ειναι μεσα οπου εχουν χωρο να τριγυρισουν, να φωτογραφηθουν, να κατσουν ακομα και να ξαπλωσουν αν θελουν, πολυ αναμενομενα καποιοι αρχισαν να σαλταρουν. Επειδη ακριβως το εκαναν γρηγορα για να αποφυγουν τους σεκιουριταδες, ουκ ολιγοι κινδυνεψαν να φανε για τα καλα τα μουτρα τους. Απο καθαρη τυχη δεν εγιναν σοβαρα ατυχηματα και την καλη προαιρεση των σεκιουριταδων που προσπαθουσαν να κανουν τα στραβα ματια παρα τις εντολες τους.

Ρε ντιντηδες γιατι δεν ανοιγετε μια μπουζουκλερι να χρεωνετε αναλογα με το τραπεζι? Η αρενα της συναυλιας ανθρωπακια ειναι ελευθερος χωρος και ο καθενας διεκδικει τον χωρο του. Θες να εισαι χαλαρος? Αραζεις πισω. Εισαι φανατικος και δεν σε νοιαζει να φας και καμια? Πας μπροστα. Αυτο δεν αγοραζεται με χαρτακια Ντιντηδες. Το κερδιζεις με την πορωση και την μαγκια σου.

Αυτα απο εμενα

Πλάκα κάνεις??? Υπερβολικά ξινισμένος και βαριεστημένος! Οι πιο παθιασμένες του στιγμές πρέπει να ταν οι δυο φορές που έβρισε τους τύπους που άνοιξαν καπνογόνα…

Προς God: και άλλοι είναι 50αρηδες αλλά συναυλιακά σπέρνουν. Πιο πολύ και από τα νιάτα τους!

τέσπα περί ορέξεως!

Ωραία περάσατε δηλαδή ε?Χαίρομαι

:stuck_out_tongue:

πραγματα που σαφεστατα εχουν να κανουν με τη φωνητικη του επιδοση στην οποια και αναφερεται ο φυλαξ21

ορισμενοι εχουν βαλθει να μας τρελανουν.πολυ καλυτερος ο σημερινος ντικινσον απο αυτον του 08.βασικα ουτε καν συγκριση.τα κομπλεξ του με τα καπνογονα μονο ηταν σπαστικα αλλα παντα τα κανει

επισης γκρινιαζουμε αμα παιζουν ολο τα ιδια αλλα οπως φαινεται πολλοι ειναι αυτοι που ακομα ερχοντε για να ακουσουν φιαρ και τρουπερ…ο κοσμος αδιαφορος στα νεα κομματια πορωμενος στα κλασικς
.καλη εμφανιση γενικα απο ολη τη μπαντα στα 55+ ε

οι σλιπκνοτ δν μου αρεσαν γιατι ηθελα να ακουσω παραπανω κομματια απο το τελευταιο και ξενερωσα:p εντυπωσιακο σοου και μπλαμπλας κορευ οπως παντα αλλωστε απλα οταν μιλαμε για συναυλια μιας ωρας κατανταει λιγο κουραστικο και κατα τη γνωμη μου θα μπορουσαν να εστιασουν λιιιιγο παραπανω στη μουσικη

ροτινγκ παρα πολυ καλοι δικαιωσαν τον κοσμο που τους τιμησε.επαιζαν και εντος εδρας…ωραια και η φαση με τον ριμπειρο!

λογο δουλειας δν ειδα αλλες μπαντες

Βλέπε Saxon. Και είναι και 60ρηδες!