Sonisphere: Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax κ.ά. @ Terra Vibe, 24/06/10

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
METALLICA:ΚΑΒΛΑ
SLAYER:ΚΑΒΛΑ
MEGADETH:ΚΑΒΛΑ
ANTHRAX:ΚΑΒΛΑ
MASTODON:Ωραίοι
STONE SOUR:Γαμάτοι
BULLET FOR MY VALENTINE:Έτσι και έτσι

Θα έχω τελειώσει και την εξεταστική την ίδια μέρα, γαμώ!ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ:yahoo::drunk:

7 συγκροτήματα, ότι πρέπει για… 1 σκηνή! Άμα προστεθούν περισσότερα συγκροτήματα πάμε για 2 σκηνές? (μιας και στην Μαλακάσα σε rockwave έχουν ξανάστηθεί 2 σκηνές)

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής: Πως γίνεται να συνυπάρξουν οι 2 σκηνές με τα VIP tickets ??? Δηλαδή έστω ότι ο VIP χώρος είναι στο γνωστό λοφάκι στην μεγάλη σκηνή, με την μικρή σκηνή το θα γίνει? Θα υπάρχει και εκεί ξεχωριστός VIP χώρος ???

Διότι άμα ΔΕΝ υπάρξει δεύτερη σκηνή, πόσα συγκροτήματα θα χωρέσουν να παίξουν σε 1 σκηνή??? Μήπως τελικά το “+ special guests” θα είναι 1-2 ελληνικά συγκροτήματα???

Οι σπεσιαλ γκεστσ ειναι προφανες νομιζω οτι θα ειναι 1-2 ελληνικες μπαντες.
Κατα τα αλλα γαματα:):):slight_smile:
Και η τιμη οπως την περιμενα.Οποιος περιμενε λιγοτερο ζει αλλου.
Α και τι μααλακια ειναι αυτη με τα εσιτητηρια των 85 για οσο εχουν.Πειτε βρε μαλακες ποσα ειναι τα 85αρια να ξερουμε και εμεις ποσο περιθωριο εχουμε να παρουμε γιατι εχουμε και μια στενοτητα τελευταια.

Και για να μην ξεχνιοαστε γιατι βλεπω οτι δεν το εχουν πει πολλοι

[SIZE=“5”][SIZE=“6”][SIZE=“7”]THRASH ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Δηλαδή δεν θα είναι στάνταρ 2 σκηνές?.. Παίζει να παίξουν όντως όλοι σε μία?

Η μεγαλύτερη αμερικανική μπάντα επιστρέφει, κοινό μυστικό ήταν μεν αλλά και πάλι έμεινα έτσι 8O

METALLICA: εννοείται ότι θέλω να τους ξαναδώ, όταν αρχίζει η μουσική του Μορρικόνε ο χρόνος σταματάει.

SLAYER: τους είδα το 2008 με την U.A.T., μου φάνηκε σαν να ταν 1’, παίζοντας ολόκληρο το R.I.B. Τους ξανάβλεπα όσες φορές να ’ ναι, ο Αραγιας είναι μεγάλη μορφή.

DAVE MUSTAINE BAND: Μ’αρέσουν οι Megadeth πολύ, αλλά οι συγκεγκριμένοι χωρίς να με απωθούν, δεν με κάνουν να καίγομαι.

ANTHRAX: Γαμάτοι.

MASTODON: Ελεος πια, τους έχω δει 4 φορές, με 2 αποτυχημένες εμφανίσεις εδώ, άλλη μια καλή πέρσυ το καλοκαίρι και μια εξαιρετική με την U.A.T. μαζί με Slayer.
Μόνοι τους δεν θα ρθουν ποτέ.

STONE SOUR:
BULLET FOR MY VALENTINE:
Aμφότεροι αδιάφοροι.

Γενικά τεράστιο γεγονός, αλλά η τιμή απαγορευτική και ας είναι ότι καλύτερο έχει έρθει.

Ρε φιλε BLEEDIN HISTORY πλακα μας κανεις???Γιατι λεω ΜΑΛΑΚΙΕΣ???Γκρινιαζατε ΟΛΟΙ…που ειναι η ανακοινωση?Γιατι αργουν???και αλλα τετοια…και τωρα κλαψα…ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!ΕΛΕΟΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…(ΞΕΡΩ,ΣΤΟ ΤΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ…)
ΕΝΑ ΞΕΡΩ…MASTER,MASTER!!!

