Το θέμα ειναι οτι το Τερα Βαιμπ ειναι ιδιοκτητος χωρος της Didi. Ποιος ο λόγος να πληρώνει ενοικια;;;
ναι ειναι και αυτο
To sonisphere tis voulgarias persi egine ekei pou tha ginei kai to fetino nomizw. Ston ippodromo. Mesa stin poli. Auto p ithela na rwtisw einai an tha exei 1 i 2 skines…!?
Πέρυσι έγινε σε στάδιο(Vasil Levski) της Βουλγαρίας
2 σκηνές θα έχει από ό,τι πήρε το μάτι μου μερικά posts πίσω…για Ελλάδα μιλάμε ε?
αν μιλας για το ελληνικο sonisphere,τοτε η απαντηση ειναι πως θα εχει 2 σκηνες και απ οτι λενε θα ανακοινωθουν αλλες 4-5 μπαντες και ελληνικες και απο το εξωτερικο
πως σκατα θα ειναι 2 σκηνες κ pitch a pitch b?
λογικα τo κολπο με τα pitch θα ισχυει μονο για την μεγαλη σκηνη
Δεν είναι ιδιόκτητος χώρος. Τον έχει νοικιάσει για κάποια χρόνια
Ρε με τα εισιτήρια ξέρεις κανείς τι γίνεται? έχει ακόμα των 59??
To Terra Vibe ουτε εμενα με χαλαει, οι μαλακιες που σκαρφιζονται καθε χρονο μου την δινουν… Θελω να δω που θα φτασει η σταθμη στο μαλακομετρο φετος…
ναι οντως …
το terra vibe δεν ειναι ασχημο σαν χωρος, αρκει να υπαρχουν οι απαραιτητες υποδομες καθε χρονο κ να μην πνιγονται σε μια κουταλια νερο.
ενας ταπητας για τη σκονη (οπως υπηρχε περυσι στο sonisphere) κ ενα αξιοπρεπες παρκινγκ για να μην τρωει ο κοσμος 2 ωρες μεχρι να βγει στην εθνικη δεν ειναι καμια τεραστια επενδυση.
προσωπικη αποψη οτι τα προβληματα που εμφανιζονται στα live κατα καιρους δεν ειναι θεμα χωρου, αλλα διοργανωτη και ελληνικης αρπα-κολλα νοοτροπιας που τους διακατεχει.
οτι με την ελαχιστη επενδυση δηλαδη, θα βγει το μεγαλυτερο δυνατο κερδος.
και τα κερδη της καθε χρονιας αντι να επενδυθουν για να αναπτυχθουν/βελτιωθουν τα φεστιβαλ της επομενης, φουσκωνουν λογαριασμους, αφου υπαρχει λιγο εως πολυ και το μονοπωλιο στο χωρο των συναυλιων.
Συμφωνω, ο χωρος και εμενα μου αρεσει, οι συνθηκες και η ελληνικη νοοτροπια των διοργανωτων ειναι το προβλημα…
αν αλλαζε η νοοτροπια του Ελληνα διοργανωτη,θα ηταν ολα μια χαρα…
Η μεγαλύτερη ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που βλέπω στο terra vibe(και δεν έχει να κάνει με το χώρο,προφανώς,αλλά με τους διοργανωτές) είναι το όλο σύστημα για να αγοράσεις κάτι να πιεις/φας.Ειδικά σε Sonisphere που κρατάει ολόκληρη μέρα θ χρειαστείς νερό/μπύρα/φαι τουλάχιστον 2-3 φορές.Και κάθε φορά για να πάρεις χρειάζεσαι αρκετή ώρα και ταλαιπωρία,συν ότι μέχρι να βγεις απ τη μάζωξη παίζει και να στα έχουν πετάξει κάτω.Εύγε στους διοργανωτές με τις μάρκες τους!
Δηλαδη εαν εγω πω τωρα οτι εχω μαρκες αγορασμενες 3 χρονια πριν τι θα μου πεις;
Πραγματικα αυτη την μιζερια μας δεν την καταλαβαινω με τιποτα…Ποσο δυσκολο ειναι οταν πας να παρεις χ μαρκες και να καθαρισεις;;;
Πως πάνε τα εισιτήρια σε αυτή τη συναυλία; :-k
Ωωωωωω τι λες τώρα? Αγαπημένη μπάντα, θα ακούσουμε πάλι Night Eternal? (μεσημεριάτικα όμως αυτή τη φορά)
Καλή φάση μετά την περσυνή ακύρωση στη Χαλκίδα.
ωραία προσθήκη.!!
Γουσταρω! Να και κατι που δεν περιμενα! Δεν τους εχω δει κιολας, οποτε κομπλε!