Λοιπον να πω και γω τις εντυπωσεις μου.
Θα ξεκινησω απο Maiden ,που εβλεπα πρωτη φορα και ειναι οπως τους ειχα φανταστει.
Καταπληκτικοι μουσικοι,εξαισιο show και η φαση αυτη η παρεϊστικη που εχουν πανω στη σκηνη.
Επειδη τους βλεπω πρωτη φορα λογικο ειναι να λεω οτι “μαμησαν” ,αλλα μαλλον με προφυλακτικο,γιατι παιξαν πολλα απο τον καινουριο και να πεις αντε παει στα κομματια…αλλα ειναι και μεγαλα!! 7-8 λεπτα;;.
Και απο παλια περιμενα και αλλα πολλα!!! Οπως και να χει,περασαμε ωραια!
Απο οσες μπαντες εχω δει μεχρι τωρα κανουν απο τα καλυτερα perfomance.
Για τις αλλες μπαντες:
Moonspell: Δεν ακουω πολυ γενικα,αλλα μεσημερι νταλα ο ηλιος…και να ακουγα θα ηταν λιγο ξενερα ε;
Gojira: Δε μου αρεσουν,οποτε απλα κοιταζα και εκανα χαρη στην παρεα.
Mastodon: Δεν μου αρεσουν,αραξα στο γρασιδακι και ολα κομπλε.
Slipknot: Κανουν ωραιο show και το νιωθουν στη σκηνη,αλλα δυστυχως τα χρονια του γυμνασιου περασαν και δεν μπορω να τους ακουσω πλεον…χτυπηθηκα λιγο σε 4-5 που γουσταρα απο παλια.Το everything ends περιμενα να ακουσω,αλλα δεν…
Rotting Christ: ΤΑ ΣΠΑΣΑΜΕ! Περα δωθε το κεφαλι μου ολη την ωρα!!!Τα παιδια πανω στην σκηνη και μεσα απο τα τραγουδια τους αναβλυζουν ΔΥΝΑΜΗ!!! Πολυ ωραιοι!
Τωρα θα αναρωτηθει κανεις…μα καλα τι εδωσες 60 ευρω,χωρις να σου αρεσουν οι αλλες μπαντες; Μονο για να δω Iron Maiden…!Μονο γι’αυτο!
Ειχα ξενερωσει ηδη απο τοτε που ανακοινωθηκαν τα ονοματα του φεστιβαλ.Ε γιατι ενταξει καθε καλοκαιρι τους ιδιους βλεπουμε!Δεν ειδαμε προσφατα σε καλοκαιρινα φεστιβαλ Gojira? Slipknot? Mastodon?
Και μου τη δινει που απο ολες τις ελληνικες μπαντες -ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ βασικα- μας κωτσαρουν μονο RC,Septic Flesh,Firewind,Suicidal Angels.
Ας ξεκολλησουμε λιγο!!! Εχουμε και αλλες τοσες.Και αν θελετε τη γνωμη μου απο SA εχω βρει χιλιες-μυριες καλυτερες thrash μπαντες. Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παππας.
Του χρονου ειμαι περιεργος να δω τι θα φερουν.
Γενικα ομως εχουν κολλησει με τις “μεγαλες” παλιες μπαντες.Φερτε ρε τιποτα νεο.
Το metalcore γιατι το φτυνουμε ετσι??? Του χρονου παλι Metallica ή Slayer?? #-o
Κατι αλλο που με πειραξε ειναι φαση με τακουπονια.
Οι λοπωδητες εξω με τα σαντουιτς με κρεας απο κουναβι.
Και τα μπουκαλια που ειναι επικινδυνα αμα τα φαμε στο ματι.Μακαρι να το καταλαβαινε ο κοσμος!!
Αυτα.Κατα τ’αλλα περασαμε καλα!!!