Ναι . . . ο νικητης του battle of the bands, και οι nightfall :stuck_out_tongue:

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ,[SIZE=“4”] ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ,[/SIZE] [SIZE=“6”]ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ…[/SIZE] Μολις το ειδα γιατι ημουν εξω… 24 σελιδες post σε μια μερα, δεν εχει ξαναγινει… Αυτο το οποιο περιμεναμε τοσο καιρο, απο τον Δεκεμβρη αν θυμαμαι καλα,[SIZE=“3”] ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ[/SIZE] ανακοινωθηκε σημερα… Και το εισιτηριο στα 85 ευρω, μια χαρα ειναι με βαση τα ονοματα που θα δουμε. [SIZE=“4”]METALLICA,MEGADETH, SLAYER, ANTHRAX[/SIZE] και [SIZE=“4”]MASTODON[/SIZE]… Αυτα ειναι χαρηκα τρελα με Mastodon… Bullet For My Valentine και Stone Sour δεν εχω ασχοληθει, αλλα μια χαρα το billing… Καλα ε μιλαμε [SIZE=“4”]ΤΡΕΛΑ.[/SIZE]…:bounce::vibrate::metal::vibrate::metal:

Τίκετχαους?

λογικα tickethouse… απο δευτερα…

ψηνεται κοπανα :stuck_out_tongue:

τσαμπα θα την κανεις…
σιγα μην εχουν απο νωρις…:stuck_out_tongue:

καλό το line up, ευχάριστη έκπληξη οι stone sour και οι bfmv. το εισιτήριο θα ήταν ψιλονορμάλ αν γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα είναι καλή η διοργάνωση, όμως αμφιβάλλουμε δικαίως πιστεύω. ωραία η καραγκιοζιά με το άγνωστο πλήθος των 85αριώνε. γεια σου ρε ντίντη γνώστη.

αυτή η λογική “αν έρχονταν όλοι ξεχωριστά, θα έδινες τόσα για τον καθένα, κάνε την σούμα” δε στέκει ε, δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει. πέραν του χρόνου που θα έχει κάθε μπάντα στη διάθεσή της, υπάρχουν κι άλλες παράμετροι μέσα στο ζήτημα, σκεφτείτε λίγο. κι ο χρόνος να ήταν μόνο, μη μου πείτε ότι θα παίξουνε 7 (συν αυτές που θα προστεθούν) μπάντες από μιάμιση-δύο ώρες, δε γίνεται να βγούνε οι πρώτες μπάντες 9 το πρωί.

καλό πάντως που ανακοινώθηκαν από τόσο νωρίς τα ονόματα, να ξέρει ο κόσμος και να κάνει τα κουμάντα του, όχι σαν τις άλλες χρονιές… βέβαια δεν είναι επιτυχία της didi αυτή, του χρόνου πάλι στα ίδια θα γυρίσουμε.

ας σχολιάσω κι αυτό που είδα.

δλδ οι big-4 δεν είναι πεθαμένοι? νταξ, μ’ αρέσουν οι μπάντες, αλλά κακά τα ψέμματα, 30 χρόνια στην καμπούρα τους έχουν όλοι, δεν είναι και καμμια φρεσκαδούρα στο ζενίθ της.

κατά τ’ άλλα, για να μη ξεχνιόμαστε…

[SIZE=“7”]ΒΑΛΕ ΤΑΠΗΤΑ ΡΕΕΕ!!![/SIZE]

deutera prwi prwi , eimaste gia ekdothria edw salonika loipon . Xalali tous

Δεν ξέρω για τους Anthrax αλλά οι υπόλοιποι 3 προφανώς και δεν είναι…

άμα δεν είναι αυτοί πεθαμένοι, τότε ποιά μπάντα που έρχεται για συναυλία στην ελλάδα είναι ρε παιδιά?

δε λέω ότι δε δίνουνε καλά λάηβς ή οτιδήποτε τέτοιο, αλλά κακά τα ψέμματα, στα γεράματα είναι όλοι τους.

επειδή λοιπόν τα 85-95-150 ευρώ δεν φυτρώνουν σε αυλές και -θες δε θες- είναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, τα κάθε

στα επιστρέφουμε όσοι τυχόν δεν πάμε.

Γι αυτό λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. :!:

Καλά να περάσετε όσοι πάτε.

λες? τοτε θα περιμενουμε μεσα στην βδομαδα για κανα απογευματακι πιο χαλλλαρα κιολας. 8)8)

εδιτ: μενω και στου διαολου το σπιτι ε.

Δηλαδή να τους βγάλουμε πεθαμένους με το ζόρι??? Πουλάνε όσο καμιά άλλη “ζωντανή” μεταλ μπάντα, και οι 3 έβγαλαν κάτι παραπάνω από απλά καλούς δίσκους, το ότι είναι σε μια αλφα ηλικία δεν τους κάνει αυτόματα και νεκρούς! Αυτές δεν είναι σοβαρές απόψεις dude.

To 2005 πάντως oι Anthrax ανεστησαν και πεθαμένους…:!: