Πεστα ρε φιλε…εγω που απο ολους αυτους ψηνομαι μονο για slayer και megadeth, δεν παω ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. 85 ευρω!!!#-o#-o
(τις αλλες τιμες δεν τις σχολιαζω καν)
γνώμη μου είναι, σοβαρός δεν είσαι εσύ που δεν την σέβεσαι :p.
δλδ οι τελευταίοι δίσκοι των big-4 είναι καλύτεροι από τι ποσοστό της δισκογραφίας του καθενός εξ αυτών? αν τους βάλεις δίπλα στον τριτοτέταρτο καλύτερό τους δίσκο, μήπως κοκκινίζουν από ντροπή? τέσπα, μην κολλάς εκεί. οι πεθαμένες μπάντες που έρχονται στην ελλάδα και τις πληρώνουμε 30 ευρώ σύμφωνα με τον φίλο χρήστη από του κουότ που έκανα, ποιές είναι ακριβώς?
το ότι πουλάνε btw, εμένα δε μου λέει τπτ εννοείται για το πόσο ζωντανοί είναι δημιουργικά… αυτό δεν ήταν σοβαρό επιχείρημα :p.
για την ηλικία έχεις δίκιο. απλά η ιστορία δείχνει ότι όλες σχεδόν οι μπάντες μετά τα πρώτα 10, άντε 15 χρόνια, αρχίζουν την κοιλιάαααα…
παντως καλη φαση και ακομα καλυτερη εμπειρια για μας τους μικροτερους. :roll:
+1
Kαι οι μικρότεροι καλό θα είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να πάνε, γιατί όντως μιλάμε για εμπειρίες συναυλιακές…
Καλά, κατανοητά, δεκτά όλα αυτά από bleeding, awake, chrisp αλλά μη ξεχνάτε ότι οι συμφορουμίτες αυτοί συναυλιακά είναι χορτασμένοι…
Οι μικροί να πάτε(πάμε)!!
Θα ειναι μεγαλη συναυλιακη εμπειρια για ολους, εμπειρους σε συναυλιες και μικροτερους, ειναι κατι που ονειρευονταν τοσοι metal οπαδοι τοσα χρονια και φετος θα γινει και μαλιστα θα περασει και απο Ελλαδα. Ε, αυτα δεν χανονται… Απο εκει και περα συμφωνω οτι δεν τα λες λιγα 85 ευρω, αλλα ποσο περιμενατε να ειναι 50? Εγω στην καλυτερη 80 περιμενα…
[/B]
οχι παντα
[SIZE=“5”]Opeth[/SIZE]
έπρεπε να κάνεις bold το σχεδόν και να μην απαντήσεις καν
άσε που και οι οπεθ 14 χρόνια δισκογραφίας έχουνε.
βασικα επειδη δεν εχω και πολυ τεραστιο ευρος ακουσματων, με το που μου ηρθε στο μυαλο ενα, ειπα κατσε ρε, και απαντησα. Oποτε λεω για να βρηκα τοσο γρηγορα εγω παει να πει δεν ισχυει.
Εντιτ: Και πιστευεις οτι θα κανουν κοιλια στο επομενο;
με τη σκηνη τι παιζει;; θα εγκαταστησουνε καποια αλλη που θα ειναι σε καθε σταση το φεστιβαλ η θα ‘‘ντυσουνε’’ την υπαρχουσα;;
Για εμένα, 85-95 ευρώ για να εκπληρώσω μια από τις επιθυμίες που έχω πριν πεθάνω, αξίζουν κάθε λεπτό. Κι άμα ζοριστώ, θα κόψω από αλλού. Ναι, υπάρχει κόσμος που δεν εμπίπτει καν στη δεύτερη περίπτωση, αλλά για αυτό δε φταίει καμία μπάντα. Κι επειδή η κουβέντα θα πάει στο πολιτικό, σταματώ εδώ.
.::M E T A L L I C A::.
ποτέ δεν ξέρεις. για μένα το τελευταίο τους είναι και το χειρότερό τους άλλωστε :p.
ok, ΤΕΛΟC.
Ναι, μπορει να ειναι το χειροτερο τους οπως νομιζεις, αλλα σιγουρα πατησε κατω για πλακα τις αντιστοιχες μαλακιες των Big 4
Και δημιουργικά μια χαρά τα πάνε, οι δίσκοι που έβγαλαν τώρα είναι καλύτεροι από τους 2-3 προηγούμενους τους και αυτό ισχύει και για τους 3. Άρα μόνο πεθαμένους δεν τους λες.
Ευχαριστώ που μου λες ότι δεν είμαι σοβαρός!!! Ήθελα πολύ να το διαβάσω…:lol:
Μαλιστα.
Απο ονοματα κανενα μα κανενα απολυτως δεν με χαλασε και ηθελα πολυ να δω και Mastodon.
