η αληθεια ειναι πως δεν το περιμενα,αλλα θα γουσταρα κατι διαφορετικο…τελος παντων απο το τιποτα καλο και αυτο
auth kai o dromos gia tin eksodo meta to telos tou live, opou 15 - 20.000 kosmos pernaei apo ena/dyo dromakia xoris fotismo, kai kataligei se mia eisodo mikri gia ta dedomena tou xorou, ISOS kai epikindinh…
parola auta, vrika ena ‘xarth’ tou terra vibe, ston opio fenete oti iparxoun kai alles eisodoi/eksodoi. Autes giati den einai anoixtes olh thn mera, h toulaxiston meta to telos tou live ?
ετσι γαμω το κερατο μου.και οι [B][SIZE=“7”]MOONSPELL[/SIZE][/B] στο σονισφερ.παμε να τα κανουμε ολα πουτανα:metal:
Είναι πολύ καλοί στο live, προσέχτε τους όσοι δεν τους έχετε ακούσει.
Ωραια προσθηκη.Πρεπει ομως να ακουσω περισσοτερα απο αυτους.
Με την προπωληση πως παει ρε σεις;
Dε ξέρω πως πάει αλλά Maiden έχει. Τι διάολο δεν θα μαζέψει 10.000??
Ε ναι,τι στον …; Το λιγοτερο 10.00 αλλιώς καηκαμε!
Τι λετε ρε…Maiden + κατω απο 10.000 δεν νοειται. Απλα.
Πήρα σήμερα με 59!
πιστευω πως θα εχει μεχρι την τελευταια βδομαδα θα εχει με των 59…αφου και περυσι ελεγαν πως θα τελειωσουν των 85 και θα πανε 95 και νομιζω με 95 επαιρνες μονο τις 3-4 τελευταιες μερες
δεν θα πηγαινα καθως τις εχω δει ολες τις μπαντες αλλα δεν μπορω στους moonspell εχω ιδιαιτερη αδυναμια και ας τους εχω δει 3 φορεσ ηδη.
[B][SIZE=“6”]ΜOONSPELL REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/SIZE][/B]
Eλπιζω να βγουνε αργα γιατι πρεπει να εχει πεσει η νυχτα για να τους ευχαριστηθεις…
Πολυ καλη προσθηκη οι Moonspell. Οσο για τον κοσμο, πιστευω οτι θα εχει πολυ κοσμο και φετος.
…έτσι είναι…μετά την ξενέρα που δεν έγινε το φεστιβάλ της Χαλκίδας ώρα να τους δούμε, και με νέο δίσκο, νομίζω:):!:
ωραια προσθηκη!!! χτες τσιμπισα κ το τικετ μου!
Όντως, είχαμε τσαντιστεί πέρυσι με Χαλκίδα. Βασικά στο wikipedia λέει ότι δουλεύουν σε νέο υλικό για να κυκλοφορήσουν κάτι φέτος. Μακάρι να παίξουν κάτι, αν το έχουν έτοιμο.
Ribeiro
Χαίρομαι που έχει ακόμα 59αρια. Με τα pitch τι γίνεται? ισχύουν οι δυο σκηνές? στο επίσημο site δεν μπορώ να βρω κάτι για αυτό το θέμα
Οι 2 σκηνές ισχύουν σίγουρα, το Pitch A νομίζω θα αφορά μόνο το μεγάλο stage
Να κάνω και γω μια ερώτηση απλής λογικής…Εφόσον θα υπάρχουν 2 σκηνές,όσοι έχουν πάρει εισιτήριο για pitch a θα μπαινοβγαίνουν με βραχιολάκι λογικά…
Δεν είναι από κακό οργανωτικά έως και επικίνδυνο το ότι με το που θα τελειώσει η τελευταία μπάντα στη μικρή σκηνή θα πλακώσουν κάτι χιλιάδες άτομα να μπουν στο pitch a?
Εκτός όσων έχουν εισιτήριο για pitch a, ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρξουν και πολλοί που θα θελήσουν να μπουν με ‘‘ντου’’(Ελλάδα γαρ) κλπ,συν το ότι οι έχοντες πρόσβαση στο pitch a επίσης θα τρέξουν σκοτωμού για να πάνε όσο πιο μπροστά,και όλοι αυτοί οι χιλιάδες μέσα σε 1-2 λεπτά.Αλλά και εγώ που έχω εισιτήριο απλής εισόδου(και είμαι κατά της νοοτροπίας ‘‘μπαινω με ντου’’ θα πάω τρέχοντας για να είμαι όσο πιο μπροστά γίνεται(πίσω απο pitch a βέβαια).
Δεν παίζουν μ’ αυτά ρε διοργανωτές,έχουν γίνει ατυχήματα…
*Η διαφορά με πέρισυ(που επίσης ήταν δυο οι σκηνές) είναι πως ο χώρος ήταν ανοιχτός,ενω φέτος θα τρέξουμε όλοι προς 1-2 εισόδους…
Πιο ταιριαστό το περσινό σκηνικό για Moonspell, απ’το λιοπύρι, στο οποίο μάλλον θα βγουν
…πέρσι το κάστρο ήταν ότι έπρεπε για dvd
:):!:
Σημερα πηγαινοντας Αθηνα περασα απο tickethouse και ρωτησα για τυχον ανακοινωσεις για καινουρια ονοματα και μου απαντησαν οτι τα ονοματα θα ανακινωθουν 10 μερες πριν το φεστιβαλ και μου ειπαν οτι θα ειναι μονο Ελληνικα. Ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να ειναι πανω απο ενα και οι κοπελες εκει μου απαντησαν τοι θα ειναι πολλα ομως μονο Ελληνικα. Το μονο που ξεχασα να ρωτησω ειναι αν ισχυει κατι για moonspell.