Αλλα αυτη δεν ειναι τιμη ρε παιδια.Ενταξει ομως το “αμα πηγαιναμε στον καθενα ξεχωριστα πιο ακριβα θα μας ερχοταν” δεν το λες τωρα,γιατι ενας λογικος βλεποντας οτι δεν βγαινει απλα δε θα πηγαινε σε ολα ,αλλα και να πηγαινε δε σημαινει οτι μας κανουν χαρη τωρα με τα 85 ευρω.Ειναι πολλα τα λευτα!!!
Χωρις να βγαζω και την ουρα μου απ’εξω εγω θα παω,με δανεικα απο την αδερφη μου,αλλιως δε τη βγαζω.Ειναι αλλα τοσα live…:lol:
Ωστοσο… θα ναι εμπειρια τοσο νεος να δω τετοια ονοματα!
Aντικειμενικα, η τιμη για οσα προσφερονται ειναι λογικοτατη.
Τωρα αμα καποιος τους εχει δει ξανα και δεν ψηνεται, ειναι αλλο θεμα.
Προσωπικα, εχω ηδη 50?, δεν ξανατρωω σχολειο μεχρι τελος χρονιας και θα ειμαι κομπλε.
Ασε που στις 23 γινομαι 18 και ολο και κανα δωρο θα πεσει ειδικα αμα παω καλα πανελληνιες.
ΥΓ.: Θα ενηλικιωθω με το σωστο τροπο. 8)
σοζ αλλα…
…ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ…
Αγόρια και κορίτσια την τιμή μιας συναυλίας (και κάθε προϊόντος) μπορείς να τη δει κανείς με δυο οπτικές.
Η μία είναι από την πλευρά του καταναλωτή. Από αυτή τη σκοπιά, ναι 85 ευρώ είναι πολλά ειδικά αυτή την περίοδο αν και επιμένω ότι μαζεύονται. Αναγνωρίζω βέβαια ότι για παιδιά από επαρχία τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Εξαρτάται λοιπόν από το πόσο το θέλει ο καθένας. Αν κάποιος βρίσκει πολλά τα λεφτά καλά κάνει και το λέει και το πιο σωστό θα είναι να μην πάει για να δείξει ακριβώς ότι θεωρεί το αντίτιμο ακριβό για την τσέπη του.
Η άλλη πλευρά είναι του διοργανωτή. Εκεί δεν χωράνε συναισθηματισμοί, ανώνυμη εταιρεία είναι η Didi και πρέπει πρωτίστως να καλύψει το κόστος και δευτερευόντως να βγάλει κέρδος (προσωπικά χέστηκα αν θα βγάλει κέρδος, πώς σκέφτονται αυτοί εξηγώ). Ε, με 85 ευρώ το εισιτήριο για αυτά τα ονόματα και χωρίς να ξέρω ακριβώς το κασέ του καθενός, δεν βρίσκω κάποιας μορφής κερδοσκοπία. Μου φαίνεται λογικό ώστε να έχουν κάποιο κέρδος από το live.
Διπλό ΠΑΟΚ στο Χαριλάου?
[B][SIZE=“4”]Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax 24 ΙΟΥΝΙΟΥ TERRA VIBE PARK!!!:D:D:D
ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!![/SIZE][/B]
Παντως μαλακια το Terra Vibe, θα γινει πουτανα, τοσα ατομα δεν θα το αντεξει!!! ασε που θα σταματανε την συναυλια καθε 5 λεπτα για να ηρεμισουν τα πνευματα!!!
[SIZE=“3”]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ IRON MAIDEN:(:(:(:([/SIZE]
ΟΚ…
Τόσα χρόνια γκρινιάζουμε που δεν έχουμε τα φεστιβάλ του εξωτερικού…
Στα φεστιβάλ πόσο παίζει κάθε μπάντα??προφανώς όχι όσο παίζει μόνη της…το ξέρουμε αυτό…
Αλλά παρ’ όλα αυτά διαμαρτυρόμαστε και λέμε οτι το rockwave δεν μπορεί να αποκαλείτε φεστιβάλ με 4-5 ονόματα…
Τελικά τι θέλουμε???
Φεστιβάλ με πολλά ονόματα=λιγότερος χρόνος???
Η συναυλίες που θα είναι ο καθένας μόνος του=περισσότερα λεφτα???
Για να γκρινιάζουμε για διάφορους λόγους???
Γιατί δυστυχώς την γκρίνια εδω πέρα δεν την γλυτώνουμε…
Και τουλάχιστον να ήταν γκρίνια ουσίας να το καταλάβαινα…
ναι μωρη αρρωστια. χαλαλι τα χρηματα αν ειναι να δεις αυτο Line-up. οπως και να το κανεις δεν τυχαινει καθε μερα τετοια συνθεση σε φεστιβαλ στην ελλαδα. τα λεφτα ειναι ζητημα, αλλα οκ για κατι τετοιο…